Home » News » NAGRA Watermarking Forensic NAGRA Mengko Loro Menehi Anugerah Paling Anyar ing NAB Show Express

NAGRA Watermarking Forensic NAGRA Mengko Loro Menehi Anugerah Paling Anyar ing NAB Show Express


AlertMe

  • NexGuard ClipMark menang Future Best of Show Award sing ditawakake TVBEurope
  • Plugin NexGuard kanggo Software Editing menang Future Best of Show Award sing diwenehake dening Digital Video
  • Solusi dirancang kanggo ngrusak lan nglawan pembajak ing macem-macem tahap rantai produksi konten, kalebu pre-release lan produksi pasca produksi

Cheseaux, Swiss, lan Phoenix, Arizona - Mei20, 2020 -

NAGRA, perusahaan Kudelski (SIX: KUD.S) lan panyedhiya mandhiri konten pangayoman konten lan solusi televisi multiskreen, dina iki ngumumake sing paling anyar Solusi watermarking nexGuard menang sawetara penghargaan ndhuwur ing NAB Show nyebut Edisi Khusus Paling Tampilake Show 2020, sing dituduhake klompok teknologi media B2B Future.

ClipMark NexGuard, solusi pertama ing industri sing ndeteksi sumber bocor sadurunge ngeculake klip video sing cendhak banget, menang Future Best of Show Award sing diwenehake dening TVBEurope. Ing NexGuard Plug-in kanggo Software Editing, sing ngidini pamilik konten lan omah produksi produksi kanthi rapi banyu banyu forensik kanthi nyunting lan alur kerja kolaborasi, menang Future Award of Show Award sing diwenehake dening Digital Video.

Anugerah Tampilake Paling Anyar sing bakal ditliti dening panel insinyur lan ahli industri, lan dipilih adhedhasar inovasi, set fitur, efisiensi biaya lan kinerja ing industri. Edisi khusus program penghargaan dianakake taun iki kanthi anane ora fisik NAB Show.

"Kita ngajeni nampa penghargaan iki sing nuduhake industri tambah akeh solusi solusi watermarking forensik sing ngowahi game sing ngatasi langkah saben rantaian konten," ujare Jean-Philippe Plantevin, VP Anti-Piracy kanggo NAGRA. "NexGuard ClipMark lan Plugin NexGuard anyar kanggo Software Editing anyar minangka tambahan paling anyar ing solusi komprehensif lengkap sing ngidini pamilik konten lan omah produksi kanggo nglindhungi aset sing berharga kanthi mbantu dheweke nemokake sumber bocor sadurunge ngeculake. lan nglindhungi saka pembajakan. "

"Thanks kanggo akeh perusahaan sing melu program taun iki ing kahanan sing ora biasa," ujare Paul McLane, direktur konten konten ing klompok teknologi media B2B Future. "Ora jelas saka nominasi lan para pemenang sing unggul, sanajan krisis kesehatan saiki, inovasi teknologi tetep kuwat ing industri kita."

NexGuard ClipMark mbantu para pamilik konten ndeteksi sumber bocor sadurunge ngeculake klip video sing cendhak kayata dailies, klip (umpamane bintik TV), lan trailer (contone trailer test), nganti telung puluh detik. Plugin NexGuard for Editing Software ngidini ijol-ijolan aman aset pra-rilis aman karo agensi kreatif utawa departemen suntingan ing suntingan lan alur kerja. Loro-lorone solusi kasebut bisa dipasang kanthi lancar menyang alur kerja konten sing ana nalika nggunakake NexGuard Deteksi Layanan berbasis awan kanggo deteksi banyu sing cepet, bisa banget, lan kanthi otomatis ing sembarang jinis aset.

Watermarking nexGuard teknologi minangka komponen penting saka solusi solusi lengkap NAGRA kanggo dijaga karo pembajak layanan lan konten.

Babagan NAGRA
NAGRA, divisi TV digital Grup Kudelski (SIX: KUD.S), nyedhiyakake solusi pengalaman keamanan keamanan lan pangguna multislori kanggo monetisasi media digital. Perusahaan kasebut nyedhiyakake panyedhiya konten lan operator DTV ing saindenging jagad kanthi platform lan aplikasi sing aman, terbuka lan terintegrasi liwat platform siaran, broadband lan platform mobile, ngidini pengalaman tontonan sing komprehensif lan pribadi. Mangga ngunjungi dtv.nagra.com kanggo informasi luwih lengkap lan tindakake kita ing Twitter ing @nagrakudelski.


AlertMe