Home » News » Mediaproxy ndadékaké path kanggo logging lan monitor generasi sabanjure karo LogServer ing IBC 2019

Mediaproxy ndadékaké path kanggo logging lan monitor generasi sabanjure karo LogServer ing IBC 2019


AlertMe

Melbourne, Australia - 10 Juli 2019 - Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis piranti lunak, bakal nyorot upgrade anyar menyang logging, sistem monitoring lan analisis LogServer IP sak IBC 2019 ing Booth 7.B44 ing RAI Center Amsterdam saka 13 nganti 17 September.

IBC minangka pertunjukan utama kanggo teknologi siaran paling anyar lan paling inovatif. Mediaproxy minangka pameran biasa ora mung amarga iki nanging amarga konferensi sing mlaku bareng pameran fokus ing topik sing muncul ing TV lan streaming.

Interaktivitas saiki dadi pertimbangan utama kanggo penyiaran lan penyedia layanan, utamane minangka media sosial saiki sapisan akeh wong ngakses video. Outlet kayata Twitter, Facebook lan YouTube duwe syarat spesifik sing beda kanggo carane materi disiapake lan Mediaproxy nggabungake piranti khusus kanggo LogServer. Iki kalebu fitur kanggo nugel gambar lan ngowahi rasio aspek supaya luwih cocog karo piranti seluler, lan tambahan kemampuan kanggo nyisipake bumper iklan.

LogServer uga ndhukung SMPN standar ST 2022-6 lan ST 2110 (media sing ora dimompresi liwat format IP). Loro-lorone iki wis digelar ing lapangan kanggo nggunakake panggunaan format IP anyar sing ora dikompres. Mediaproxy nglayani pangguna pungkasan sing luwih gedhe nggunakake format kasebut sanajan ana ing lingkungan lan skala virtual.

LogServer uga saiki ndhukung protokol kontrol Ember, sing luwih ningkatake otomatisasi ngawasi lan nawakake redundansi sing tambah. Upgrade liyane yaiku kemampuan kanggo makarya karo Mediobroer's Monwall IP multiviewer interaktif.

Fitur anyar kanggo LogServer, kanggo ngatasi kebutuhan operator jaringan sing nglakokaké pirang-pirang stasiun lan stream playout, minangka alat bandhing sumber urip. Iki ngenali isi sing ora cocog ing wektu nyata lan bisa mbandhingake siji utawa luwih sumber urip kanthi nggunakake materi video. Awak tandha dikirim menyang operator langsung yen panyimpangan bisa dideteksi.

"IBC minangka pertunjukan penting kanggo kita lan uga kanggo industri umum," ujare Otto, "Minangka perusahaan teknik-drive, kita bisa ngetokake inovasi. Mediaproxy dadi tanggal siji perusahaan sawetara sing bisa nggarap format IP sing ora dikompres ing platform virtual. LogServer wis dadi solusi sing dipercaya dening para penyiar ing saindenging donya kanggo mesthekake yen isi sing bener ing panggonan sing tepat ing wektu sing tepat lan tundhuk marang standar lan peraturan sing paling anyar. "

###

Babagan Mediaproxy
Wiwit 2001, atusan teknisi ing ndonya, gumantung saben-saben solusi piranti lunak terpadu Mediaproxy kanggo pemantauan, analisis, multiviewing lan panangkepan video langsung saka siaran lan sumber OTT. Kanthi dhukungan kanggo format lan standar sing paling anyar kalebu 24K, HEVC, SMPN 2022-6, SMPN 2110, NDI, HLS, MPEG-DASH, RTMP lan DVB-2, Mediaproxy nggabungake analisis pratelan ing udara, pamriksa konten lan verifikasi iklan kanthi gampang nggunakake browser web lan antar muka mobile. Patuhi peraturan siaran lan IP streaming saiki, Mediaproxy ndhukung kabeh standar industri saiki kanggo katrangan tertutup, DVB Subtitling, SCTE-35, SCTE-104 lan swara. Apa ing lemah utawa ing méga, pemantauan siaran, analisis lan fungsi sing tundhuk bisa dileksanakake kabeh ing sak panggonan.

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.mediaproxy.com

Pencet kontak:
Fiona Blake
Page Melia PR
Tel: + 44 7990 594555
[Email protected]


AlertMe

Page Melia PR

Kanthi bebarengan pengalaman meh taun 40 nggarap Public Relations, Page Melia PR ora mung agensi PR liyane.

Kene, tim darmabakti, informatif lan hasrat seneng nyinaoni hal-hal sing beda kanggo njamin suara klien kita. We are inovasi carane pesen sampeyan dituduhake.

Kanthi praktis Strategi Konten Pribadi lan Praktik PR kita mbatalake 'PR ngomongake' kosong lan delve langsung menyang jantung masalah, fokus ing ngrangsang pikiran kepemimpinan artikel, studi kasus lan posting blog.

Ora mung kita nyambut gawé bebarengan karo para pemimpin, influencer, lan pembuat keputusan kanggo nyoroti masalah-masalah sing ndadékaké lan ngganti industri kita, kita uga nduwèni hubungan sing kuat karo wartawan, editor, lan publikasi kanggo nyipta klien sing pengin dibahas - lan pembaca arep maca.