Home » News » Megahertz dadi Showcase One-of-a-Kind, All-IP OB Truck ing IBC 2019

Megahertz dadi Showcase One-of-a-Kind, All-IP OB Truck ing IBC 2019


AlertMe

Dibangun lan dikirim dening Megahertz, truk OB mewah 18 tonne Spiritland anyar bakal njupuk panggung pusat ing system integrator IBC stand

London, UK, 19 July, 2019: Megahertz Ltd, partner dipercaya kanggo sistem integrasi karo taun pengalaman ing ngirim biaya efektif, desain imajinatif lan solusi kanggo aplikasi tetep lan seluler, bakal ndudohake format salah siji saka-a-kind Spiritland Productions, swara lan video serbaguna truk siaran (OB) ing sawijining stand IBC 12.F20, antarane 13-17 September, 2019 (Rai, Amsterdam, Walanda).

Adhedhasar chassis Mercedes-Benz Antos kothak body 8.5m karo pelatih pelatih sing ditangani dening Spectra Specialist Engineering Ltd., truk bespoke Spiritland Productions ngemot infrastruktur IP end-to-end. Audio nganggo kabeh Dante Network, sing bener-bener ngidhentifikasi OB saka spesifikasi lan ukuran. Truk punika Dolby Atmos mampu lan dirancang kanthi kolaborasi karo Dolby supaya bisa ngawasi paling apik lan nyampur lingkungan kanggo musik live.

Kendaraan produksi mobil mewah megahertz, sing dijenengi 'Spiritland One', dikirim menyang spesialis audio siaran ing awal Juni, lan ngliwati sawijining minggu sawisé pengujian sing sukses, jroning minggu siaran langsung siaran televisi lan radio ing BBC4 , BBC Radio3 lan BBC Radio Wales kanggo Singer Cardiff Singer World Competition. Saka ing kono iki digunakake minangka fasilitas campuran produksi pas kanggo konser BBC Radio2 skala gedhe, lan, nalika nulis, saiki digunakake kanggo rekaman lan campuran konser khusus Burt Bacharach ing Hammersmith Apollo.

"Apa sing paling kita nikmati babagan kerja sama karo Megahertz yaiku kepinteran lan perhatian sing rinci, uga level pengetahuan lan transparan nalika nerangake saran lan pedoman manufaktur. Dheweke bener-bener ngidini kita nggawe paling mutlak investasi kita, "ujare Gareth Iles, direktur pendiri Spiritland Productions. "Duwe truk digunakake ing infrastruktur IP end-to-end banget luar biasa, ora mung kanggo ngurangi jumlah peralatan sing bisa kita gunakake, nanging uga ing wektu sing disimpen ing papan sing ngidini kita bisa fokus marang tenaga kita ing nggawe produk sing luwih apik. "

Nggambarake pengalaman gedhe tim saka OB, Spiritland Productions nyuwun ndhuwur peralatan jangkauan kanggo truk, kayata meja produksi audio lan konsol SSL System T siaran, speaker Barefoot lan sawetara KH monitor Neumann. Kendaraan iki nyedhiyakake ampli mic 128 SSL minangka standar, sistem panggung Optocore sing ngoperasikake jaringan komunikasi Dante lan Riedel Bolero, uga panggung MADI wolung sing bisa dipasang langsung menyang piranti kanggo luwih ramping.

"Kita duwe ton 18 kanggo muter lan luar biasa, kanggo truk OB audio, mayoritas bobot miturut proporsi swara. Yen kita nyoba nggayuh iki nganggo teknologi tradisional, fasilitas kasebut bakal duwe biaya luwih saka 50, lan kita bakal butuh papan sing luwih akeh. Teknologi basis IP minangka pengganti game lan milih kanggo partner karo Megahertz, kita yakin truk iki bakal terus memenuhi syarat-syarat teknis lan ergonomis saiki lan kanggo para pelanggan kita ing mangsa ngarep. "

Unsurprisingly Spiritland Productions, minangka ahli ing lapangan, dikirim kanthi cetha babagan seleksi lan tata letak peralatan, kalebu infrastruktur kabeh-IP lan posisi kerja fleksibel ing truk. Nanging, kanthi entuk manfaat saka konsultasi, layanan desain lan mbangun Megahertz, kolaborasi wis entuk output luar biasa kanggo pihak loro.

"Jenis proyek kasebut, ing ngendi perusahaan produksi mikir babagan ergonomik, lingkungan kerja, credentials, tatakraya lan gaya, ing ndhuwur," ujare Jon Flay, Managing Director, Megahertz. "We are honored to be partner partner in this effort with Spiritland Productions."

