Home » Bintang » MusicHouse Telpon Ngawasake KRK kanggo Ngasilake Swara Award-Winner Grammy

MusicHouse Telpon Ngawasake KRK kanggo Ngasilake Swara Award-Winner Grammy


AlertMe

Steve Marcantonio Ndhukung Pemantau Studio Siri V lan Tandha Subwoofer 10S kanggo Proyèk ing Jinis macem-macem Genres

NASHVILLE, 20 AGUSTUS 2020 - Engine-wining awarding Steve Marcantonio nduwe studio berbasis Nashville "MusicHouse" minangka manthuk kanggo terus-terusan sing wis ana ing sajrone uripe, sawijining omah sing kebak musik. Duwe trek campuran kanggo seniman rekaman utama kayata Kelly Clarkson, Taylor Swift, Keith Urban, Rascal Flatts, Faith Hill, Carrie Underwood, lan Blake Shelton, kanggo menehi jeneng sawetara, Marcantonio minangka insinyur audio sing misuwur ing pemrograman Nashville. Kanggo ngrungokake ambune campuran tanpa break bank, Marcantonio ngandelake KRK Sistem monitor studio lan subwoofer, kalebu monitor studio studio V Series sing misuwur lan subwoofer studio 10S powered.

"Aku ngawasi kanthi volume sing sithik lan monitor KRK V4 lan V8 katon apik tenan ing tingkat kasebut, sing penting banget, lan sub 10S mbantu akeh," ujare Marcantonio. "Aku tresna ngawasi KRK V4 luwih saka apa-apa; dheweke wis dadi staple ing studio omahku. V4 tenan ngisi ruangan lan nggawa akeh dhasar, lan kajelasan lan pamisah tenan. KRK minangka monitor favoritku kanggo dicampur amarga aku ngerti manawa dheweke nerjemahake kanthi apik, ora ana sing kerja ing ngendi wae - apa ing MusicHouse, The Blackbird Academy, utawa ing omah. KRK nomer loro kanggo ora ana. ”

Marcantonio nemokake monitor studio KRK lan subwoofer minangka solusi sing bisa dipercaya ing sawetara genre musik sing dicampurake. "Minangka insinyur audio, kabeh babagan swara," dheweke nambah. "Yen aku nindakake potongan orkes utawa lagu rap, monitor KRK keprungu apik banget. Penutur V Series dadi banter lan banter, lan ndhuwur bisa uga apik lan sutra. Dadi, yen aku nyawiji alat musik utawa orkestra, aku bisa ngrungokake kabeh hum lan guncang ing mburi, sing dak tresnani. Monitor KRK lan subwoofer temtunipun minangka solusi sing apik, ora preduli babagan genre kasebut. "

Saiki luwih akeh, seniman rekaman ngowahi menyang produser sing duwe kemampuan nggawa studio kasebut ing omahe. "Nalika milih peralatan, penting banget yen bisa ngepasake gandaku lan lancar dipasang ing lokasi liya," ujare Marcantonio. "Kanthi KRK V4s, aku bisa mbukak mobile, sing dadi keuntungan sing apik kanggo arus kerja saiki."

Saliyane karir luar biasa minangka insinyur audio, Marcantonio nuduhake kawruh babagan industri kasebut karo insinyur ing masa depan minangka guru ing The Blackbird Academy ing Nashville. "Kemampuan kanggo monitor studio KRK Systems yaiku sing ndadekake dheweke ora bisa melu kompetisi," ujare. "Aku mesthi ngandhani siswa supaya ora menehi kritik babagan produk adhedhasar tag rega, lan KRK minangka conto sing sampurna. Mung amarga produk sing terjangkau ora ateges sampeyan kompromi kualitas. Kanthi monitor KRK, sampeyan bisa duwe paling apik kaloro jagad. "

 

About KRK Systems:

Swara telung taun kepungkur, KRK Systems, bagean saka divisi Gibson Pro Audio, wis dadi sinonim karo desain kualitas lan kinerja sing ora ditemokake ing donya monitor studio, subwoofer lan headphone. KRK nawakake produk sing nyukupi kebutuhane omah studio lan studio profesional kayata gaya musik utawa aplikasi. Kanggo informasi luwih lengkap, riko www.krksys.com.

 

Prakawis Gibson:

Gibson Brands, merek gitar paling apik ing saindenging jagad, wis mbentuk swara para musisi lan penyayang musik ing genre luwih saka 100 taun. Didhisiki ing taun 1894 lan bermarkas ing Nashville, TN, Gibson Brands duwe warisan kriya kelas dunia, kemitraan musik legendaris lan evolusi produk progresif sing ora ana tandhingane karo perusahaan instrumen musik. Portofolio Gibson Brands kalebu Gibson, merek gitar nomer siji, uga akeh merek musik sing paling disenengi lan dikenal, kalebu Epiphone, KramerSteinberger lan Gibson Pro Audio divisi KRK Sistem. Gibson Brands darmabakti kanggo kualitas, inovasi lan keunggulan swara saengga para penyayang musik ing generasi sabanjure bakal terus ngalami musik kanthi Gibson Merek. Sinau luwih lengkap ing www.gibson.com lan ngetutake kita Twitter, Facebook lan Instagram.


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!