Home » Bintang » NAB SHOW ACCEPTING PAPER PROPOSALS FOR COMPANY BROADCAST AND CONFERENCE INFORMATION TECHNOLOGY

NAB SHOW ACCEPTING PAPER PROPOSALS FOR COMPANY BROADCAST AND CONFERENCE INFORMATION TECHNOLOGY


AlertMe

Asosiasi Penyiaran Nasional nampi usulan kertas teknis kanggo Konferensi Teknologi lan Teknik Konferensi (BEITC) di 2019 NAB Show, dianakaké April 6-11 ing Las Vegas.

Konferensi Teknologi Informasi lan Konferensi Siaran dirancang kanggo insinyur lan teknisi siaran, insinyur kontrak, manufaktur peralatan siaran, distributor, konsultan teknik, insinyur R & D, profesional TI lan teknolog media sing gegandhengan. Konferensi kasebut nduweni makalah teknis kanggo nyedhiyakake kesempatan lan tantangan sing paling anyar kanggo nyedhiyakake rékayasa lan profesional IT industri media ing saindhenging donya.

NAB Show nggoleki presenters karo gagasan anyar lan perspektif unik ing tren lan teknologi sing ngarahake topik radio, televisi lan media-teknologi umum. Kabeh proposal kertas bakal dibutuhake kalebu pilihan topik sing kapilih ing 2019 BEITC Telpon kanggo Makalah.

Proposal tundhuk marang peer review, lan makalah technical sing nampilake riset asli utawa pamicara sing dianggep pinunjul bisa nimbang-nimbang sing paling apik. Kabeh isi sing diwenehake kudu diwenehi ing tutorial, non-promosi formulir. Proposal sing nyedhiyakake promosi prodhuk utawa layanan perusahaan ora bakal ditampa, sanajan proposal sing njlèntrèhaké teknologi sing digunakaké ing produk utawa layanan siaran bisa dianggep.

Deadline kanggo usulan kertas yaiku Oktober 26, 2018. Penulis makalah sing dipilih kanggo dilebetake ing program 2019 BEITC bakal diwenehi kabar ing November 2018. Klik kene kanggo informasi tambahan lan ngirim proposal.


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)