Home » Pangiriman isi » Audio » NASCAR Pilih AWS minangka Preferred Cloud Computing, Cloud Machine Learning, lan Cloud Artificial Intelligence Provider
DAYTONA BEACH, FL - FEBRUARY 11: Brad Keselowski, pembalap saka #2 Miller Lite Ford, ndadékaké mobil-mobil sak seri Monster Energy NASCAR Cup Series Advance Auto Parts di Daytona International Speedway ing Februari 11, 2018 ing Daytona Beach, Florida . (Foto dening Sean Gardner / Getty Images)

NASCAR Pilih AWS minangka Preferred Cloud Computing, Cloud Machine Learning, lan Cloud Artificial Intelligence Provider


AlertMe

NASCAR nambah pengalaman penggemar, nggedhekake upaya buatan intelijen, lan mbenakake efisiensi operasional by nyangga awan

DAYTONA BEACH, FL - FEBRUARY 11: Brad Keselowski, driver saka #2 Miller Lite Ford, ndadékaké mobil sak seri Monster Energy NASCAR Series Advance Auto Parts Clash ing Daytona International Speedway ing Februari 11, 2018 ing Daytona Beach, Florida. (Foto dening Sean Gardner / Getty Images)

SEATTLE-June 4, 2019-Dina iki, Amazon Web Services, Inc. (AWS), lan Amazon.com perusahaan (NASDAQ: AMZN), ngumumake yen National Association for Stock Auto Racing (NASCAR) wis milih AWS minangka standar kanggo pembelajaran mesin berbasis awan lan workloads intelijen buatan. NASCAR bakal nggunakake tliti lan jerone teknologi AWS kanggo mbangun layanan berbasis awan lan ngotomatisasi proses, kalebu seri video anyar ing NASCAR.com disebut Wektu iki ing NASCAR History powered by AWS. Seri video bakal debut dadi Monster Energy NASCAR Cup Series ™ ing Michigan International Speedway, nuduhake moments sajarah paling apik ing balap NASCAR karo pamireng. NASCAR migrasi arsip video 18-petabyte menyang AWS, lan bakal nggunakake layanan AWS Amazon sing nambah analisis gambar lan video kanthi cerdas menyang aplikasi-kanthi otomatis menehi tag bingkai video tartamtu kanthi metadata, kayata driver, mobil, balapan, lap, wektu, lan sponsor supaya bisa gampang nelusuri tag kasebut supaya bisa ngetokake momotan sing paling apik saka balapan sing kepungkur. Kanthi nggunakake layanan AWS, NASCAR ngarepake nylametake ribuan jam wektu nggoleki manual saben taun, lan bisa kanthi gampang nempuh flashbacks kaya 1987 Dale Earnhardt Sr. "Pass in the Grass" utawa finish foto 2016 Daytona 500 Denny Hamlin, lan cepet ngirimake menyang pembuangan liwat klip video NASCAR.com lan saluran media sosial.

NASCAR bakal nambah layanan AWS kanggo nambah aset lengkap sawijining media kalebu situs web, aplikasi seluler, lan properti sosial kanggo penggemar 80 yuta ing donya. NASCAR plans kanggo nggunakake Amazon SageMaker nglatih model pembelajaran jero tumrap rekaman taun 70 kanggo nambah metadata lan analytics video. Kanthi Amazon Transcribe, layanan pengenalan swara otomatis (ASR), NASCAR bakal bisa diwenehi katrangan lan wektu saben tembung ucapan ing video arsip supaya produser video NASCAR bisa kanthi gampang nemokake rekaman sumber liwat penelusuran teks. Saliyane, NASCAR bakal nggunakake AWS Media Services, kalebu AWS Elemental MediaLive lan AWS Elemental MediaStore, kanggo ndhukung NASCAR Drive, kang ndadekake penggemar ing kursi driver nggunakake kamera ing mobil, audio live, lan leaderboards. AWS Media Services iki ngaktifake NASCAR kanggo ngolah, ngrampungake, lan nyimpen isi video siaran, kalebu balapan urip, kanggo pengiriman siaran lan mitra industri.

