Kisah-kisah Unggulan

News

Logo Pixelogic

Partner Rencana Penyambungan Rencana Strategi Pixelogic dening Kumpulan Media Whip

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pixelogic, panyedhiya lokalisasi konten globalisasi konten lan konten, dina iki ngumumake yen dijenengi Partner Strategic Supply Chain Partner dening Whip Media Group. Liwat program iki, kemitraan kasebut bakal nyedhiyakake transparansi marang perusahaan media menyang alur kerja konten kanggo nggedhekake bathi, nyuda biaya, nambah kecekapan, lan entuk visibilitas lan kontrol lengkap babagan lan kepriye judhul televisi lan film sing disebar, ing skala global lan ing wektu nyata. Pixelogic bakal nggabungake karo platform Pengetahuan Konten Manajemen Konten (CVM) sing dikepengini dening Whip Media Group. Arsitektur basis awan bukak CVM sing didorong dening awan bakal ngaktifake perusahaan media lan operator MVPD ...

Read More »
Optik Jaringan Optik Format Gedhe Optik

Optik Lindsey Ndhaptar Juru Optik Format Gedhe

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Berita Anyar Lindsey Optikake www.lindseyoptics.com Efektif: 1 April 2020 Optik Lindsey Ngumumake Format Tampilan Optik Format Gedhe Lindsey Optik Ndownload Tampilake Optik Format Gedhe Anyar LF Ndhukung Pangowahan Format Cepet lan lensa Bunder Los Angeles, California - Optik Lindsey ngenalake Tampilan Format Viewfinder Gedhe. (LF) nyedhiyakake optik liwat tampilan lensa. Kanthi desain modis sing apik banget, ndhukung format sing durung tau sadurunge saka Super 35 nganti Alexa 65. CEO perusahaan Dwight Lindsey nerangake, "Kita nggawe LF Viewfinder LF kanggo para produser film sing luwih seneng nguji 'tampilan' kanthi ndeleng langsung liwat nyata lensa tinimbang elektronik tegese kaya monitor utawa ...

Read More »

Pemenang Hadiah utama diumumake kanggo Kontes Gula KRK Guitar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lemek Yisrael dianugerahi Epiphone Uptown Kat ES Guitar, Dipuntedahaken KRK ROKIT G4 lan KNS Bebungah NASHVILLE, 7 MEI 2020 - Sistem KRK ngumumake Lemek Yisrael minangka pemenang Hadiah utama ing Pertandingan KRK Guitar Tahunan Pertama. Pemain gitar sing wis enom saka New Orleans, Yisrael seneng bubar dianugerahi hadiah utama kontes, gitar Epiphone Uptown Kat ES. Contone Guitar Solo, sing dituduhake KRK, minangka inisiatif perusahaan sing ringan, lan apik banget, dadi inisiatif perusahaan kanggo NAMM Show taun iki. Sajrone saben patang dina ing acara kasebut, 12 individu duwe 15 menit kanggo milih ...

Read More »

Ngenalake LitraStudio ™ Wireless & Waterproof RGBWW 3,000-Lumen Light

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ngenalake LitraStudio ™ Wireless & Waterproof RGBWW 3,000-Lumen Light LitraStudio ™ Wireless & Waterproof RGBWW 3,000-Lumen Light San Diego, California - Litra nggawa lampu LED sing kompak lan persegi tepat. Kanthi tilas cilik, LitraStudio ™ anyar ngirim 3,000 Lumen warna akurat RGBWW output kanthi total kabel. Lengkap kanthi baterei integral sing integral, peralatan serba guna iki nawakake macem-macem mupangat operasi kaya kontrol Bluetooth utawa DMX, penyetelan warna, gel, efek lan liya-liyane - kabeh ana ing solusi sing larang, anti banyu, kompak. Ana akeh sing dikempalken iki 5.5 "x 3.9" x 2 ", 33.5 oz. entheng. Aman ing njero ruangan pandhuane yaiku 9000 mAh sing bisa diisi ulang, ...

