Home » Bintang » nyamarake xR Drives Alok's Dynamic 'Alive' Music Special Live Streamed in Brazil

nyamarake xR Drives Alok's Dynamic 'Alive' Music Special Live Streamed in Brazil


AlertMe

Acara DJ langsung Brasil paling gedhe ing taun 2020 ditindakake ing xR, amarga DJ lan musisi lokal Alok narik 750,000 wong Stream urip 'Alive' ing wulan Desember, uga ana pitung yuta tontonan ing YouTube. Alur kerja xR sing nyamar nggawe spesial musik nganggo server media vx 4 lan rong platform rx sing ngidini acara nggabungake konten saka mesin render Unreal, Unity, lan Notch.

Alok minangka salah sawijining ikon paling misuwur ing adegan musik elektronik Brasil. Dheweke dijenengi dening Forbes Brasil minangka salah sawijining wong sing paling pengaruh ing ngisor 30 taun ing negara kasebut. Sawise pembatalan kabeh pertunjukan langsung taun kepungkur, target stream live xR yaiku nggawa cara seger kanggo nyiarake kinerja artis menyang fanbase sing gedhe.

Pratinjau gambarDirektur Proyek Fabio Soares saka OkeStudio bebarengan karo TheForce ngundang perusahaan AV kanthi layanan lengkap Sao Paulo Maxi kanggo nyedhiyakake alur kerja xR kanggo pertunjukan kasebut, uga spesialis alur kerja nyamar Tito Sabatini babagan dhukungan teknis. Alok sing dicelupake khusus ing lingkungan sing dinamis lan terus ganti, nampilake alas warna-warni jamur lan wit-witan, aliran partikel galaksi, sinapsis, es es sing mengkilap, kutha-kutha sing dibangun lan larut.

Dhukungan saka nyamar "ana sing ora bisa urip tanpa," Jose Augusto Martins, Direktur Eksekutif ing Maxi, nglaporake. "Kanthi proyek gedhe kaya iki lan kabeh kru video teknologi sing sinau babagan nggunakake xR, dhukungan nyamar dadi kunci. Iki menehi kapercayan kanggo bisa mlaku kanthi bener. Kita pengin supaya wong-wong ngrasakake energi pertunjukan sing nyata lan sing bisa digayuh.

"'Alive' minangka proyek xR sing gedhe banget, lan iki pisanan digawe ing Brasil, mula kita akeh sinau sajrone proses nggawe proyek dadi kenyataan," tambah Jose.

Maxi minangka siji-sijine perusahaan penyewaan sing duwe alat kanggo ngirim produksi xR, ujare. Amarga ringkes teknis sing dibutuhake panggunaan kabeh telung mesin kunci utama Unreal, Unity and Notch, plus pirang-pirang kamera kanthi papat kamera sing dilacak nggunakake sistem pelacakan Estabili, nyamar minangka siji-sijine alat sing bisa menehi ringkesan kasebut, ujare Tito. "Iki nggawe agnostik lan bisa ngatasi pirang-pirang kamera, timecode sawise isyarat DJ lan liya-liyane."Pratinjau gambar

Tim ing Maxi ngalami tenggat wektu sing angel kanggo sinau pipa kanggo kabeh mesin telusuran lan nyiyapake pelacakan kanggo papat kamera, uga mbantu kabeh wong sing melu ngerti alur kerja xR lan kepiye nggawe produksi virtual bisa uga.

"Iki produksi gedhe, lan pengabdian kabeh wong sing melu ngrampungake," ujare Tito. "Sawise acara kasebut, manajer lan kru Alok emosional, lega lan seneng banget. Umpan balik umum uga apik tenan; wong-wong saka industri ing Brasil teka kanggo ngucapake selamat, lan iki bakal dadi perasaan sing apik banget sawise industri taun musik sing apik banget. "

Jose percaya manawa xR duwe masa depan sing apik ing pasar musik langsung, nggawa presenter lan seniman ing lingkungan sing bisa dibayangake. "Aku ngira iki teknologi sing nggawe kabeh wong ujar, 'Wow!'" Maxi wis milih klompok xR liyane ing tanggalan nalika rapper Criolo live streaming konser khusus ing Extended Reality tanggal 23 Januari.

 

Credits:

Direktur Kreatif: Fabio Soares

Produsen Eksekutif: Fernanda Padrão

Konsep xR: OkeStudio lan TheForce

xR Direktur Kreatif: Luciano Ferrarezi

Direktur Konten xR: Dejumatos

Direktur Teknis xR: Tito Sabatini lan Gabriel Weckmuller

 

Babagan nyamar

Platform teknologi nyamar nggawe profesional kreatif lan teknis bisa mbayangake, nggawe lan ngirim pengalaman visual langsung sing luar biasa ing level paling dhuwur.

Nggabungake piranti lunak adhedhasar visualisasi 3D wektu nyata kanthi hardware kinerja dhuwur, nyamar menehi proyek kreatif sing tantangan kanthi skala lan percaya dhiri. Alur kerja Extended Reality (xR) sing entuk penghargaan anyar menehi kekuwatan marang para pangguna supaya bisa urip kanthi pengalaman visual sing nyenengake lan narik kawigaten para pamirsa sing adoh ing endi wae.

nyamarake xR wis ngasilake produksi real-time immersive kanggo seniman musik kayata Katy Perry lan Billie Eilish, bisnis perusahaan kaya SAP lan Lenovo, institusi pendhidhikan kaya Universitas Michigan, siaran TV kaya MTV Video Music Awards lan America's Got Talent, komersial merek kaya Nike lan Under Armor lan akeh pengalaman virtual liyane ing luwih saka 30 negara.

Kanthi jaringan mitra global sing saya tambah lan makarya bebarengan karo desainer visual lan tim teknis sing paling talenta ing acara langsung, siaran TV, film, tur konser, teater, instalasi tetep lan acara korporat lan hiburan, nyamar nggawe kolaborasi generasi sabanjure alat kanggo mbantu para seniman lan teknolog sadar visi.

 

Kanggo informasi luwih lengkap, goleki www.disguise.one

Japan www.disguise.one/jp

China www.disguisechina.com/

Spanyol www.disguise.one/es/

Korea www.disguise.one/kr


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!