Home » News » Lot2 Media Nguatake Proyek Anyar nganggo URSA Mini Pro 12K lan ATEM Mini Pro ISO

Lot2 Media Nguatake Proyek Anyar nganggo URSA Mini Pro 12K lan ATEM Mini Pro ISO


AlertMe

Fremont, CA - 30 April 2021 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa studio produksi film Kanada Lot2 Media nggabungake kamera film digital URSA Mini Pro 12K, alat ganti produksi ATEM Mini Pro ISO lan liya-liyane kanggo proyek pungkasan kalebu video musik lan streaming langsung. Lot2 Media uga wis nyipta alur kerja editing lan grading sak DaVinci Resolve Studio, nggunakke kaca potong kanggo nyunting cepet, uga integrasi karo ATEM Mini Pro ISO kanggo puterane sunting cepet.

Dumunung ing Victoria, BC, Lot2 Media minangka studio produksi film kanthi layanan kalebu videografi, situs web lan desain swara. Dipimpin dening Direktur B. Joel Cran, tim Lot2 Media nggunakake kombinasi kamera URSA Mini Pro 12K lan Pocket Cinema Camera 4K sing dijupuk ing Blackmagic RAW ing video musik "Perfect Little Gagal" Chantelle Mussell. Ditembak biasane ing wayah wengi, video musik kasebut nampilake adegan-adegan ing gudang lawas lan peteng sing dipasang kanthi tembakan kinerja sing entheng lan warna-warni.

Cran nerangake, "Nalika ana ing gudang, aku ngerti manawa ora bisa njupuk video kasebut tanpa URSA Mini Pro 12K. Kita duwe wong sing nyekel lampu nututi Chantelle nalika dheweke maju, lan kita nglacak mundur kanthi dolly. Perwakilan warna ing adegan kasebut mung sampurna, lan kabeh thanks kanggo macem-macem dinamis lan ilmu warna canggih URSA Mini Pro 12K. Video kasebut dijupuk ing 8K lan kualitas dawane ora ana tandhingane. ”

"Aku gumun karo ngresiki dawane, sanajan gambar sing paling peteng," ujare. "Ing cahya langsung, ora ana sing katon uwal, lan tingkat ireng sampurna tanpa akeh swara. Shooting ing Blackmagic RAW, kita bisa nggarap rekaman ing pos kanthi gampang lan cepet, sanajan ing komputer jarak tengah. ”

Kanggo ngedit lan menehi warna video musik, Cran ngandelake DaVinci Resolve Studio. "Nalika nyunting, kesederhanaan lan desain streamline saka kaca sing dipotong mbantu banget. Aku bisa mindhah kanthi cepet babagan garis wektu tanpa dadi ora teratur. Aku uga njupuk kauntungan saka fitur bin sinkronisasi supaya gampang nyusun audio lagu nganggo rekaman, ”jarene.

Alur kerja editing Lot2 Media uga diwiwiti bebarengan karo ATEM Mini Pro ISO kanggo stream live studio yoga lokal. Lot2 Media wis ngewangi para klien supaya bisa nindakake streaming langsung minangka respons saka COVID-19, sing gumantung Desain Blackmagic peralatan kanggo nguatake proyek kasebut. Wiwit Desember 2020, dheweke njupuk lan ngunggah luwih saka 100 kelas yoga menyang saluran YouTube studio.

"Kamera Pocket Cinema 4K lan ATEM Mini Pro ISO bisa digawe bareng kanthi mulus banjur kabeh dipasang," ujare Cran. "ATEM Mini Pro ISO minangka salah sawijining alat sing paling migunani kanggo pandemi kasebut. Ngirit wektu akeh panyuntingan, amarga proyek kabeh disimpen minangka file proyek DaVinci Resolve. Kanthi iki, kita bisa mbukak proyek lan nyunting video kanthi cepet, ora ana résolusi utawa codec apa wae sing dijupuk. Aku durung nate ndeleng apa-apa sing kuat sadurunge, lan kesederhanaan lan panggunaane gampang banget. ”

Pencet Photography
Foto produk URSA Mini Pro 12K, Pocket Cinema Camera 4K, ATEM Mini Pro ISO, DaVinci Resolve Studio, uga kabeh liyane Desain Blackmagic produk, kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

About Desain Blackmagic
Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!