Home » News » Nggawe Dina Australia saka kadohan

Nggawe Dina Australia saka kadohan


AlertMe

Nxtedition spesialis otomasi produksi makarya karo Talbot Productions lan Broadcast Solutions kanggo nggawe sore gala sing disiarkan kanthi virtual kanggo perayaan Inggris ing Hari Australia 2021. Acara kasebut, langsung disiarake menyang tamu undhangan, kalebu musik, pesen khusus saka warga Australia sing misuwur sing manggon ing Inggris lan malah ngicipi anggur.

Yayasan Day Australia, sing nglumpukake dana kanggo nyediakake pitulung finansial kanggo warga Australia kanggo nerusake pendhidhikan ing Inggris, nganakake gala tahunan, ing Dina Australia (23 Januari), ing House Australia ing London. Larangan kanggo nglumpukake amarga kovid-19 ditolak ing taun 2021, nanging panitia pengin nggawe swasana sing padha kanthi virtual.

Nalika dadi tuan rumah, pelawak Bec Hill, lan bintang teater musikal Daniel Koek lan band ing Australia House, kanggo njaga jarak sosial, ana kru minimal ing lokasi, kanthi teknologi nxtedition nyedhiyakake produksi jarak jauh. Output 1080p saka telung kamera, ditambah audio live campuran, dikemas nggunakake encoder encoder Dream Clip Barracuda menyang aliran SRT lan dikirim liwat internet publik menyang pusat data nxtedition, jarak 1000km ing Malmö, Swedia.

Adam Leah nxtedition, makarya saka studio omahé ing Marieholm, jarak 30km luwih adoh, ngowahi program kanthi langsung nganggo otomatisasi nxteditions lan shotbox kanggo ngontrol router, server video, server grafis, mixer sesanti lan mejo audio ing pusat data Malmö. Dheweke uga main ing elemen sing wis direkam ing wayah sore kanggo nggawe acara langsung lengkap. Uga dikirim menyang sing duwe tiket, sistem nxtedition uga ngirim feed video mbalikake output langsung bali menyang London, maneh minangka SRT liwat internet, bebarengan karo skrip pituduh lan komunikasi Trilogi.

"Klien pengin nilai produksi sing padha kaya sing biasa digunakake ing urip nyata," ujare Charlie Talbot saka Talbot Productions. "Aku wis kerja bareng nxtedition sadurunge, lan aku ngerti sejatine kaprigelan produksi remot banget. Kabeh wong pancen seneng banget karo cara kita ngrampungake tantangan nggawe nedha bengi gala virtual sing nyenengake lan imersif. Sanajan bisa ngatasi watesan tumrap wong, produksi jarak adoh bakal dadi cara kanggo nindakake acara kaya iki, nyuda kru sing dibutuhake ing situs tanpa kompromi kualitas utawa kapabilitas. "

Kanggo nxtedition, Adam Leah ujar, "Kita nggawe acara ing wayah sore, kanthi enem wong ing situs: telung kamera, loro operator lampu lan mixer audio. Amarga cara ngrancang nxtedition, aku bisa ngawasi lan ngoper acara adhedhasar skrip, kanthi sisipan sing wis direkam nyelehake nalika tekan titik sing tepat ing acara kasebut. Sanajan acara kasebut dawa lan aku mung wong sing ngontrol produksi, nanging ora stres. Iki minangka demonstrasi liyane babagan kemampuan produksi jarak jauh kanggo menehi standar sing dhuwur banget kanggo macem-macem acara. "


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!