Home » Bintang » Streamland Media Ngumumake Tujuan Kanggo Entuk Bisnis Technicolor Post saka Technicolor

Streamland Media Ngumumake Tujuan Kanggo Entuk Bisnis Technicolor Post saka Technicolor


AlertMe

Streamland Media, sadurunge Picture Head Holdings LLC, wis menehi kesepakatan kanggo entuk bisnis Technicolor Post. Tambahan iki digawe saka jaringan pemenang penghargaan Streamland kanggo jaringan global, sing luwih mantep kanggo kreativitas, inovasi lan kolaborasi sing penting ing produksi pasca. Akuisisi kasebut, sing tundhuk karo kahanan penutupan adat, didhukung dening Trive Capital lan Five Crowns Capital lan samesthine bakal ditutup ing paruh pertama taun 2021.

Kantor pusat ing Los Angeles, Streamland Media makarya liwat unit bisnis terintegrasi ing saindenging jagad, kalebu pimpinan industri Picture Shop, Formosa Group, Ghost VFX, Picture Head, The Farm Group, lan Finalé Post. Bisnis sing beda-beda iki ndukung fitur hiburan film, episodik, interaktif lan berkembang kanthi menehi solusi top, level khusus ing gambar lan pagawean apik, efek visual lan pemasaran. Penambahan Technicolor Post bakal ningkatake talenta terkenal Streamland lan njembarake pendekatan unik perusahaan kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan ing wilayah-wilayah ing saindenging jagad kalebu AS, Kanada, Eropa lan Inggris.

Bisnis Technicolor Post bakal digabung dadi portofolio bisnis Streamland Media sing wis ana apike. Ora bakal ana gangguan layanan pemenang penghargaan kanggo klien Technicolor Post sajrone integrasi iki, lan kabeh karyawan sing darmabakti kanggo Technicolor Post bakal dadi bagean saka transaksi iki.

"Tim pengabdian kanggo kaunggulan kreatif lan prestasi apik banget ngidini Streamland Media nggawe kulawarga bisnis butik sing luar biasa iki," ujare CEO Streamland Media, Bill Romeo. "Kita seneng banget duwe kaliber luar biasa saka seniman Technicolor Post. Nambahake teknologi Technicolor Post lan lokasi ing saindenging jagad menyang Streamland bakal ngidini kita kerja sama karo kabeh klien kanthi gelar sing luwih gedhe. Aku seneng banget apa sing bakal ana. ”

"Model Streamland adhedhasar filsafat jangka panjang sing ngurmati budaya khas lan nuwuhake kolaborasi ing saben giliran," ujare David Stinnett, mitra ing Trive Capital. "Iki wis dadi landasan sukses perusahaan sing kita dukung kanthi semangat. Kita seneng terus ngladeni komunitas pasca produksi kanthi penawaran lengkap sing dirancang khusus kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan global. "

Jeffrey Schaffer, pangadeg lan mitra manajemen Lima Koruna Ibukutha, nyuarakake sentimen kasebut. "Kanthi arahan tim lan dewan eksekutif Streamland Media, kita mbayangake masa depan sing cerah kanggo evolusi produksi pasca kesepakatan iki."

Media Streamland
"Penjualan strategis Technicolor Post minangka bagean saka visi jangka panjang kanggo Layanan Produksi Technicolor kanggo fokus ing VFX lan animasi kanggo industri hiburan, lan layanan kreatif lan teknologi kanggo industri pariwara, sing nyedhiyakake nilai maksimal kanggo para klien. Kita bakal terus fokus ing bidang inti kasebut liwat studio kreatif sing menang penghargaan, The Mill, MPC, Mr. X lan Mikros Animation, "ujare Richard Moat, CEO Technicolor.

#

Babagan Streamland Media
Streamland Media, sadurunge Picture Head Holdings LLC, makarya liwat bisnis produksi pos terkemuka ing saindenging jagad, kalebu Picture Shop, Formosa Group, Ghost VFX, Picture Head, The Farm Group, lan Finalé Post. Bisnis terintegrasi iki nyengkuyung fitur hiburan film, episodik, interaktif lan berkembang kanthi nyediakake bakat tingkat ndhuwur, keahlian teknis, lan solusi khusus ing pamulihan gambar lan swara, efek visual lan pemasaran. Kantor pusat ing Los Angeles, Streamland Media nawakake macem-macem lokasi ing saindenging jagad AS, Kanada, Eropa lan Inggris sing fokus kanggo nyedhiyakake pendekatan regional sing unik kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan.

Babagan Technicolor
Technicolor minangka pimpinan ing saindenging jagad lan nggawe pengalaman hiburan sing luar biasa kanthi lancar. Kanthi nggabungake seni utama industri kanthi inovasi kelas internasional, perusahaan lan kulawarga studio kreatif kasebut mbantu para pendongeng crita nggawe visi sing paling ambisius.
www.technicolor.com


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!