"Kacepetan lan efisiensi minangka kunci ing balap lan bisnis, saéngga kita milih AWS-awan kanthi kinerja sing ora cocog, layanan paling komprehensif, lan paling cepet inovasi-kanggo nggedhekake migrasi kita ing méga," ujar Craig Neeb, Wakil Presiden Eksekutif Innovation and Development, NASCAR. "Ngundhuh AWS kanggo nguripake seri video anyar kita menehi para penggemar sing narik kawigaten babagan sejarah ing olahraga kita nalika nyedhiyakake nggoleki kanthi asil awal kolaborasi iki."

"Taun 20 pengalaman pembelajaran mesin, bebarengan karo analytics sing amba lan kemampuan sinau mesin, nggawe kita pilihan sing paling apik kanggo organisasi sing pengin nggunakake pembelajaran mesin kanggo gain pemahaman babagan data lan nggawé tingkat engagement anyar karo para pelanggan," ujare. Mike Clayville, Wakil Presiden, Worldwide Commercial Sales at AWS. "NASCAR nggunakake teknologi maya kanggo ningkatake cara wong ngalami olahraga lan ngasilake isi sing luwih apik marang para penggemar. Portofolio awan AWS sing ora ditemtokake nyedhiyakake NASCAR minangka alat sing paling fleksibel lan kuat kanggo nggawa unsur-unsur anyar olahraga kanggo nonton siaran balapan. "

Babagan Layanan Web Amazon

Kanggo 13 taun, Layanan Web Amazon wis dadi platform awan maya sing paling komprehensif lan sacara wiyar. AWS nawakake luwih saka layanan 165 kanggo ngitung, simpenan, basis data, jaringan, analytics, robotika, learning machine lan intelijen buatan (AI), Internet of Things (IoT), seluler, keamanan, hibrida, virtual lan ditambahi reality (VR and AR ), media, lan pengembangan aplikasi, penyebaran, lan manajemen saka 66 Availability Zones (AZs) ing wilayah geografis 21, kalebu AS, Australia, Brasil, Kanada, China, Prancis, Jerman, Jepang, Korea, Singapura, Swedia, lan Inggris. Jutaan pelanggan-kalebu startup paling cepet, perusahaan gedhé, lan perusahaan pamaréntah sing unggul-dipercaya AWS kanggo ngoprekake infrastruktur, dadi luwih tangkas, lan biaya sing luwih murah. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan AWS, riko aws.amazon.com.

Babagan Amazon

Amazon dipandu dening papat prinsip: obsesi pelanggan tinimbang fokus pesaing, semangat kanggo penemuan, komitmen kanggo keunggulan operasional, lan pamikiran jangka panjang. Review pelanggan, pameran 1-Klik, Rekomendasi pribadi, Perdana, Panginstalan Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, tablet Fire, Fire TV, Amazon Echo, lan Alexa yaiku sawetara produk lan layanan sing dipelopori Amazon. Kanggo informasi luwih lengkap, riko amazon.com/about lan tindakake @AmazonNews.

About NASCAR

National Association for Stock Car Auto Racing, Inc. (NASCAR) yaiku badan penasehat kanggo bentuk motorport No. 1 ing Amerika Serikat. NASCAR kasusun saka telung seri nasional (Monster Energy NASCAR Cup Series ™, NASCAR Xfinity Series ™, lan NASCAR Gander Outdoors Truck Series ™), telung seri regional, siji seri lokal, tiga seri internasional lan Automobile Racing Club of America (ARCA) . International Motor Sports Association ™ (IMSA®) ngadominasi IMSA WeatherTech SportsCar Championship ™, seri olahraga mobil utama AS. Adhedhasar Pantai Daytona, Fla., Kanthi kantor ing wolung kutha ing Amerika Utara, sanksi NASCAR luwih saka balapan 1,200 ing luwih saka 30 negara bagian AS, Kanada, Meksiko lan Eropa. Kanggo ngunjungi informasi luwih lengkap www.NASCAR.com lan www.IMSA.com, lan tindakake NASCAR ing Facebook, Twitter, Instagram, lan Snapchat ('NASCAR').


AlertMe