Home » Jobs » Sound Mixer

Opening proyek: Sound Mixer


AlertMe

Sound Mixer

Kutha, Kutha
Wilkesboro, NC
Duration
2 minggu - TBD
Salary / Rate
$ 600
Proyek dikirim ing
01 / 13 / 21
situs
ora kasedhiya
Share

Prakawis Proyek

60 Second Docs ngasilake seri dokumenter cekak dhewe lan pengin ngisi posisi ing ngisor iki:

Mixer Swara (West Lafayette, Indiana) - $ 600
DP / Direktur (West Lafayette, Indiana) - $ 1,000
PA (West Lafayette, Indiana) - $ 225
Mixer Swara (Wilkesboro, NC) - $ 600

Nalika tim utama njupuk ing NC, kita butuh tim kanggo njupuk wawancara ing wilayah West Lafayette, Indiana.

Kudu kepenak kerja ing setelan tim cilik lan bisa njupuk tes COVID-19 lan menehi asil negatif.

Tembakan Indiana bakal dadi acara sedina (tanggal TBD) nalika pemotretan NC bakal ditindakake sajrone 2 minggu.

Yen kasengsem, kirim resume lan pengalaman anyar sing wis ditemtokake.

Thanks!

Tingkatno saiki kanggo katrangan luwih

Wis dadi anggota? Mangga mlebu Ing


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!