Kisah-kisah Unggulan

News

Alun-alun Densitron kanggo Tes lan Pangukuran

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kent, Inggris, 26 Mei 2020 - Densitron, pimpinan global ing Interaksi Mesin Human Human Inovasi (HMI) lan teknologi tampilan, saiki ngenalake rasio aspek 1: 1 aspek rasio 4.0 '' Modul TFT Perindustrian Rugged kanthi fitur luar biasa sing dirancang kanggo operasi ing lingkungan tantangan. Musuh ing piranti; tes genggem lan ngukur; lan produk keamanan niche, kaca ngoper pesawat ing IP (IPS) modul nggunakake cairan kelas otomotif sing bisa beroperasi saka -30 ° c nganti + 85 ° c, becik digunakake ing lingkungan sing atos kanthi suhu sing nemen. Luwih saka fitur suhu operasional ultra-sudhut iki, insinyur Densitron wis nggabungake desain LED sing padhang lan kompak sing nyedhiyakake ...

Read More »

Alliance Teknologi Teknologi Nggawe Kolaborasi lan Nambah Anggota Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MONTREAL - 26 Mei 2020 - Suket Lembah terus nyengkuyung kolaborasi ing rantaian produksi media kanggo nguatake barang-barang kanggo para pelanggan kanthi nampi sawetara anggota anyar menyang Grass Valley Technology Alliance (GVTA). Diluncurake ing April 2019, program sertifikasi menehi keuntungan penting kanggo para pelanggan, kayata kapercayan tuku lan entuk akses menyang sawetara sistem lan solusi sing bisa digandhengake karo platform Grass Valley lan komponen alur kerja. EcoDigital, Haivision, Mark Roberts Motion Control (MRMC) lan Vinten lan Autoscript Vitec Group gabung karo limang perusahaan sing wis ana ing GVTA. "Wiwit diluncurake taun kepungkur, ...

Read More »

DejaEdit menehi nilai inovasi kolaboratif penting kanggo prodhuksi dening produser film Anna Knochenhauer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DejaEdit minangka cara maju kanggo Produsen Film produksi Produsen Anna Knochenhauer nggambarake ngapa DejaEdit minangka inovasi kolaboratif penting kabeh prodhuk sing dibutuhake 22 Mei 2020, Gothenburg, Swedia - Anna Knochenhauer minangka produser film / post-produser sing kondhang karo Stockholm sing misuwur. Katalog lengkap ing judhul sing nyengsemaken kanggo jenenge sing kalebu "Euphoria" sing nampilake Alicia Vikander; "Sugeng rawuh ing Swedia" musim 2 sing dibintangi Jason Priestly lan liyane. Ukir karir sukses ing film lan seri drama VFX sing sukses, dheweke nyatakake yen DejaEdit minangka alat film revolusioner sing kudu dilebokake ing saben produksi minangka standar industri. Dheweke...

Read More »

Intinor kanggo Nduduhake Cara Nggawe Produksi Remot ing Webinars Langsung Kanthi Skaarhoj

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Umea, Swedia 21 Mei 2020 - Teknologi Intinor, pangembang produk lan solusi ing Swedia kanggo video berkualitas tinggi ing internet, bakal nduduhake carane nindakake produksi adoh ing seri webinar langsung karo perusahaan Skaarhoj, perusahaan produsen panel kontrol siaran universal. . Tujuane yaiku kanggo nampilake kepiye alat produksi remot saka Intinor lan Skaarhoj saling nglengkapi kanggo menehi aliran kerja fleksibel lan aman kanggo produksi langsung nggunakake macem-macem sumber lan lokasi. Kapentingan ing alur kerja produksi remot (utawa REMI) saya tambah suwe saiki. Malah ...

Read More »

RUSHWORKS VDESK Sistem Produksi Integrasi lan Solusi Streaming Ngaktifake Patuhi 'Papan perlindungan' Gampang lan Gampang

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

RUSHWORKS VDESK Sistem Produksi Terpadu lan Solusi streaming Ngaktifake Munisipalitas Kepatuhan sing Cepet lan Gampang 'Ngobrol' ngoptimalake sistem sing ana kanggo kapabilitas terpencil kanthi nggunakake RUSHWORKS 'teknologi gampang sing bisa dicapai Kembang Mound, TX - 18 Mei 2020 - RUSHWORKS, panyedhiya teknologi kelangan kanggo produksi, puter maneh lan streaming wiwit taun 2001, nyedhiyakake sistem produksi remot lan solusi streaming kanggo para pelanggan saka agensi pemerintah, penyiar televisi lan omah ibadah. Sajrone lelungan sosial lan komunikasi remot sing durung rampung sadurunge digawa dening pandemi Covid-19 Perusahaan wis nanggapi bagean salib organisasi njaluk supaya bisa nggedhekake sistem lan ningkatake kemampuan remot nganggo ...

Read More »

Jaringan TVU Nggabung Konsortium Nyedhiyani Liputan Urip Paling Dhuwur saka Bukak Spasi Komersial Bersejarah dening Agensi Angkasa AS

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

VIEW MOUNTAIN, CA - 20 Mei 2020 - Jaringan TVU, sawijining teknologi lan pamimpin pasar ing solusi video live live IP lan awan adhedhasar awan, dina iki ngumumake gabung karo konsortium panyedhiya teknologi sing ditugasake ngirim sudut kamera video langsung khusus kanggo penyiar global sing kalebu peluncuran bersejarah saka pesawat ruang komersial manned pisanan dening astronot Amerika ing lemah AS. Bukak iki uga nandhani pesawat angkasa pertama dening NASA sajrone sangang taun. Astronot Veteran Robert Behnken lan Douglas Hurley ditetepake kanggo tanggal 27 Mei 2020 saka Pusat Spasi Kennedy ing Pulo Merritt, ...

Read More »

Daya Operasi Virtual Pisanan 24/7 Jaringan Anak Kenyan Gratis-kanggo-Udara

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

20 Mei 2020 - Miwiti jaringan televisi ora kanggo ati-ati, malah sajrone jaman ekonomi. Nanging ngluncurake pandemi global minangka wiwitan ing negara kanthi gangguan tenaga sing asring njupuk 'guts' menyang tingkat liyane. Nanging, sing persis karo Pendhiri Jeff Schon lan Jesse Soleil karo New York City lan Akili Network sing didhasarake Nairobi. Jaringan bocah-bocah pendidikan pendidikan sing pertama lan mung ing Kenya diluncurake ing 24 Maret. Akili Kids! siaran campuran program kanggo bocah sekolah lan bocah sekolah pra-sekolah. CEO Schon lan Soleil (Presiden) pindhah saka AS kanggo manggon ...

Read More »

Spotify Dadi Dhaptar kanggo DPA kanggo Ngrekam Dhaptar Dhaptar 'Spotify Singles

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Produser Mimpin William Garrett gumantung ing Brand kanggo Nangkep Crystal Clear Instrumentals NEW YORK, MAY 20, 2020 - Dhaptar lagu "Spotify Singles" sing unik wiwit jaman vinyl, kaset lan CD single, yaiku koleksi musik streaming sing sampurna kanggo nglengkapi lingkungan kerja ing omah. Luwih saka lagu 600 wis direkam wiwit koleksi sing diluncurake ing taun 2016, lan arusane wis nganti luwih saka telung milyar pangguna Spotify. Produser Senior Spotify William Garrett ngawasi produksi, ngrekam lan nyampur dhaptar lagu, sing ngemot rong lagu saka saben seniman sing ditampilake; siji yaiku rekaman anyar asli ...

Read More »

Posting Paling anyar