Home » Bintang » Ngaktifake Workflows Webcasting paling lantang karo Matrox® Monarch EDGE

Ngaktifake Workflows Webcasting paling lantang karo Matrox® Monarch EDGE


AlertMe

Video online lan platform ndhuwur (the OVPs and OTTs) terus berkembang. Pangguna bisa ngadeg kanthi nggunakake kaunggulan ing inovasi webcasting - kayata high-frame rate (HFR) 4K, 4K 360 VR, lan pilihan multi-kamera - sing didhukung ing pamuter video berbasis web desktop, seluler, lan Smart TV. Dirancang adhedhasar aliran kerja live streaming sing saiki, Matrox Monarch EDGE nyedhiyakake penyiaran lan profesional video liyane kanthi kemampuan ngodifikasi H.264 sing kuat, low-latency, lan dinamis sing dikemas ing piranti kompak, sedheng, lan portabel.

Nggunakke cara sing wis bukti kanggo ketemu standar saiki

Codec H.264 kasedhiya kanggo kontribusi web lan live streaming. Monarch implementasine unik ndadekake data tarif banget kurang nalika ngurangi latency kabeh tanpa ngorbanake kualitas. Monarch Operasi encoding independen EDGE saben input bisa diatur kanggo stream menyang tujuan siji utawa kaping. Saben keuntungan operasional saka njaba lan mesin de-interlacing kuat kanggo njamin mung gambar asli lan audio sing dienkode.

Mampu ngrampungake akèh alur kerja, Monarch EDGE ngirimake daya enkoding sing ora ana guna, tanpa daya sing digabungake karo aplikasi sing ora bisa diétung lan kasedhiyan universal codec H.264. Monarch, praktis, desain kompak ndadekake gampang dipasang ing fly-pack, OB van, utawa karo unit EDGE Monarch liyane ing ruang 1RU. Sawijining 4K UHD / multi-HD input nggawe Monarch EDGE becik kanggo acara apa wae katutup dening feed kamera, kayata acara olah rogo lan konser. Minangka platform encoding dhuwur-densitas, Monarch EDGE bisa nampa papat independen HD masukan lan ngirim sawetara lepen saben input, nggawe cocok kanggo instalasi kamar peralatan pusat.

Tackling workflows

Monarch EDGE cocok banget kanggo nangani alur kerja web sing anyar, kayata sing ngebaki tuntutan kanggo konten ing 4K UHD. Supaya paling apik, Raja encoding dhuwur-frame-rate, 4K UHD encoding kapabilitas, webcasters kudu njupuk video nggunakake kamera lan peralatan 4K UHD lan ngirim Monarch EDGE-encoded video menyang OVP saka pilihan. Saka ing kono, webcasters bisa ngijini OVP ngurus downscaling. Alesan kanggo iki, nalika feed sing dikirim ing resolusi sing luwih murah tinimbang 4K UHD bisa dadi becik kanggo layar cilik, hasilé kurang saka-optimal kanggo layar TV sing luwih apik, 4K UHD amarga TV kasebut dhewe kudu isi kelas dhuwur sing dikirim menyang resolusi ngisor. Nalika aliran dikirim ing 4K UHD kanggo OVPs, OVPs bakal ngatasi downscaling kanggo ngoptimalake ukuran layar cilik, kayata laptop, tablet lan smartphone supaya layar cilik isih bisa ndeleng kualitas gambar sing luar biasa. Nggunakake Monarch EDGE, webcasters bisa ngirim video kualitas asli menyang ukuran layar apa wae, lan penonton bakal weruh prodhuk final kanthi tingkat kualitas sing paling apik sing dimaksudake webcaster.

Cara liya ing ngendi EDGE Monarch bisa mbantu webcasters nggedhekake pengiriman 4K UHD kanthi ngidini kedhaftar dijupuk ing 4K UHD lan ngirim ing macem-macem ukuran bingkai beda kanggo sawetara OVPs beda ing wektu sing padha. Contone, Monarch EDGE ndadekake bisa streaming menyang Facebook kanthi resolusi 720p sing disaranake, lan ing wektu sing padha, stream menyang YouTube ing 4K UHD - nalika isih duwe ekstra output sing bisa pindhah menyang OVPs liyane utawa server media kaya Wowza. Kanggo alur kerja sing mbutuhake pirang-pirang HD feed, Monarch EDGE saged encoding kaping HD lepen bakal dikirim menyang paling ora 16 kanggo macem-macem panggonan sing ora bisa ditemokake. Webcasts bisa ngehake mesin encoding kuat Monarch EDGE kanggo ngedol capaian lan ngobrol karo pemirsa ing ngendi.

Kanthi papat input diselarasake ing saben piranti, Monarch EDGE bisa kanthi gampang pas lan nyedhiyakake workflow webcasting sing nyedhiyani isi kanggo pengalaman multi-kamera OVP kaya YouTube. Ing
platform saiki nawakake kedhaftar kemampuan kanggo milih lan ngalih antarane macem-macem kamera ngarep nalika padha nonton isi urip. Sabanjure, server media khusus sing nyasarake pasar olahraga lan olah raga uga bisa njupuk keuntungan saka papat pindhah input Monet EDGE kanggo feed muter maneh lan platform review multi-sudut. Monarch EDGE wis diuji lan dipilih dening tim bal-balan internasional lan rugby asosiasi top-level minangka bagian integral saka solusi playback video sing cocog.

Monarch EDGE kemampuan kanggo ndhukung macem-macem protokol streaming ngidini supaya pas seamlessly menyang loro alur sing nggunakake loro jaringan mbukak lan lokal. Akeh OVPs lan server media wiwit ndhukung SRT, protokol streaming sumber-sumber anyar sing nyedhiyakake keandalan format RTMP sing paling populer, nalika ngurangi latensi sing digunakake ing jaringan mbukak. On jaringan lokal, webcasters bisa milih MPEG-2 TS utawa RTSP, gumantung apa sing kudu dikerjakake.

Ngirim pengalaman ngluwihi program pemrograman linier tradisional, Monarch EDGE memanfaatkan inovasi live-event-webcasting paling anyar kanggo ngidini profesional video nggolek konten urip sing menarik kanggo ukuran layar apa wae. Saka ngurusi pengalaman online multi-kamera, kanggo nglengkapi pelatih kanthi alat muter maneh ing acara olahraga apa wae, Monarch EDGE minangka alat enkode sing becik kanggo ngisi kelancaran workflow paling menarik ing dina iki.

fitur utama

· Papat SDI input (3 x 3G, 1 x 12G)
· Pratinjau DisplayPort (mode siji utawa kotak)
· Profesional audio analog utawa sing ditrapake
· Output Genlock
· Konektor jaringan Dual GigE
· Kompak 1RU setengah-jembar
· Panel ngarep kanggo status lan konfigurasi
· Kurang daya
· Matrox Monarch EDGE Control Hub darmabakti aplikasi Windows

Kanggo informasi luwih lengkap, riko matrox.com/video/edge/broadcast-beat


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)