Home » Nggawe konten » NewTek TriCaster® Mini 4K Ditambahake Kanthi Fitur Piranti lunak Lemah Kanggo Ngrampungake Produser Jaluk Pamirsa Saka Ngendi wae

NewTek TriCaster® Mini 4K Ditambahake Kanthi Fitur Piranti lunak Lemah Kanggo Ngrampungake Produser Jaluk Pamirsa Saka Ngendi wae


AlertMe

Otomatis lan kontrol kendali sing kuat yaiku Live Story Pencipta lan LivePanel nglengkapi set virtual virtual, telpon tamu sing adoh, integrasi media sosial, siaran web lan liya-liyane

TriCaster Mini 4K.pngNewTek, pimpinan teknologi video berbasis IP lan bagean saka Vizrt Grup, dina iki ngumumake versi paling anyar saka TriCaster® Mini 4K. Wis dadi sistem produksi video multicamera langsung paling lengkap ing pasar, TriCaster Mini 4K sing anyar ditambahake fitur inovatif kayata Live Story Creator lan LivePanel sing dirancang kanggo nggawe produksi kualitas jaringan dadi luwih gampang kanggo para produsen tunggal utawa tim cilik, minangka pamula pemula utawa profesional video sing wis pengalaman.

TriCaster Mini 4K sing disempurnakake nyedhiyakake persiyapan gampang kanthi kapabilitas produksi langsung kalebu kualitas siaran, set virtual sing bisa disesuaikan kanggo ngowahi ruang tamu, garasi, utawa ruang paling ngisor dadi studio profesional sing nuduhake identitas utawa merek bisnis, omah ibadah, sekolah. utawa agensi. Grafis siaran sing nggumunake, puter maneh media, kontrol otomatis siji tutul, panggilan video Skype jarak jauh multi-saluran, muter maneh integral, integrasi media sosial lan liya-liyane kabeh dikirim nganti resolusi U60 pXNUMX lengkap.

"NewTekMisi mesthi digawe supaya wong siji utawa tim cilik ngirim acara sing katon kaya televisi nyata. Ora ana wektu nalika iki relevan banget, "ujare Dr. Andrew Cross, presiden R&D kanggo Vizrt Kelompok. "TriCaster Mini 4K anyar ngidini sapa wae saka CEO kanggo menteri guru kanggo nggawe pertunjukan sing apik tenan lan njaluk kanthi online ing endi wae."

Live Story Creator ngidini individu mbukak kabeh produksi saka dokumen Microsoft Word®. Skrip sing digawe ing Microsoft Word® kalebu tumindak sing micu nalika dimuat ing TriCaster Mini 4K, saengga para juru crita ora musatake mung nalika ngirim pesen tinimbang ing persiyapan lan produksi teknis.

TC-Mini-back-panel-straight.jpg

LivePanel ngenalake kontrol jarak jauh adhedhasar browser sing bisa diowahi saka TriCaster Mini 4K saka ngendi wae ing jaringan area lokal sing padha, saéngga sapa wae kalebu presenter ngontrol live switching, nyusun, campuran / efek, puter maneh media, audio, otomatisasi lan liya-liyane, saka piranti kalebu tablet, smartphone lan laptop. Makro sing bisa dikonfigurasi saiki uga didhukung, saéngga tugas lan urutan sing rutin nanging rumit ditindakake kanthi penet tombol.

Loro saluran input Skype ngidini para kontributor tamu sing padha melu saka studio, laptop utawa telpon ing ndonya, kabeh ditampilake grafis siaran kanggo judhul, efek kothak kaping pindho lan liya-liyane. TriCaster Mini 4K uga bakal ngirim rong kode Spark Plus IO 4K p60 ngonversi / ngonversi, mbentuk IP basis, alur kerja NDI®-pisanan nggunakake input lan output sing ana.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan TriCaster Mini 4K lan dhaptar fitur lengkap, bukaken www.newtek.com/tricaster/mini/.

Reregan lan Ketersediaan

TriCaster Mini 4K saiki kasedhiya ing $ 7,995 USMSRP. Rega internasional bisa beda-beda.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan NewTekMangga delengen www.newtek.com.

About NewTek:

NewTek yaiku pimpinan teknologi video IP sing menehi swara saben tukang crita liwat video. Makarya sacara eksklusif karo Partner Channel sing dipilih ing saindenging jagad kanggo nggawa solusi inovatif kanggo pasar, NewTek nguatake para pelanggan supaya tuwuh pamirsa, merek lan bisnis luwih cepet tinimbang sadurunge. NewTek produk asli IP-centric liwat NDI®.

Klien kalebu: Pengadilan Tinggi Inggris, New York Giants, NBA Development League, NHL, Nickelodeon, CBS Radio, ESPN Radio, Fox Sports, MTV, National Aeronautics and Space Administration (NASA), Pinsent Masons LLP, lan liya-liyane saka 80% saka US Fortune 100.

NewTek minangka bagean saka Vizrt Klompok karo merek adhine, Vizrt lan NDI. NewTek nderek tujuan tunggal Grup iki; crita liyane, luwih apik sing dikandhani. www.newtek.com


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!