Home » Bintang » MTJIBS DAPAT GAMBAR ORA BISA BISA KANGGO AGITO

MTJIBS DAPAT GAMBAR ORA BISA BISA KANGGO AGITO


AlertMe

Perusahaan dhukungan kamera ing Benteng Lauderdale ngatasi gaya seni budaya kanthi seni jarak adoh

Wis meh rong taun, Michael Taylor, pamilik MTJIBS - perusahaan dhukungan kamera Fort Lauderdale, Florida, pengin nggedhekake solusi solusi perusahaan sing bisa ditawakake marang klien. Nanging sajrone wektu iku, dheweke ora bisa temokake sistem sing cocog kanggo investasi sing cocog karo panjaluk industri. Banjur dheweke ndeleng Mly Impossible AGITO dolly system.

"Aku mung golek dolly fungsional sing bisa dipercaya ing acara live show," jelas Taylor. "Banjur aku ndeleng AGITO sing beroperasi lan saya kesengsem. AGITO ngirimake fleksibilitas ing dalan utawa ing trek - bisa nindakake kabeh sing dibutuhake lan liyane ... kanthi nirkabel. Dadi, kita entuk. ”

AGITO minangka modular pertama ing donya dolly remot. The AGITO nampilake macem-macem konfigurasi, saéngga gerakan lancar saka gerakan dolly sing alon lan tepat nganti operasi trek kanthi kecepatan tinggi, kabeh ana ing siji solusi portebel. Kanthi pangowahan drive sing gampang banget lan cepet, AGITO bisa diatur kanggo operasi roaming gratis ing mode Olahraga, utawa gerakan presisi ing rel ing mode Trax. Taylor pungkasane entuk sistem LENGKAP AGITO, sing nyedhiyakake panggunaan rel tradisional lan panggunaan multi-terrain, kanthi Menara AGITO sing ngundakake sistem 700mm.

"Mesthi wae, sawise nampa AGITO, pandemi dipateni, nanging pungkasane bisa nguntungake amarga sistem kasebut nirkabel lan nyedhiyakake jarak sosial kanthi desain," ujare Taylor. "Kita ngerti yen kita tuku sing sampurna." Bebarengan karo Xavier Mercado, spesialis gerakan kamera MTJIBS lan operator, perusahaan kasebut wiwit promosi sistem kasebut.

Pakaryan pertama kanggo sistem dolly modular AGJI anyar MTJIBS yaiku kanggo NASA lan peluncuran SpaceX Crew Dragon Demo-30 2 SpaceX - pesawat tes kru pertama pesawat ruang angkasa Crew Dragon lan pesawat ruang angkasa orbit pertama diluncurake saka Amerika Serikat wiwit pungkasan Misi Space Shuttle, STS-135, ing taun 2011. Pakaryan kasebut ditindakake kanthi rujukan saka Motion Impossible sawise perusahaan dihubungi NASA, amarga MTJIBS dununge mung 200 mil saka Kennedy Space Center. MTJIBS bakal tanggung jawab kanggo nyekel momen tradisional para kru mlebu ing kendaraan transportasi sawise metu saka Operasi Operasi lan Checkout Neil Armstrong (sadurunge dikenal minangka Gedung Operasi Pesawat Luar Angkasa) lan foto. Mlaku metu lan mlebu kendharaan transportasi yaiku tembakan sing dingerteni ing saindenging jagad, kalebu jaman Gemini, Apollo, Skylab, lan Space Shuttle. Nanging wektu iki, NASA pengin nggawe sing luwih dinamis tinimbang pan kamera biasa.

(Tembakan kasebut bisa dideleng ing kene www.youtube.com/watch?v=vAtCOwgSiEo) 

Miturut Mercado, sistem AGITO minangka bagean paling cepet saka peralatan sing bakal dibangun. "Rakit drive rampung, menara, lan kabel kabeh cepet banget. Sistem kontrol nirkabel bisa digunakake kanthi apik lan solid banget. ” Sanajan AGITO bisa dioperasikake dening siji wong, Taylor lan Mercado uga ngoperasikake sistem kanthi Taylor sing mbukak kepala kamera lan Mercado sing nangani AGITO. "Karo wong loro, operasi lancar banget, nanging AGITO pancen lancar yen dioperasikake karo wong sing nggunakake pedal sikil," jarene Mercado.

Acara sabanjure MTJIBS yaiku macem-macem program penghargaan. Nalika perusahaan wis nyedhiyakake layanan kanggo Telemundo lan Univision meh 20 taun, saben program mbutuhake MTJIBS menehi proposal kanggo layanane amarga para produsen tansah golek cara kreatif kanggo njupuk presentasi.

Iki kalebu ing Billboard Latin Music Awards 2020 kanggo Telemundo lan Penghargaan GRAMMY® Latin Tahunan kaping 21 lan Premios Juventud (Penghargaan Remaja) 2020 kanggo Univision.

"Premios Juventud sukses banget nalika kita kawin karo AGITO kanthi gimbal stabilisasi giro SHOTOVER G1, "jarene Taylor. "Nanging AGITO dhewe luwih stabil tinimbang sistem liyane, sanajan tanpa kepala stabil. Sutradara seneng banget karo AGITO amarga menehi fleksibilitas kreatif kanthi kombinasi karo jarak sosial. Sawijining sutradara malah nggambarake sistem kasebut minangka 'bintang acara' amarga uga digunakake minangka kamera utama, lan nyenengake banget kanggo dirungokake. ”

"Direksi dadi luwih kreatif kanthi pancegahan COVID-19," ujare Mercado. "Kabeh set anyar wis dirancang kanthi tujuan nglindhungi bakat lan seniman, nanging isih kudu dadi pertunjukan sing nyenengake lan visual sing dinamis."

Kanggo produksi Telemundo ing Billboard Latin Music Awards 2020, set kasebut dirancang kanthi patang tahap ing format arena, kanthi presenter ing tengah tahapan, miturut Mercado. "AGITO cocog kanggo desain bunder iki. Iki bisa nyumbang gambar kanggo saben tahapan lan mlebu menyang presenter kanthi njaga jarak fisik. Iki pancen nyumbang kanggo keamanan lan sukses pertunjukan kasebut. ”

"Yen pamilik AGITO sukses, kita bakal sukses," ujare Rob Drewett, CEO lan Pendhiri Motion Impossible. Bisa ngrujuk MTJIBS menyang NASA lan ngerti kepiye nggunakake AGITO kanggo mbantu kreatif supaya luwih kreatif, mula kita nggawe sistem kasebut. Iki luwih sempit lan luwih cendhek tinimbang dolly tradisional lan ngirim gerakan sing bisa nate sampeyan tindakake sadurunge. ”

Bubar iki, MTJIBS wis nate weruh akeh xR - Extaced Reality, kombinasi karya Augmented lan Mixed Reality - karya produksi musik.

Taylor ora weruh produksi bali menyang cara pra-pandemi. “Kita wis sinau teknik anyar kanthi teknologi anyar. Minangka salah sawijining alasan yen kita tuku AGITO luwih dhisik. Kabeh bakal mlaku kanthi cara kasebut lan kita siyap kanggo mbesuk. ”

"Kita seneng apa sing bakal ditindakake kanggo AGITO," ujare Mercado. Motion Impossible tansah ngembangake teknologi anyar ing mbesuk. Lan kanggo kita, AGITO ngewangi tuwuh perusahaan lan mbukak pasar anyar. ”


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!