Home » Bintang » #NABSHOWNY Simpen $ 100: NY POST PRODUCTION CONFERENCE, NAB SHOW NEW YORK & AES Exhibits

#NABSHOWNY Simpen $ 100: NY POST PRODUCTION CONFERENCE, NAB SHOW NEW YORK & AES Exhibits


AlertMe

Wektu isih ngiwa kanggo nampa $ 100 mati ing pas konferensi penuh 2 (kanthi rutin $ 895) kanthi nggunakake kode PP27. Penawaran iki kadaluwarsa ing 9.13.2018 (ya, saiki dina iki). Dadi kanggo procrastinators sing manggon ing sapérangan saka kita, iki kasempatan pungkasan kanggo nylamet $ 100.00 lan nggunakake dhuwit kanggo nedha bengi steak ing tengah kutha. Go kene: www.nabshowny.com/conference/postproduction-conference-nyc

#NABSHOWNY 2018 wis njupuk Panggonan Oktober 17th-18th ing Jawa Pusat NYC lan dikemas karo sumber daya. Program inti khusus, Konferensi, lan Konferensi Pawulangan Produksi duwe sawetara lokakarya anyar ing panggonan kaya: HDR Video Essentials / Tips kanggo Premiere Pro lan Media Komposer, lan Grading karo Premier Pro! Latihan Shoot to Post diprodhuksi ing kemitraan karo Konsep Media Masa Depan, sing bakal nggawa sampeyan ing dalan latihan sing dirancang kanggo pangguna tingkat intermediate-kanggo-tingkat kalebu film, editor TV lan video, perancang grafis gerak, colorists lan produser. Uga, aja ngeculake New York Broadcaster of the Year, David Muir, ABC World News Tonight Anchor ing konferensi sing dituju sing bakal informatif lan menghibur.

Informasi luwih rinci bakal diwenehake ing dina-dina sing bakal teka nganti Big Apple NAB Show acara. Supaya tetep dirungokake! Beat Broadcast kru video bakal kabeh liwat lantai konvènsi nglumpukake macem-macem wawancara video sing kudu ndeleng para profesional industri. Priksa manawa kanggo mriksa vault video kita kanggo informasi sing bakal ngedongkrak pangerten saka pemimpin teknologi lan pangajab iki!

Punika sekilas saking 2017 #NABSHOWNY:

About NAB Show New York
Diprodhuksi dening Association of Broadcasters Nasional lan co-dumunung karo Audio Engineering SocietyKonferensi Timur Pantai, NAB Show New York bakal diselenggara Oktober 17 - 18, 2018 ing Jawa Pusat Konvensi. Kanthi luwih saka 14,000 pamiarso lan 300 + pameran, NAB Show New York nampilake paling apik ing teknologi generasi sabanjure kanggo profesional media, hiburan lan telekomunikasi karo konferensi lan lokakarya fokus ing televisi, film, satelit, video online, acara urip, podcasting, iklan, perusahaan A / V, produksi lan ngirim.

Prakawis NAB
Asosiasi Penyiaran Nasional adalah asosiasi advokasi utama para penyiar Amerika. NAB ngembangake kepentingan radio lan televisi ing urusan legislatif, peraturan lan publik. Liwat advokasi, pendidikan lan inovasi, NAB mbisakake para penyiaran paling apik kanggo ngawula komunitas, nguatake bisnis lan ngrebut kesempatan anyar ing jaman digital. Sinau luwih lengkap ing Www.nab.org.

Broadcastbeatlogotranswhitetag

Broadcast Beat inggih punika Broadcaster Resmi 2018 NAB Show Ing Las Vegas lan Produser saka NAB Show LIVE. Ing 2017, NAB Show LIVE ditampa liwat 1.3 yuta penonton online lan sak 2018 NAB Show, Kita dijaluk ngluwihi 1.5 yuta panampil.


AlertMe
Matt Harchick
Tindakake kula

Matt Harchick

Matthew wis kerja ing sektor swasta lan ing pendidikan sing luwih dhuwur ing umur rong puluh taun. Dheweke ngedekake maneka bidang manajemen proyek media digital, teknik siaran lan produksi media. Matthew nduweni kawruh babagan produksi pos digital, manajemen aset digital, produksi wayang digital, lan integrasi fasilitas siaran. Pak Harchick aktif nyinaoni babagan siaran seni, bioskop digital canggih lan teknologi audio visual pinter kanggo implementasi klien lan kasedhiya kanggo kabutuhan konsultasi.

Matt lan keluargane saiki manggon ing wilayah metro Washington, DC.
Matt Harchick
Tindakake kula

Tulisan paling anyar dening Matt Harchick (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!