Home » Bintang » #NABSHOWNY: Broadfield mbikak Partnership Distribusi karo RED Cinema

#NABSHOWNY: Broadfield mbikak Partnership Distribusi karo RED Cinema


AlertMe

Telusuri ngrekam wis resmi ngumumake kemitraan distribusi kanthi RED Cinema lan bakal nyedhiyakake kabeh garis kamera DSMC2 sing kalebu: MONSTRO 8K VV, HELIUM 8K S35, lan GEMINI 5K S35 ing #NABSHOWNY sadurungé esuk iki.

Gary Bettan, Presiden Broadfield Distributing ngandika "Kita tansah seneng ngembangake garis produk, nanging aku durung tau bungah iki! Platform RED DSMC2 nawakake produser film kelas donya sing digabungake karo keluwesan kanggo ngatur kamera Cinema RED kanggo memenuhi kebutuhan lan anggaran. Pungkasan taun kita pindhah menyang markas anyar kita ing Mineola lan kanthi logistics kita apik kita bakal streamline saluran REDs lan menehi anyar RED Dealers turnaround luwih cepet, kasedhiyan produk luwih apik lan kita industri leading customer support. Iki wektu sampurna kanggo nggawa RED menyang dealer. "

Broadfield bakal duwe kabeh aksesoris, media, lan solusi workflow liyane sing kasedhiya ing Long Island, NY warehouse kalebu RED MONSTRO 8K VV sing nawakake pigura lensa cinematic lengkap, nggawe detil 35.4 megapiksel ultra-rinci, lan ngirimake dinane 17 dinamis sawetara. HELIUM 8K S35 minangka panampa saka skor DxO sing paling dhuwur lan ngirimake kisaran dinamis 16.5 ing pigura Super 35. GEMINI 5K S35, nganggo dual mode sensitivitas kanggo nyedhiyakake kreator sing luwih gedhe ing kondisi sing kondhang utawa lingkungan sing luwih peteng.

Priksa manawa bakal mandheg dening booth N119 ing #NABSHOWNY utawa nelpon wakil sales Broadfield ing 800-634-5178 utawa e-mail broadfield@broadfield.com kanggo reregan lan informasi.

Broadfield Distributing Inc. wis dadi distributor sing unggul ing piranti editing lan produksi video wiwit 1980. Kita wis berkembang karo owah-owahan ing industri lan saiki kita seneng menehi sistem perangkat keras lan piranti lunak saka manufaktur 40 lan ewu barang sing dianggo, siap dikirim. Ing taun-taun pungkasan 30 kita wis bangga nelpon ewu dealer kita pelanggan setia, lan kanca-kanca, lan kita nggoleki kanggo taun 30 sabanjure sukses! Sinau luwih lengkap babagan kaluwihan tuku saka Broadfield ing www.broadfield.com

About NAB Show New York
Diprodhuksi dening Association of Broadcasters Nasional lan co-dumunung karo Audio Engineering SocietyKonferensi Timur Pantai, NAB Show New York bakal diselenggara Oktober 17 - 18, 2018 ing Jawa Pusat Konvensi. Kanthi luwih saka 14,000 pamiarso lan 300 + pameran, NAB Show New York nampilake paling apik ing teknologi generasi sabanjure kanggo profesional media, hiburan lan telekomunikasi karo konferensi lan lokakarya fokus ing televisi, film, satelit, video online, acara urip, podcasting, iklan, perusahaan A / V, produksi lan ngirim.

Prakawis NAB
Asosiasi Penyiaran Nasional adalah asosiasi advokasi utama para penyiar Amerika. NAB ngembangake kepentingan radio lan televisi ing urusan legislatif, peraturan lan publik. Liwat advokasi, pendidikan lan inovasi, NAB mbisakake para penyiaran paling apik kanggo ngawula komunitas, nguatake bisnis lan ngrebut kesempatan anyar ing jaman digital. Sinau luwih lengkap ing Www.nab.org.

Broadcastbeatlogotranswhitetag


AlertMe
Bridgid Harchick
Bridgid Harchick

Tulisan paling anyar dening Bridgid Harchick (Delok Kabeh)

  • #NABSHOWNY: Broadfield ngumumake Distribusi Partnership karo RED Cinema - Oktober 17, 2018
  • #NABSHOWNY Aja Miss ICG Panel Presentation: How Unscripted Television is Reinventing Multi-Cam! - Oktober 15, 2018
  • #IBC2018 Aja Miss Show! - Agustus 28, 2018
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!