Home » News » MOD Bakal Miwiti Pesta ing Game Gedhe

MOD Bakal Miwiti Pesta ing Game Gedhe


AlertMe

VFX lan studio pungkasan nyedhiyakake The Weeknd ing ndhuwur papan skor ing Stadion Raymond James kanthi pambuka sing cerdas kanggo acara setengah.

ATLANTA— Pepsi Super Bowl LV Halftime Show taun iki diwiwiti kanthi wiwitan sing ora bisa dilalekake amarga bagean saka sihir MOD. Studio kreatif sing menang penghargaan nyedhiyakake layanan efek visual kanggo urutan pambuka acara sing mancorong ing minggu kasebut ing mburi coupe Mercedes ing tengah pemandangan kutha sing mencorong.

Disutradarai dening Alex Lill lan diproduksi dening Brendan Garrett, urutan sing apik lan apik kaya impen gaya Las Vegas Strip sing diisi karo tandha-tandha neon sing sumunar lan kasino sing menjulang. Nalika Weeknd metu saka mobil lan njupuk kursi ing ndhuwur papan reklame pulsa, sosok jubah sing misterius, bermata abang lan ngambang saka ndhuwur. "Aku wis nindakake sawetara pariwara Super Bowl ing karirku, nanging iki pertama kaline melu pameran kasebut," ujare Direktur Kreatif MOD Les Umberger, sing ngawasi efek visual kasebut. "Iki ilusi optik gedhe banget! Tujuan kita yaiku ngirim potongan sinematik sing bakal resonate karo wong ing saindenging jagad. Saben detail dirancang kanthi tepat, koreografer lan dieksekusi, nanging tampilan kasebut nyenengake lan lancar. "

Urutan kasebut mbutuhake wektu pirang-pirang minggu kanggo ngrencanakake lan nyakup tunas aksi langsung kanthi animasi animasi lan efek visual visual ing studio MOD ing Atlanta. Umberger siyap kanggo produksi aksi langsung lan nggunakake workstation Flame portebel kanggo pratinjau komposit lan materi relay menyang tim efek visual. "Ana akeh bagean sing obah lan tugas kita yaiku supaya kabeh bisa cocog karo sesanti," ujare. "Iki minangka upaya super-kolaboratif antarane klien, produksi, departemen seni lan tim kita. Ora ana sing dilalekake lan asile apik banget. ”

Umberger menehi konsep sing apik banget, perencanaan lengkap lan koordinasi sing cedhak kanggo sukses. "Iki minangka cara sing ora dikarepake lan apik tenan kanggo miwiti Halftime Show," ujare Umberger. "Urutan iki minangka sing anyar kanggo pengalaman Halftime Show."

MOD uga gabung karo Lill lan Garrett ing papan teaser aneh kanggo Halftime Show. Iki nuduhake Minggu ing meja kafe ing tengah stadion bal-balan. Dheweke arep mangan nalika, ora bisa diterangake, sing pertama, banjur pirang-pirang, banjur atusan bal-balan mudhun saka ndhuwur. "Kita seneng karo ide kasebut," ujare Umberger. "Kru kita inspirasi kanggo nggawe dheweke apik. Kombinasi efek praktis lan CG sing apik banget, saengga ora angel dicritakake apa sing sejatine. ”

Pakaryan Super Bowl saka MOD yaiku sawetara proyek video musik profil dhuwur, lan saben visuale katon apik. Dheweke kalebu Drake Ngguyu Saiki Nangis Mengko (nampilake Lil Durk), sing nampilake bintang olahraga Kevin Durant, Odell Beckham Jr. lan Marshawn Lynch lan mapan ing kantor pusat Nike ing Oregon. Studio kasebut uga nyumbang kanggo Travis Scott Franchise, sing debut ing IMAX bioskop sadurunge pamriksan tenet (efek visual tambahan sing diwenehake dening Ingenuity Studios) lan Ariana Grande positions (efek visual tambahan sing diwenehake Ghost VFX.).

Video Drake lan Ariana Grande disutradarai dening Dave Meyers, kolaborator MOD sing kerep. Travis Scott lan Trash White Tyler diarahake Waralaba. Kabeh diprodhuksi dening FREENJOY. Karya studio ing telung proyek kasebut diwiwiti saka efek efek skala gedhe, nganti efek sing kompleks nanging ora katon kanggo mbantu alur cerita, nganti desain judhul. "Kita seneng nggarap proyek kaya iki," ujare Umberger. "Dheweke menehi kesempatan kanggo para seniman supaya kreativitas dadi liar."

Sanajan paling misuwur kanthi efek visual sing ora bisa dilalekake, lan mandegake acara, MOD uga duwe katrampilan kanggo nggarap gambar sing subtler lan pengaruh kanggo proyek pariwara. Kawigatene rinci lan eksekusi sing lancar dibuktekake karo karya anyar kanggo Reebok, Yves Saint Laurent lan Ralph Lauren. "Klien agensi lan komersial seneng banget karo budaya kolaboratif, langsung saka seniman sing dadi inti saka MOD lan ngurmati dedikasi kanggo ngasilake sing paling mutlak saka saben gambar," ujare Umberger. "Asring kerja apik kanggo karakteristik sing luwih ringkes saka adegan sing mbantu nggawe estetika menyang level sabanjure. Kita manggon kanggo kuwi. ”


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!