Home » News » Barnfind tampilake All-In-One 12G-SDI & HDMI 2.0 Fiber Transportasi BTF1-41 Frame karo Future-Proof Functionality ing IBC 2019

Barnfind tampilake All-In-One 12G-SDI & HDMI 2.0 Fiber Transportasi BTF1-41 Frame karo Future-Proof Functionality ing IBC 2019


AlertMe

Barnfind tampilake All-In-One 12G-SDI & HDMI 2.0 Fiber Transport BTF1-41 Frame karo Future-Proof Functionality ing IBC 2019

Frame sing nawakake transportasi, routing, distribusi, lan konversi jarak jauh ing salah siji paket sing trep saiki menehi pilihan pertengahan papan BNC-32 kanggo nyedhiyakake antarmuka listrik

Sandefjord, Norwegia - (Juli 11, 2019) - Barnfind Technologies, pimpinan internasional ing solusi transportasi serat, bakal nyorot BTF1-41 Frame populer, diluncurake sacara global ing IBC2018, karo papan pertengahan BNC-32 opsional sing ndadekake fungsionalitas mbesuk mbesuk kanggo unit sing paling canggih ing Perusahaan nganti saiki.

The BTF1-41 pigura, sing mandhiri profesional lan profesional produksi kanthi gampang ngatasi watesan jarak kanthi nggabungake konversi saka tembaga dadi serat lan bali menyang tembaga kanthi distribusi lan nuntun sinyal 32 + ing paket RU 1, bakal ditampilake karo Papan tengah BNC-32 opsional kanggo nyedhiyakake pangguna sing luwih fleksibel saka antarmuka listrik.

"Kita ora bisa luwih seneng nggawa BFT1-41 Frame sing diganti karo game maneh menyang IBC kanthi fitur liyane lan fungsi canggih," ngandika Wiggo Evensen, CEO Barnfind. "BTF1-41 minangka unit sing paling majeng ing jaman saiki, pisanan ing seri BarnOne kanthi kapasitas 12G multi-format sing uga nggabungake HDMI Fungsionalitas 2.0, nanging saiki bakal ngajak pamirsa sing luwih gedhe kanthi pilihan kanggo nyakup antarmuka mini-BNC. Kita lagi bungah kanggo nuduhake bebarengan kabeh fames liyane lan SPFs, modul BarnMini lan StageBoxes. "

Barnfind solusi transportasi ndhukung sembarang protokol digital, yaiku listrik utawa optik. Platform canggih lan kompak ngilangake kabutuhan kanggo kabel sing abot lan larang kanthi ngidinake sinyal nganti 36 nggoleki liwat siji mode serat sing liwat jarak nganti 80km (50 miles). Penambahan tambahan anyar kanggo protokol kontrol Ember menyang vendor manufaktur portofolio ekstensif Company bakal nggambarake keluwesan lan kemudahan saka kemampuan solusine kanggo dikontrol dening platform pihak katelu.

BTF1-41 Frame saiki karo pilihan BNC-32 Mid-Board - game changer kanthi jaringan fungsi

Barnfind BTF1-41 Frame gabung teknologi mbesuk mbesuk kanggo ngatasi format sing luwih anyar kayata 4K, HDMI 2.0 lan IP, nanging uga ndhukung kabeh format warisan (kalebu video analog) supaya fasilitas desainer lan insinyur produksi nggunakake teknologi anyar lan diwasa seamlessly lan kanthi praktis ora ana watesan jarak. Asil kasebut minangka platform transportasi fiber serat sinyal multi-fungsi sing nggedhekake kemampuan desain sistem nalika ngijinke konfigurasi ulang sistem on-the-fly.

