Home » Bintang » #NABSHOWNY Aja Kangen ICG Panel Presentation: Cara Television Unscripted Reinventing Multi-Cam!

#NABSHOWNY Aja Kangen ICG Panel Presentation: Cara Television Unscripted Reinventing Multi-Cam!


AlertMe

Akeh profesor industri setuju, yen cara nggawe kamera multi kamera wis cepet ganti, kanthi teknik sing ana ing pinggiran TV urip saiki. Panggonan sing paling apik kanggo mangerteni operasi lan teknik sing dianyari yaiku kanggo ngiringi NAB Show New York lan ngrungokake International Cinematographers Guild (ICG, IATSE Lokal 600) presentasi saka Cara Television Unscripted yaiku Reinventing Multi-Cam panel. Dhiskusi panel jero iki bakal ditindakake Rebo, Oktober 17 ing 2: 45 ing Main Hall ing Jacob K. Jawa Pusat ing New York City Oktober 17-18. Sing ing panel kalebu: Direktur Michael Pearlman; Operator Kamera: Selene Richholt, SOC lan Tom Wills, para profesional iki bakal nerangake aliran visual saka produksi multi-kamera.

"Anggota ICG minangka kontributor utama ing donya kanthi cepet ngembangake isi unscripted lan kita seneng nggarap NAB kanggo nggawe sesi penting iki kedadeyan." nyatakake Presiden Steven Poster, ASC.
Uga, aja lali sing mbesuk dina, operator Jeff Muhlstock, SOC lan Todd Armitage, SOC bakal ngrembug babagan operasi kamera ing diskusi panel SOC saka Kolaborasi Sneaky Pete. Saliyane, dina sabanjure, Selene Richholt bakal nuduhake dheweke pemahaman ing panel sing disponsori #GALSNGEAR kang bakal fokus marang wanita ing produksi lan produksi post.
Priksa manawa sampeyan nyetel badge lan rawuh #NABSHOWNY ora nganti pungkasan! Ndaftar kene: www.nabshowny.com/conference/postproduction-conference-nyc
ABOUT THE CINEMATOGRAPHERS GUILD INTERNATIONAL (ICG):
International Cinematographers Guild (IATSE Local 600) nglambangake luwih saka anggota 8,500 sing nyambut gawe ing film, televisi lan iklan minangka direktur fotografi, operator kamera, pengawas efek visual, fotografer isih, asisten kamera, pemuat film, kabeh anggota kru kamera lan ICG publicists. Serat cinematographers pisanan didegaké ing New York ing 1926, sing diikuti déning serikat buruh Los Angeles lan Chicago, nanging ora nganti 1996 sing Lokal 600 lair minangka klompok nasional. Aktivitas sing dilakoni ICG kalebu Majalah Cinematographer lan ICON Publicists Awards Luncheon. The Guild uga nerbitake Majalah ICG sing menang www.icgmagazine.com

About NAB Show New York
Diprodhuksi dening Association of Broadcasters Nasional lan co-dumunung karo Audio Engineering SocietyKonferensi Timur Pantai, NAB Show New York bakal diselenggara Oktober 17 - 18, 2018 ing Jawa Pusat Konvensi. Kanthi luwih saka 14,000 pamiarso lan 300 + pameran, NAB Show New York nampilake paling apik ing teknologi generasi sabanjure kanggo profesional media, hiburan lan telekomunikasi karo konferensi lan lokakarya fokus ing televisi, film, satelit, video online, acara urip, podcasting, iklan, perusahaan A / V, produksi lan ngirim.

Prakawis NAB
Asosiasi Penyiaran Nasional adalah asosiasi advokasi utama para penyiar Amerika. NAB ngembangake kepentingan radio lan televisi ing urusan legislatif, peraturan lan publik. Liwat advokasi, pendidikan lan inovasi, NAB mbisakake para penyiaran paling apik kanggo ngawula komunitas, nguatake bisnis lan ngrebut kesempatan anyar ing jaman digital. Sinau luwih lengkap ing Www.nab.org.

Broadcastbeatlogotranswhitetag


AlertMe
Bridgid Harchick
Bridgid Harchick

Tulisan paling anyar dening Bridgid Harchick (Delok Kabeh)

  • #NABSHOWNY: Broadfield ngumumake Distribusi Partnership karo RED Cinema - Oktober 17, 2018
  • #NABSHOWNY Aja Miss ICG Panel Presentation: How Unscripted Television is Reinventing Multi-Cam! - Oktober 15, 2018
  • #IBC2018 Aja Miss Show! - Agustus 28, 2018
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!