Home » Bintang » NAB SHOW ACCEPTING PAPER PROPOSALS FOR COMPANY BROADCAST AND CONFERENCE INFORMATION TECHNOLOGY

NAB SHOW ACCEPTING PAPER PROPOSALS FOR COMPANY BROADCAST AND CONFERENCE INFORMATION TECHNOLOGY


AlertMe

Asosiasi Penyiaran Nasional nampi usulan kertas teknis kanggo Konferensi Teknologi lan Teknik Konferensi (BEITC) di 2019 NAB Show, dianakaké April 6-11 ing Las Vegas.

Konferensi Teknologi Informasi lan Broadcast Konferensi dirancang kanggo insinyur lan teknisi siaran, insinyur kontrak, manufaktur peralatan siaran, distributor, konsultan teknik, insinyur R & D, profesional IT lan teknolog media sing gegandhengan. Konferensi iki nduweni makalah teknis sing nyampurnakake kesempatan lan tantangan sing paling anyar sing nyedhiyakake rékayasa lan profesional IT industri media ing saindenging jagad.

NAB Show nggoleki presenters karo gagasan anyar lan perspektif unik ing tren lan teknologi sing ngarahake topik radio, televisi lan media-teknologi umum. Kabeh usulan-usulan kertas bakal dibutuhake kalebu pilihan topik sing kapilih ing 2019 BEITC Telpon kanggo Makalah.

Proposal tundhuk marang peer review, lan makalah teknis sing nampilake riset asli utawa pamicara sing dianggep pinunjul bisa nimbang-nimbang sing paling apik. Kabeh isi sing diajokake kudu diwenehi tutorial, non-promosi. Proposal sing nyedhiyakake promosi prodhuk utawa layanan perusahaan ora bakal ditampa, sanajan proposal sing njlèntrèhaké tèknologi sing digunakaké ing produk utawa layanan siaran bisa dianggep.

Deadline kanggo usulan kertas yaiku Oktober 26, 2018. Penulis makalah sing dipilih kanggo dimasukan ing program 2019 BEITC bakal diwenehi kabar ing November 2018. Klik kene kanggo informasi tambahan lan ngirim proposal.


AlertMe

Broadcast Beat Magazine

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo industri Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liyane!

Posting paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!