Read More »
Gendakan lan floppies Matthews 'New 40 "x40"

Gendakan lan floppies Matthews 'New 40 "x40" Tambah Portabilitas

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Gendakan lan floppies Matthews 'New 40 "x40" Tambah Portabilitas Priksa 40 "x40" video ing: ht Matthews' New 40 "x40" Gendéra lan Floppies Burbank, California - Matthews ngenalake garis 40 "x40" lengkap Gendéra lan flopies . Menehi akeh mupangat sing dikenal kanggo Matthews, ukuran praktis iki kudu njaluk peralatan sing cukup gampang kanggo lelungan ing mobil hatchback kaya Prius lan cukup kompak bisa digunakake ing nooks lan krenjang ing lokasi sing ketat kaya sudhut kamar mandi. Nalika nerangake kargo, dimensi 40 "x40" gampang pas karo watesan pengiriman standar. Minangka penduduk Matthews Grip Martin Torner nerangake: "Karo ...

Read More »
Carlos Rodriguez lan kancane Gabby Muro

Teradek Cube Streams News menyang Bakul Roti California kanggo @centralvalleytv

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Rilis Berita Teradek www.teradek.com Kanggo diluncurake Mei 5, 2020, Cithakan Teradek Kubaran ing Bakul Roti California kanggo @centralvalleytv Carlos Rodriguez lan kancane Gabby Muro Wis ana sepuluh taun kepungkur wiwit Carlos Rodriguez mlebu lan ngluwari California Central Stasiun televisi Lembah kamungkinan kanggo punah. Wartawan berita enom kasebut ndeleng opsi siaran kanggo komunitas pertanian sing asor lan kanthi sanget mbutuhake sumber warta lokal. Dheweke nyelehake driji sikil ing live streaming, nanging Facebook Live lan media sosial liyane sing menehi kesempatan kanggo nggayuh pamirsa sadurunge ora dirungokake. ...

Read More »

Densitron dadi mitra aliansi karo Platform IT / IP Panasonic

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kent, Inggris, 7 Mei 2020 - Densitron, pencipta teknologi HMI lan pimpinan global kanggo nampilake, ngawasi, lan solusi komputasi sing kasedhiya, dina iki ngumumake yen wis dadi mitra aliansi karo Platform IT / IP Panasonic. Panasonic wis milih Permukaan Kontrol Tutul Tutul anyar Densitron karo Embedded Ethernet supaya bisa digunakake minangka monitor AUX. Lumahing kontrol nawakake tampilan kinerja ultra-dhuwur, tombol tactile-touch tutul transparaner, lan sambungan TCP / IP kanthi faktor wujud 2RU. Direktur Pembangunan Bisnis Densitron Global, Chris Goodhall ujar, "woro-woro iki negesake manawa Panasonic duwe pemantauan lan solusi kontrol sing dikendhaleni sing dikontrol lan ngawasi Densitron ...

Read More »

Jaringan TVU Ngumumake Kasedhiya Transmisi Selular portebel kanthi Modem 5G Integrasi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

VIEW MOUNTAIN, CA - 6 Mei 2020 - Jaringan TVU, sawijining teknologi lan pamimpin pasar ing solusi video live IP lan awan adhedhasar awan, dina iki ngumumake manawa ponsel transmitter TVU Siji ponsel saiki dikirim nganggo modem 5G terpadu. TVU wis bekerjasama karo operator jaringan komersial utama kalebu KT Corp Korea Selatan lan produsen modul modem kayata Kanada sing nganggo Wireless ing ngenali modem 5G kanggo model TVU One HEVC / H.265 1080p HDR lan 4K HDR. Kajaba iku, TVU Siji sing nganggo modem 5G dites kanthi stres ing macem-macem kahanan panggunaan ing lokasi kayata ...

Read More »

Posting Paling anyar