Home » News » Tedial Launching MULTI SPORT SMARTLIVE Configurations and Demonstrate Version Factory Updates for Content Production and Distribution at IBC 2019

Tedial Launching MULTI SPORT SMARTLIVE Configurations and Demonstrate Version Factory Updates for Content Production and Distribution at IBC 2019


AlertMe

Tedial kanggo Miwiti Configurations MULTI SPORT SMARTLIVE lan Demo Versi Pembaruan Pabrik kanggo Produksi Konten lan Distribusi ing IBC 2019

Tedial solusi sing kasedhiya ing panggonan lan ing méga

Malaga, Spanyol - 9th Juli 2019 - Tedial, spesialis solusi teknologi MAM independen, bakal ngumumake fitur-fitur anyar sing penting kanggo olahraga, pemenang penghargaan lan solusi acara live, SMARTLIVE, ing 8.B44 ing IBC 2019. Perusahaan uga bakal nganyarke upgrade kasebut Tedial Versi Pabrik 2019 kanggo pertama kaline ing Eropa.

Configurations SMARTLIVE MULTI SPORT

Anyar kanggo IBC 2019, SMARTLIVE bakal nduwe konfigurasi MULTI SPORT, sing ngidini pangguna bisa ngasilake highlights otomatis utawa clipping otomatis kanggo genre olahraga kanthi cepet lan gampang. Pengunjung bakal weruh peningkatan dramatis ing jumlah highlights sing SMARTLIVE bisa ngasilake kanthi otomatis amarga perkembangan signifikan genre olahraga. Iki minangka tambahan kunci dhaptar sing cepet-berkembang kabisan solusi. Sakabehe agnostik kanggo kabeh feed data, Tedialmesin metadata ndadekake gampang kanggo nambah konfigurasi anyar ing sistem lan nalika dibutuhake.

Kajaba iku, SMARTLIVE lan TedialEvolusi MAM saiki nyakup modul anyar sing ngidini kabeh jinis isi sing bakal diterbitake marang jaringan sosial ing mung siji klik. Diaktifake dening kemampuan sistem kanggo nggawe kampanye penerbitan sosial langsung nang MAM, isi kalebu klip, highlights utawa media bersejarah etc. Iki bakal ditampilake ing panggung ing saindhenging acara.

Tedial uga nyorot kemitraan teknologi karo Speechmatics. Kanthi nggabungake teknologi Automated Speech Recognition (ASR) sing ngasilake industri Speechmatics (ASR) karo SMARTLIVE, operator bisa nelusuri komentar sing digawe nalika pertandingan olah raga utawa acara urip, kanthi otomatis nggawe locator file lan ngimpor file utawa nyelehake menyang folder nonton lan kanthi manual generate wicara-kanggo-teks saka trek komentar.

Nyedhiyakake operator kanthi akses luwih cepet menyang konten, Tedial bakal nuduhaké solusi bundled SMARTLIVE sing anyar sing bisa digunakaké kanthi gampang ing ndhuwur lingkungan produksi pelanggan. Iki minangka kunci minangka menehi penyiar olahraga kanthi solusi sing efisien banget sing bisa munggah lan mlaku kanthi cepet. Uga fitur-fitur anyar iki, Tedial bakal nyorot keuntungan finansial lan operasional SMARTLIVE operasi ing papan lan ing awan.

Esther Mesas, CSO / CMO, Tedial nerangake, "Iki tambahan paling anyar ngaktifake tim produksi kanggo nambahake efisiensi lan output tanpa perlu nggedhekake, supaya luwih akeh wektu kanggo kreativitas, kayata crita khusus sing ningkatake pengalaman penampil sakabèhé. SMARTLIVE ngoptimalake efisiensi, output lan untung kanggo penyiar olah raga lan acara urip. Sampeyan uga bisa nyedhiyakake overheads supaya bisa ngurangi biaya pemotongan tanpa kudu kompromi babagan kualitas solusi kasebut. Kita ngarep-arep kanggo nampilake fitur lan manfaat anyar iki ing IBC 2019. "

Tedial Versi Pabrik 2019

Perusahaan uga bakal nuduhake Tedial Versi Pabrik 2019 nginggahaken kaping pisanan wonten ing Eropa. Tedial Versi Factory arupa alur kerja cekap lan biaya sing efektif sing ndhukung média input file, mujudake konfigurasi pangiriman, siap disebarake menyang pirang-pirang platform saka layar operator tunggal. Pembaruan kalebu, ngatur pasang 'on-the-fly' versi sing unik, kalebu pamriksan pra, pos lan mid-roll; cocog syarat distribusi kontrak kanggo pengiriman tepat waktu; ngaktifake suntingan proksi resolusi sing cetha resolusi IMF ing media lan templat, supaya musim episod bisa dikelola kanthi konfigurasi siji.

Nggunakake Pabrik Versi perusahaan lan HYPER IMF, arus kerja IMF akhir-ke-akhir sing saiki ndhukung 2018 SMPN Standar IMF, Tedial bisa kanthi gampang ndhukung platform sing ana lan anyar, ngirim konten ing format sing bener karo trek audio lan subtitle ing basa sing bener, uga komponen tambahan sing dibutuhake (kriya / trailer dll).

Minangka bagéan saka TedialDemonstrasi MAM Evolusi perusahaan uga bakal nuduhake fitur-fitur anyar kanggo solusi manajemen konten Evolution aSTORM, sing transparan manages macem-macem tingkatan antarane departemen lan lokasi utawa ing méga, kanggo pisanan ing Eropah. aSTORM saiki kalebu akeh fitur hemat biaya kalebu, ngoptimalake transfer antarane situs kanggo biaya transfer mindah; lan ningkatake alur kerja migrasi tape antarane teknologi kanggo ningkatake efisiensi sumber daya sing ngasilake biaya migrasi murah. aSTORM uga saiki ndhukung Oracle panyimpenan maya.

"Industri ngalami transformasi utama," nambah Mesias. "We ngirim sistem sing nyedhiyakake kombinasi fitur kanggo ngoptimalake operasi lan manajemen isi ing kabeh tingkat ing panggonan utawa ing méga kanggo mesthekake sistem bisa luwih efisien miturut saben customer ganti syarat. Teka lan waca ing 8.B44 ngadeg lan goleki maneh. "


AlertMe

Desert Moon Communications

Wiwit 1994, Desert Moon Communications wis mbantu miwiti, uga perusahaan-perusahaan sing ngetrapake daya tarik lan tetep "top-of-mind" ing jaman saiki kanthi cepet ngubah lingkungan bisnis.

Kita duwe hubungan sing kuwat karo penerbit industri lan panyunting kanggo ndhukung usahane kanggo sampeyan kanthi tarif iklan sing apik banget lan penempatan editor. Kita bangga bisa ngrambah jangkoan pers ekstensif, panggenan iklan prima, lan akeh penghargaan industri kanggo klien kita.

Desert Moon serves perusahaan ing:
Video Profesional
Siaran
Audio Video
Kirim Produksi
TV sing disambungake
digital Signage
OTT
kabel
Satellite

Tim Desert Moon, sumber daya profesional sing profesional, kasedhiya kanggo mbantu perusahaan sampeyan entuk gol, banjur sawetara. We are kene kanggo sampeyan!