Kanthi warisan Spiritland Productions disetel saka studio rekaman Spiritland terkenal ing Central London, estetika truk kritis.

Spiritland Productions kerja sama karo Megahertz lan pelatihbuilder, Spectra Specialist Engineering Ltd., kanggo ngrekam lan nginstal bahan berkualitas apik lan bahan kemewahan kanthi apik menyang truk, njamin output bisa ditemokake ing ekspektasi lan jangkauan kaliber tamu kanthi nggunakake fasilitas saiki lan ing mangsa ngarep. Kanggo ngoptimalake fungsi interior, tata letak dirancang kanggo nyakup sofa lan meja sing bisa dicopot ing area lelenggahan tamu, nggawe papan luwih akeh banget kanthi nambah ukurane - lan menehi kemampuan kanggo nambahake campuran video nalika perlu.

Spiritland Productions wis duwe 2019 dikemas, lan ing taun kapisan ing dalan truk OB kabeh-IP dijadwal kanggo nutupi sawetara pameran lan konser profil paling dhuwur ing Inggris kanggo loro televisi lan radio urip, uga minangka olahragawan olahraga utama acara ing Eropah.

Kanggo ngalami Spiritland One ing kamulyan lengkap, please visit Megahertz's IBC stand 12.F20 (Rai, Amsterdam 13-17 September).

# # #

Prakawis Megahertz
Megahertz dipercaya dening penyiar, pemilik konten lan panyedia layanan media ing donya kanggo desain, insinyur lan terus-terusan ngirimake sistem turnkey tetep lan mobile kualitas sing konsisten. Minangka integrator sistem leading ing sawijining industri sing ana ing tengah-tengah transisi menyang pirang-pirang format anyar, kalebu 4K, 8K, UHD, Cloud lan workflow basis; tim pakar insinyur lan arsitek sing kepenak, ditarik saka latar mburi lan latar belakang IT lan didedikake kanggo nyedhiyani pendekatan imajinatif, maju lan mikirane efisiensin sing ditrapake kanggo proyek tradisional lan pemotongan.

Ngadhepi wates kanggo nemokake solusi sing tepat kanggo para pelanggan kanthi fokus ing kualitas lan kapercayan biaya, Megahertz nyedhiyakake sistem bespoke dinamis lan tangguh sing ngimbangi tantangan teknis lan komersial individu sing diduweni dening proprietor lan operator fasilitas kasebut minangka produksi warta lan olahraga situs, studio canggih, pusat operasi jaringan, fasilitas pendidikan, lan kendaraan gratis / kendaraan warta pameran.

Nglayani klien saka fasilitas teknik meter persegi 2000 ing Cambridgeshire, Inggris, lan kantor Singapura, Megahertz bisa ngupayakake malah sistem sing paling gedhé lan nindakake pelatih dhewe kanggo kendaraan.

Kanthi reputasi unggul wiwit 1982, Megahertz minangka pamimpin global bebas ing sistem integrasi kanthi dukungan financial padat lan salah sawijining sejarah ngadeg paling dawa ing industri lan tansah menang bisnis baleni saka pelanggan profil dhuwur kayata BBC, BT Media & Broadcast, Globecast , RaceTech, Vive TV, RT, lan e.tv. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki www.megahertz.co.uk.

About Spiritland Productions
Spiritland Productions minangka tambahan saka brand Spiritland. Dibangun dening Gareth Iles lan Antony Shaw Spiritland Productions nduweni kemampuan lan pengalaman kanggo ngirim kabeh ukuran proyek audio utawa sing direkam. Lan liwat taun-taun pungkasan 10 wis kerja ing akeh festival UK utama kalebu Glastonbury, Reading lan BBC Biggest Weekend, nyampur slot utama ing tahap utama lan kaping pindho.

Kanthi taun pengalaman nggarap sawenehing siaran radio paling gedhe ing saindhenging donya, Spiritland Productions saiki dadi panyedhiya utama Virgin Radio UK lan minangka tim sing ngetung kabeh proyek Chris Afans ing proyek sing ambisius.

Spiritland Productions uga nduwéni studio sing berkembang ing King's Cross, London karo klien kayata BBC, Spotify, Facebook, nanging mung sawetara.

Kanggo informasi luwih lengkap, kanggo ngrembug proyèk, utawa bukak buku teka lan ndeleng Spiritland Salah ing tumindak, bukak www.spiritlandproductions.com utawa email [Email protected]ndproductions.com


AlertMe