Home » Bintang » nyamar xR dipamerake ing Saluran 5 Gadget Show

nyamar xR dipamerake ing Saluran 5 Gadget Show


AlertMe

Sajrone televisi Jumuah wengi ing Inggris, nyamarake nampilake teknologi xR sing menang ing Saluran Gadget Show 5, nyorot kepiye kasunyatan sing ditambahi nawakake virtual produksi lan kinerja ing lingkungan video wektu nyata sing immersive ora kaya liyane - nguatake para produsen ngirim pengalaman sing ora iso dilalekake lan ngidini merek lan seniman terus nyambung karo pamirsa saka jarak jauh.

Diluncurake ing taun 2004, Gadget Show minangka salah sawijining acara paling dawa ing Inggris, nyedhiyakake akses eksklusif kanggo tren teknologi paling anyar lan inovasi mbesuk. Presenter Georgie Barrat dianggep pengalaman xR kabeh, nyamar ing London HQ sing nyamar lan nggawe seri wawancara siji-siji babagan asal-usul lan ambisi teknologi xR karo tim kepemimpinan eksekutif sing nyamar, kalebu CSO Tom Rockhill lan CTO Ed Plowman.

Entuk lowdown xR saka tim penyamaran, Gadget Show njupuk pamirso liwat alur kerja nyamar, sing nyedhiyakake sistem terpusat kanggo ngontrol lan ngirim lingkungan virtual, sing katon ing layar fisik sing disetel lan liwat konten virtual ing kamera. Mesin nyamar koordinasi pelacakan kamera, rendering konten wektu nyata, presentasi kanggo tampilan fisik (panel LED), panangkepan kinerja, rekonstruksi spasial lan temporal, komposisi lan output pungkasan saka siji lingkungan. 

Gadget Show nggoleki cara-cara nyamar terus ngumumake produksi virtual anyar kanthi inovasi kasebut. Panjaluk produksi remot lan virtual sawise mbatalake acara langsung katon akeh konsumen profil dhuwur sing nggawe kasunyatan campuran utama. Minangka tanggepan, panyamaran wis nandur modhal luwih akeh ing pangembangan teknologi xR, supaya bisa entuk tingkat kadewasan kanggo menehi pilihan tanpa wates kanggo produksi kanthi akses winates kanggo pementasan lan kru.

 

 Gadget Show uga digawa menyang kutha kanggo nemoni rapat lintas lokasi ing Penyedia Solusi Bersertifikat sing nyamar Cahya Putih SmartStage ing Museum Sains London. Nggunakake pirang-pirang input saka telpon Zoom lan conto 'teleporting' ing tamu menyang panggung, Direktur Solusi Teknis Putih Cahya Andy Hook njupuk The Gadget Show liwat fitur sing nggawe xR pancen ora bisa diukur. Hook ujar, "Seneng banget ndeleng xR lan solusi SmartStage sing menehi reaksi hebat saka media mainstream. Minangka pilihan alami kanggo kita nyamar nalika miwiti lelungan xR luwih saka telung taun kepungkur lan nggumunake yen bisa ndeleng alat sing wis nulungi dheweke wiwit digunakake ing macem-macem industri. "

Luwih saka 80 tahap xR wis dibangun ing 30+ negara kanthi akeh rencana, amarga industri wiwit ngerti pentinge produksi real-time sing nyata nanging adoh. Tahap-tahap kasebut dadi instruksi utama ing xR ing macem-macem aplikasi, saka acara siaran kaya MTV Video Music Awards 2020 lan America's Got Talent, pertunjukan musik langsung saka seniman kaya Billie Eilish, Katy Perry lan Alicia Keys, presentasi perusahaan saka SAP lan Lenovo , lan produksi virtual sing disetel kanggo sawetara perusahaan produksi film terkenal ing donya.

 

The tim penyamaran negesake negesake babagan ambisi teknologi xR karo The Gadget Show. Ed Plowman CTO ujar, "Tujuane kanggo nggabungake sisi virtual lan fisik alur kerja produksi, dadi loro unsur kasebut umume lancar kanggo tim produksi. Visi kita kanggo masa depan kanggo xR yaiku nambah kebebasan kreatif produksi virtual menyang level produksi fisik sing padha, menehi kontrol luwih akeh marang Direktur Fotografi lan nggawe dheweke bisa ndeleng visi sing ditembak.

"Ing taun sing ora iso dilalekake, yen jagad iki ora ana pilihan, nanging nemokake solusi virtual amarga pengaruh pandemi, XR nyamar terus maju saka kekuwatan, nggawe akeh acara virtual, pagelaran lan produksi, ing hiburan lan setelan perusahaan ing saindenging jagad. jagad Kita seneng banget dadi tuan rumah The Gadget Show ing pangkalan London lan ing White Light's SmartStage, nyedhiyakake kabeh pandangan nasional babagan kepiye teknologi xR ngowahi alur kerja produksi, lan saiki wis bisa diakses kabeh, "ujare CSO sing nyamar, Tom Rockhill .

Sampeyan bisa nonton episode kasebut ing Saluran YouTube Gadget Show kene.

Pesen demo utawa guneman karo tim nggunakake link iki.

Temokake peluncuran teknologi xR paling anyar kene.

Babagan nyamar
Platform teknologi nyamar ngidini profesional kreatif lan teknis kanggo mbayangake, nggawe lan ngirim pengalaman visual sing luar biasa ing tingkat paling dhuwur.

 Nggabungake piranti lunak adhedhasar visualisasi 3D wektu nyata kanthi kinerja dhuwur lan perangkat keras sing kuat, nyamarake nggawe proyek kreatif sing tantangan kanthi skala lan percaya dhiri. Alur kerja Extended Reality (xR) sing menang penghargaan iki nguatake merek, seniman lan omah produksi terkemuka ing donya kanggo nggayuh pengalaman visual sing nyenengake sing menehi inspirasi lan narik kawigaten para pamirsa sing adoh ing endi wae.

 nyamarake xR wis ngasilake produksi wektu nyata kanggo seniman musik kayata Katy Perry lan Black Eyed Peas, bisnis perusahaan kaya SAP, institusi pendhidhikan kaya Universitas Michigan, acara TV siaran kaya MTV Video Music Awards lan America's Got Talent, komersial merek kaya Asahi lan Under Armor lan akeh pengalaman virtual liyane ing luwih saka 20 negara.

 Kanthi jaringan mitra global sing saya akeh lan makarya bebarengan karo desainer visual lan tim teknis paling berbakat ing donya ing acara langsung, siaran TV, film, tur konser, teater, instalasi tetep lan acara perusahaan lan hiburan, nyamar nggawe alat kolaborasi generasi sabanjure. kanggo mbantu para seniman lan teknolog sadar visi.

 Kanggo informasi luwih lengkap, goleki www.disguise.one  

Japan www.disguise.one/jp  

China www.disguisechina.com/

Spanyol www.disguise.one/es/  

Korea www.disguise.one/kr


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!