Home » News » Mediaproxy nggabungake kemampuan panelusuran Vidrovr menyang LogServer

Mediaproxy nggabungake kemampuan panelusuran Vidrovr menyang LogServer


AlertMe

Melbourne, Australia - 15 Juli 2019 - Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis piranti lunak, ngembangaken kemampuan piranti lunak logging, monitoring lan analisis berbasis LogServer IP liwat integrasi platform panelusur video Vidrovr. Nggunakake teknik pembelajaran mesin sing luwih canggih, iki mbisakake operator kanggo nemokake lan mriksa dhuwit nggunakake macem-macem tag, kalebu wong, teks, audio lan isi visual.

Sistem panyimpenan dina iki bisa ngemot akeh program. Mediaproxy LogServer wis mbuktekaké dhewe minangka program kepatenane anjog, ngidini materi dicatet, dipantau lan dianalisis kanggo mesthine manut karo standar siaran. Penambahan Vidrovr ndadekake supaya bisa nelusuri pustaka gedhé kanggo judhul tartamtu lan banjur ngisolasi urutan lan fitur tartamtu ing video.

LogServer bisa nyekel video langsung saka sumber siaran lan OTT, kanthi kemampuan nampilake ing multiviewer uga ngawasi lan nganalisis isi. Bisa uga kedhaftar log on-air, nindakake panelusuran ing file, verifikasi iklan lan nerbitake materi kanggo media sosial. Vidrovr adhedhasar learning machine lan wis dikembangake bebarengan karo para pengguna akhir kanggo nggawe teknologi kasebut kanthi kaperluan sing tepat. Sampeyan bisa nggoleki stream urip lan uga arsip, ngasilake layanan ngatur sakabèhé.

Liwat integrasi Vidrovr, LogServer saiki bisa nindakake macem-macem fungsi sing ningkatake fitur sing wis ana ing dhuwur. Iki kalebu: review cepet lan rekonsiliasi video; Ekstraksi cepet lan publikasi klip; lan kemampuan kanggo nelusuri nggunakake tag meta, kayata Wong Diakui, Pemandangan, Teks ing layar, Transkrip lan Aktivitas.

Ngomong kolaborasi karo Mediaproxy, Joe Ellis, CEO lan pangadeg pendiri Vidrovr, ngandika, "Kami seneng banget bisa nggarap pemimpin ing bidhang pemantauan, analisis, lan kepatuhan video. Apa sing kita bareng karo Mediaproxy iku pangerten gagasan Enabled Media minangka kolaborasi antarane panyedhiya teknologi lan basis panganggo. Gabungan Vidrovr lan LogServer minangka conto praktis. "

Erik Otto, pamimpin perwira Mediaproxy, nambah, "Penambahan Vidrovr kanggo LogServer minangka langkah positif banget, kanggo perusahaan loro lan basis pangguna Mediaproxy. Loro-lorone nduweni teknologi gedhe, nanging kita teka saka posisi sing sakabehe luwih gedhe tinimbang jumlah bagean. Bebarengan karo iki, kita menehi alat sing kuat banget sing bisa kanthi gampang lan cekap nindakake pemeriksaan penting kanggo penyiaran linier lan layanan OTT. "

###

Prakawis Vidrovr
Vidrovr minangka platform panelusuran video perusahaan sing ngemis lan ngindex konten ing tingkat granular: tagging wong, teks, isi visual, lan audio. Platform kita mangerteni bagian-bagian saka video kasebut cocog karo pitakonan telusuran khusus lan nampilake minangka klip. Wiwit 2016, Vidrovr wis nyengkuyung institusi publik lan swasta kanggo nindakake luwih akeh karo isi video lan ngotomatisasi workflow supaya potensial monetisasi luwih apik kanggo aset video. Vidrovr ndhukung integrasi karo kabeh solusi manajemen isi video pihak katelu, lan isi video urip kanthi cepet ing premis utawa ing cloud. Dina iki si penyiar utama nggunakake solusi Vidrovr kanggo ngindeks koleksi video arsip-arsip lan wektu nyata, kanthi cerdas babagan video stream langsung, banjur ngetokake video kasebut ing njero platform publik lan langsung menyang konsumen liwat antarmuka panelusur label putih adat lan gampang -use sistem rekomendasi.
Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.vidrovr.com

Babagan Mediaproxy
Wiwit 2001, atusan teknisi ing ndonya, gumantung saben-saben solusi piranti lunak terpadu Mediaproxy kanggo pemantauan, analisis, multiviewing lan panangkepan video langsung saka siaran lan sumber OTT. Kanthi dhukungan kanggo format lan standar sing paling anyar kalebu 24K, HEVC, SMPN 2022-6, SMPET 2110, NDI, HLS, MPEG-DASH, lan DVB-2, Mediaproxy nggabungake analisis insiden ing udara, konten lan verifikasi iklan liwat gampang nggunakake browser web lan antar muka seluler. Patuhi peraturan siaran lan IP streaming saiki, Mediaproxy ndhukung kabeh standar industri saiki kanggo katrangan tertutup, DVB Subtitling, SCTE-35, SCTE-104 lan swara. Apa ing lemah utawa ing méga, pemantauan siaran, analisis lan fungsi sing tundhuk bisa dileksanakake kabeh ing sak panggonan.
Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.mediaproxy.com

Pencet kontak:
Fiona Blake
Page Melia PR
Tel: + 44 7990 594555
[Email protected]


AlertMe

Page Melia PR

Kanthi bebarengan pengalaman meh taun 40 nggarap Public Relations, Page Melia PR ora mung agensi PR liyane.

Kene, tim darmabakti, informatif lan hasrat seneng nyinaoni hal-hal sing beda kanggo njamin suara klien kita. We are inovasi carane pesen sampeyan dituduhake.

Kanthi praktis Strategi Konten Pribadi lan Praktik PR kita mbatalake 'PR ngomongake' kosong lan delve langsung menyang jantung masalah, fokus ing ngrangsang pikiran kepemimpinan artikel, studi kasus lan posting blog.

Ora mung kita nyambut gawé bebarengan karo para pemimpin, influencer, lan pembuat keputusan kanggo nyoroti masalah-masalah sing ndadékaké lan ngganti industri kita, kita uga nduwèni hubungan sing kuat karo wartawan, editor, lan publikasi kanggo nyipta klien sing pengin dibahas - lan pembaca arep maca.