Home » News » Cooke Optik kanggo Tampilake Anyar lensa ing Pisanan ing Eropa

Cooke Optik kanggo Tampilake Anyar lensa ing Pisanan ing Eropa


AlertMe

Panas menang ing Cine Gear Expo ing Paramount Studios ing Hollywood kanggo Teknologi Kamera-Optik karo Anamorphic / i Full Frame Plus, Optik Cooke ngajak kabeh Eropa lan jagad liyane kanggo ndeleng apa tegese "The Cooke Look®" kaya sing ditampilake - ing pertama kali ing Eropa - sing anyar S7 / i lengkap Frame Plus Lensa utama T2.0 21mm, 65mm lan 180mm, uga lensa zoom Anamorphic / i SF ("Khusus Flair"). Cooke uga ngumumake yen wis wiwit ngirim pengiriman ing saindenging jagad Anamorphic / i Full Frame Plus T2.3 40mm, 50mm, 75mm lan 100mm. Ukuran lensa utama Anamorphic / i Full Frame Plus bakal digabung karo 32mm, 135mm lan 180mm ing pungkasan taun iki.

Rentang lensa S7 / i Full Frame Plus dirancang saka lemah nganti nutupi sensor kamera sinema pigura muncul sing muncul nganti area sensor lengkap (bunder gambar 46.31mm) saka RED Weapon 8K. Sampeyan uga mitra sing cocog kanggo sing diakoni Sony VENICE sistem kamera gambar gambar digital lengkap lan sistem kamera format ARRI Alexa LF gedhe. Kabeh telung kamera bingkai lengkap bakal ditampilake ing pondokan Cooke sing dipasang karo lensa supaya para cinematographers nyoba nguji format anyar iki

Kanggo sing ora kenal karo The Cooke Look, Cooke wis nempatake galeri gerak online sing unik - #KakiKan (shotoncooke.com) - nuduhake panggunaan lensa sing diakoni Cooke ing macem-macem jinis produksi produksi ing saindenging jagad. #KakiKan menehi kaweruh visual babagan ciri lensa Cooke kayata dimensi, gulung lan ujung mudhun kanthi hosting macem-macem conto sing nampilake lan nggambarake saben seri lensa, kanthi rincian teknis babagan saben klip.

As #KakiKan yaiku situs web sing curated, cinematographers diundang ngirim karya sing padha rumangsa nggambarake kualitas sinematografi lan atribut lensa sing dipilih. Tim Cooke banjur bakal milih conto sing paling menarik kanggo dilebokake ing situs web. Sapa sing pengin ngirim konten kanggo ditimbang #KakiKan ngirim email [Email protected]

Salajengipun, "lensa agnostik" saluran pendidikan TV Cooke Optik terus berkembang lan nambah konten wawancara sing terkenal ing sinematografi lan Nggawe film. Wawancara anyar kalebu Geoff Boyle NSC FBKS, Seamus MacGarvey ACS BSC, Peter Suschitzky ASC, Bradford Young ASC, Vittorio Storao ASC AIC, Barry Ackroyd BSC, Ben Davis BSC, Matthew Libatique ASC, Rachel Morrison ASC, Greig Fraser ASC ACS, James Laxton , Billy Williams OBE BSC, Dan Laustsen ASC DFF lan liya-liyane. Ndeleng lan lengganan ing YouTube utawa liwat www.cookeoptics.tv

Pungkasan, lensa utama Panchro / i klasik, sing menehi tampilan vintahe karo omah modern, uga ing lensa perdana S4 / i prima, Anamorphic / i lan Anamorphic / i SF ("Khusus Flair") lensa, lan miniS4 / i sawetara uga kasedhiya kanggo ndeleng ing Cooke stand (12.D10) ing IBC.

# # #


AlertMe