BTF1-41 tuwuh kanthi fasilitas kasebut minangka owah-owahan kabutuhan. Unit nduweni fitur sing dibangun ing router 36 x 36 lan dilengkapi slot kothak saling nyambungake menyang router 16 x 16 sing nyedhiyakake layanan aplikasi tambahan kanthi kemampuan liyane. Fungsionalitas sing ditambahi saiki sing kasedhiya, utawa dijadwalake bakal diluncurake ing mangsa ngarep, kalebu konversi munggah & mudhun, proses A / V, kompresi, lan dukungan kanggo multi-pemirsa.

Anyar kanggo IBC minangka multi-format BNC-32 Mid Board opsional kanggo slot tengah-tengah Frame sing ngidini teknologi vendor pihak katelu diinstal ing platform, njamin umur dawa. Fungsi kasebut dianyari kanthi sauntara nganti bisa ngendhalekake obesolesen. Kertu anyar iki bakal menehi pangguna antarmuka mini - BNC sing dhuwur-dikombinasi menyang saklar crosspoint. Papan ageng fitur lan input 16. Kapabilitas multirange menehi kasedhiyan sinyal transparan saka low rates nganti 12 Gbps. Fungsional tambahan bisa dikontrol lan dipantau dening piranti lunak BarnStudio, utawa akeh sistem kontrol liyane.

Multi-range / multi-format BTF1-41 yaiku 12G, kalebu GPIO, kontrol Tally lan UMD sing dibangun. Fitur pigura BarnStudio, Piranti lunak kontrol Barnfind, lan uga nawakake kontrol pihak katelu sing fleksibel sing padha BarnOne Sistem 3G.

Saliyane ing BTF1-41 Frame Barnfind bakal nuduhake unit liyane saka sawetara BarnOne kalebu BTF1-10AA sing nawakake input lan output audio analog 8x sing diowahi dadi / saka MADI.

BarnMini-22

BarnMini-22 minangka modhel BarnMini paling anyar lan tambahan seri. Unit anyar nderek jejak langkah BarnMini-02 lan BarnMini-12 sing misuwur, loro model sing dipeloni dening mundhut klien ing ndonya kanthi ewonan. BarnMini-22 nawakake manajer rekaman lan kontrol sinyal liwat BarnStudio lan saged ndhukung sinyal apa wae nganti 12G. Barnfind minangka salah sawijining manufaktur banget sing nawakake unit cilik karo 2 x SFP kanggo konversi sinyal agnostik protokol. BarnMini-22 sampurna kanggo macem-macem aplikasi, utamane kamera CCTV / kamera nduwur dhuwur.

Produsèn uga bakal nampilake modul BarnMini akeh kalebu Advanced BarnMini-05 sing paling cocok kanggo OB van, kapal terbang lan helikopter.

Sistem HiLo SFP Barnfind kanggo 36-Channel CWDM bakal ditampilake kanggo nuduhake kemampuan unik Perusahaan kanggo nemokake kebutuhan kanggo sinyal sing luwih dhuwur ing siji serat tunggal. Kanthi nggunakake setengah saka spasi ing saben dawane kisaran CWDM, HiLo SFPs bisa nggolok kapasitas transmisi bi-arah CWDM tradisional.


AlertMe

Desert Moon Communications

Wiwit 1994, Desert Moon Communications wis mbantu miwiti, uga perusahaan-perusahaan sing ngetrapake daya tarik lan tetep "top-of-mind" ing jaman saiki kanthi cepet ngubah lingkungan bisnis.

Kita duwe hubungan sing kuwat karo penerbit industri lan panyunting kanggo ndhukung usahane kanggo sampeyan kanthi tarif iklan sing apik banget lan penempatan editor. Kita bangga bisa ngrambah jangkoan pers ekstensif, panggenan iklan prima, lan akeh penghargaan industri kanggo klien kita.

Desert Moon serves perusahaan ing:
Video Profesional
Siaran
Audio Video
Kirim Produksi
TV sing disambungake
digital Signage
OTT
kabel
Satellite

Tim Desert Moon, sumber daya profesional sing profesional, kasedhiya kanggo mbantu perusahaan sampeyan entuk gol, banjur sawetara. We are kene kanggo sampeyan!