Home » Bintang » #NABSHOWNY: Broadfield ngumumkeun Distribusi Partnership karo RED Cinema

#NABSHOWNY: Broadfield ngumumkeun Distribusi Partnership karo RED Cinema


AlertMe

Telusuri ngrekam wis resmi ngumumake kemitraan distribusi kanthi Sinema RED lan bakal nyedhiyakake kabeh garis kamera DSMC2 sing kalebu: MONSTRO 8K VV, HELIUM 8K S35, lan GEMINI 5K S35 ing #NABSHOWNY sadurungé esuk iki.

Gary Bettan, Presiden Broadfield Distributing ngandika "Kita tansah seneng ngembangake garis produk, nanging aku durung tau bungah iki! Platform RED DSMC2 nawakake kinerja film kelas dunia kanthi kombinasi keluwesan kanggo nyetel kamera RED Cinema kanggo memenuhi kebutuhan lan anggaran. Pungkasan taun kita pindhah menyang markas anyar kita ing Mineola lan kanthi logistics kita apik kita bakal streamline saluran REDs lan menehi anyar RED dealers turnaround luwih cepet, kasedhiyan produk kasedhiyan lan kita industri leading customer support. Iki wektu sampurna kanggo nggawa RED menyang dealer. "

Broadfield bakal duwe kabeh aksesoris, media, lan solusi workflow liyane sing kasedhiya ing Long Island, NY warehouse kalebu RED MONSTRO 8K VV sing nawakake pigura lensa cinematic lengkap, nggawe detil ultra 35.4 megapiksel, lan ngirim 17 + titik dinamis sawetara. HELIUM 8K S35 minangka panampa saka skor DxO sing paling dhuwur lan nyediakake hibrida dinamis 16.5 ing frame Super 35. GEMINI 5K S35, Pengaruh mode sensitivitas dual kanggo nyedhiyakake keluwesan luwih gedhe ing kondisi sing kondhang utawa lingkungan sing luwih peteng.

Priksa manawa bakal mandheg dening booth N119 ing #NABSHOWNY utawa nelpon wakil sales Broadfield ing 800-634-5178 utawa e-mail [Email protected] kanggo reregan lan informasi.

Broadfield Distributing Inc. wis dadi distributor sing paling gedhé kanggo peralatan editing lan produksi video wiwit 1980. Kita wis tuwuh kanthi owah-owahan ing industri lan saiki kita seneng menehi sistem perangkat keras lan piranti lunak luwih saka manufaktur 40 lan ewu produk ing saham, siap dikirim. Ing taun-taun pungkasan 30 kita wis bangga nelpon ewu dealer kita pelanggan setya, lan kanca-kanca, lan kita nggoleki kanggo taun sabanjuré 30 sukses! Sinau luwih lengkap babagan keuntungan saka tuku saka Broadfield ing www.broadfield.com

About NAB Show New York
Diprodhuksi dening Association of Broadcasters Nasional lan co-dumunung karo Audio Engineering SocietyTimur Sidang konvènsi, NAB Show New York bakal diselenggara Oktober 17 - 18, 2018 ing Jawa Pusat Konvensi. Kanthi luwih saka 14,000 pamiarso lan pameran 300 +, NAB Show New York nampilake paling apik ing teknologi generasi sabanjure kanggo profesional media, hiburan lan telekomunikasi karo konferensi lan lokakarya fokus ing televisi, film, satelit, video online, acara urip, podcasting, iklan, perusahaan A / V, produksi lan ngirim.

Prakawis NAB
Asosiasi Penyiaran Nasional adalah asosiasi advokasi utama para penyiaran Amerika. NAB ngembangake kapentingan radio lan televisi ing urusan legislatif, peraturan lan umum. Liwat advokasi, pendidikan lan inovasi, NAB mbisakake para penyiaran paling apik kanggo ngawula komunitas, nguatake bisnis lan ngrebut kesempatan anyar ing jaman digital. Sinau luwih lengkap ing Www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag


AlertMe
Bridgid Harchick
Tulisan paling anyar dening Bridgid Harchick (Delok Kabeh)