Home » Pangiriman isi » Ngirim DCPs ing Malaysia karo Signiant Jet

Ngirim DCPs ing Malaysia karo Signiant Jet


AlertMe

Miturut Avinash Suresh, Direktur ing Film Yusari

Tingkat adopsi teknologi media anyar beda-beda gumantung ing ndonya, lan Malaysia secara tradisional wis ana ing pungkasan spektrum sing luwih alon. Contone, ora nganti 6 taun kepungkur sing pindhah saka 35mm kanggo Digital Cinema kanthi lengkap. Nalika alon ing wiwitan, sawisé keuntungan lan pangembangan ing kualitas dadi jelas, iki diarani kanthi sedhih saindhenging negara.

Saiki, Malaysia ana ing panggonan sing padha karo teknologi percepatan berkas. Lan, senadyan kaya ing ngisor iki, ana sawetara kaluwihan ing posisi kita. Sawise pirang-pirang taun ing pasar, teknologi percepatan berkas wis diwiwiti kanthi dramatis, lan industri saiki bisa ndeleng gelombang adopsi kapindho kanthi munculna solusi SaaS awan asli. Negara-negara kaya Malaysia lan bisnis kaya Yusari wis siap ngliwati gelombang pisanan, lan nyekel gelombang alias adopsi gelombang sing luwih cepet lan luwih efektif.

Signature Jet power Move by Yusari

Yusari Film didegaké ing 1976 minangka perusahaan subjudul ing Malaysia. Kita miwiti bisnis kita karo 35mm subtitle nggunakake panas stamping lan pungkasanipun pindhah menyang worklow digital kanggo ndhukung Digital Cinema Paket (DCPs). Sawise ngoptimalake infrastruktur lan bandwidth backbone kita sak akehe, pamindhahan kanggo nggabungake percepatan berkas minangka kemajuan alam lan pungkasane kita ndharat Produk paling anyar saka Signiant disebut Jet.

Jet minangka solusi SaaS sing ndadekake gampang kanggo ngotomatisasi lan ngaktifake transfer file sistem-ke-sistem. Iku uga nggabungake mekanisme transportasi cerdas anyar sing nggunakake pembelajaran mesin kanggo ngoptimalake transfer. Signiant nduweni solusi liyane sing disebut Manager + Agents, sing wis suwe banget lan digunakake dening perusahaan Media paling gedhé ing donya kanggo ngotomatisasi transfer antarane lokasi global lan mitra, nanging ora cocok kanggo bisnis ukurane. Jet nyedhiyakake setel-setel sing kapacak ing kemampuan perusahaan sing padha, nanging dibandhingake karo kebutuhan lan anggaran perusahaan cilik.

Ngadopsi Jet wis ngijini kita ngluncurake layanan anyar sing disebut 'Pindah liwat Yusari,' sing bakal nangani pengiriman paket Digital Cinema (DCPs) menyang bioskop ing saindhenging Malaysia. Kanggo njlèntrèhaké persiyapan, server Yusari Move bakal diselehake ing bioskop lan server iki bakal disambung karo TMS lokal. Sawise DCP siap kanggo distribusi, bakal dikirim liwat broadband menyang bioskop sing gegandhengan nggunakake Signiant Jet. Sawise transmisi, server Pindah bakal mriksa sawijining paket kanggo mesthekake yen ora ana masalah integritas. Solusi iki mesthi ora bisa tanpa akselerasi, keandalan lan teknologi keamanan multi-lapis saka Signiant Jet. Sawise pirang-pirang wulan R & D lan kanthi rapet nggarap tim ing Signiant, kita bisa ngembangake solusi khusus kanggo pengiriman DCP.

Jet alamat nyeri saka pangiriman DCP

Delivering DCPs minangka aspek utama bisnis kita. Kanggo enem taun kepungkur, kita wis ngirim DCPs menyang bioskop liwat hard disk. Kita biasane nggunakake layanan kurir kanggo pengiriman iki, lan sing teka karo akeh masalah kayata penundaan, keprihatinan keamanan, lan dampak lingkungan.

Salah sijine tantangan paling gedhe ing nyebarke DCP yaiku yen ora ana kompromi ing integritas data. Saben DCP ngandhut Daftar Packing. Kabeh file ing komposisi wished (nilai hash yaiku encoding Base64 saka SHA-1 checksum) lan hash disimpen ing List Packing. Berkas iki digunakake nalika ingestion ing server wayang digital kanggo verifikasi manawa data rusak utawa diganggu ing sawetara cara. Yen salah siji file ora konsisten, server wayang ora nolak film kasebut - panggunaan hard disk kanggo distribusi DCP ndadekake tantangan korupsi data amarga sektor sing ora becik.

Signiant Jet ora mung mbandhingake tantangan, uga menehi solusi biaya sing luwih efektif, luwih gampang lan luwih enak - lan, mesthi, iki minangka donya sing prasaja nalika teka kanthi cepet.

Nyiapake kanggo masa depan

Ing wayahe, kita mimpin Move karo Yasuri kanthi limang bioskop, lan rencana kanggo ngunggahake situs 100 ing pungkasan taun. Nanging, ing ngarep wilayah, isih ana sing kudu ditindakake. Malaysia kecepatan internet (vs. biaya) lag way konco sawetara tetanggan kita. Nggarap Signiant ngidini kita ngoptimalake kondisi jaringan lan kanthi nggunakake bandwidth sing kita duwe. Tambahan, nalika kecepatan Internet Malaysia ningkat ing mangsa ngarep, Signiant Jet bakal ngidini kita kanggo ngupayakake kesempatan anyar, sacara regional lan global.


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)