Home » Jobs » Spesialis Produksi Multimedia

Lowongan Kerja: Spesialis Produksi Multimedia


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Agen Liyane lan Organisasi Merdeka AS
Lokasi: Washington DC US
Skill ing produksi video lan rekaman studio; Ngawula minangka videographer / fotografer lan ngarahake kabeh aspek prodhuksi video lan pucuk foto.

Liyane >>


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)