Kisah-kisah Unggulan

News

Lectrosonics Nggabungake Piranti Swara, Mikrofon DPA, K-Tek lan Liyane Kanggo Summit Swara Virtual 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Across USA (27 April 2020) –Prodhuksi klompok utama kalebu Lectrosonics, Piranti swara, Audio Ltd., Ambient, dB Audio, Mikrofon DPA, K-Tek, Sonosax, Bubblebee Industri, Schoeps, Ursa Straps, Viviana Straps lan liya-liyane bungah saiki nampilake Sound Summit 2020, acara virtual rong dina sing bakal nampilake macem-macem pengumuman produk anyar sing bakal ditindakake ing pertunjukan NAB 2020. Swara Summit 2020 bakal nampilake presentasi produk lan teknologi anyar kanggo profesional lokasi lan profesional produksi, insinyur pangareping, teknisi warta, kru, operator kamera, eksekutif jaringan lan profesional audio liyane ing ...

Read More »

Jeneng Daya Kuantum Ing Integrasi Media Technologies Global Partner of the Year

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

SAN JOSE, Calif. - Quantum Corp. (NASDAQ: QMCO) dina iki jenengake Integrated Media Technologies Inc. (IMT) Partner Global Taun ing media lan hiburan kanggo entuk penghasilan paling akeh ing dodolan taunan ing antarane kabeh mitra kanal Quantum ing FY2020. Perusahaan kasebut duwe keahlian babagan manajemen aset media lan konsultasi alur kerja, pre-sales, sales, uga menehi layanan profesional sing dikonfirmasi kuantum lan layanan sing dikelola. Dheweke ndeleng sukses sing sade karo server F-Series NVMe kuantum kanggo ngedit, nggawe lan ngolah konten video lan set data sing ora kabentuk gedhe liyane. IMT bakal diajeni ing VirtualQ | Acara NAB Partners 2020, acara virtual kuantum ...

Read More »

TAG Sistem Video Sabanjure Webinar kanggo Nutupi "Multiviewing Live Cloud ing Cloud"

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sistem Video TAG Sabanjure Webinar kanggo Nutupi "Multiviewing Live Cloud ing Cloud" Tel Aviv - 26 April 2020 - Sistem Video TAG, pimpinan jagad 100% SW, 100% IP, 100% COTS / Awan, Nelusuri, Ngawasi lan Multiviewing solusi, terus seri webinar sing populer kanthi sesi sing bakal nyusup kacang lan bolongan "Live Production Multiviewing on Cloud". Perusahaan iki ngundang undhangan menyang komunitas siaran supaya tiwati dina Kamis, 30 April 2020, jam 11:00 ing Wétan US Wektu lan gabung karo para presenter Paul Briscoe, arsitek kepala, lan Ilan Torbaty, VP operasi teknis global , minangka ...

Read More »

Gigi Rooster ngasilake siaran kanggo mayuta-yuta yuta kanthi Bantuan Desain Blackmagic

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 27 April 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa perusahaan perintis lan hiburan hiburan Rooster Teeth nggunakake host gaman, kalebu kamera URSA Broadcast lan ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4K live switcher produksi, ing saindhenging Austin. Studio TX lan Los Angeles kanggo nyebarake konten ing pirang-pirang platform, nganti luwih saka 45 yuta pamirsa. Rooster Teeth minangka perusahaan media lan hiburan sing misuwur kanthi fandoms hiburan sing ana ing saindenging jagad, kanthi macem-macem model bisnis ing antarane anggota, iklan, penjualan podcast, distribusi, acara lan e-commerce. Miturut Direktur Broadcast Rooster Teeth, Patrick Salazar, "Bebarengan karo acara live kaya ...

Read More »

Aliran Aputure Asia Urip Kanthi Miniatur Desain Blackmagic ATAM Camera 4K

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 27 April 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa kantor Aputure's Asia wis nganyari streaming live nggunakake mesin video ATEM Mini lan Pocket Cinema Camera 4Ks. Aliran langsung ditembak saka kantor Aputure ing Singapura lan ngarahake sesambungan karo komunitas lan pembangunan produk anyar. Aputure, kanthi kantor ing AS, Eropa lan Asia, minangka salah sawijining perusahaan teknologi sinema kanthi cepet, ngrancang lan duwe spesialisasi ing modifikasi lampu lan lampu. Pejabat Aputure Singapura, kantor utama ing Asia, bubar miwiti live stream anyar, sing bisa dideleng ing Facebook minangka bagean ...

Read More »

Kuantum Ngenali Partai Global Top ing Media lan Hiburan ing VirtualQ | Acara Mitra NAB

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

SAN JOSE, Calif. - Quantum Corp. (NASDAQ: QMCO) dina iki ngumumake pemenang penghargaan kanggo mitra saluran global ing media lan hiburan. Anugrah kasebut ngerteni prestasi dodolan kanggo mitra pengecer ing Quantum ing FY2020. "Mitra kita wis ana ing garis ngarep kanggo mbantu para pelanggan ngerteni solusi sing diwenehake Kuantum kanggo ngrampungake kebutuhan sing paling akeh, lan iki minangka momentum lan pertumbuhan sing kuat kanggo saluran kuantum ing saindenging jagad," ujare James Mundle, Kepala Channel, Kuantum. "Ing VirtualQ | NAB Partners 2020, kita negesake komitmen kanggo ngatasi solusi kompleks lan inovatif sing bisa ngrampungake tantangan video eksplosif ...

Read More »

Topik milih Jaringan Fingerprint AI-powered Vionlabs kanggo Rekomendasi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

New York, 27 April 2020 - Vionlabs, panyedhiya industri utama nganalisa analisis konten AI, dina iki ngumumake yen API Emosi Fingerprint sawijining dipilih dening First Look Media kanggo menehi rekomendasi konten ing Topik layanan streaming. Liwat wawasan jero sing diwenehake dening Vionlabs 'Emosi Fingerprint API, Topik bakal bisa ngerteni kenapa pelanggan seneng program tartamtu supaya bisa menehi saran kanggo ndeleng pribadi. Iki bakal dadi pelanggan AS pertama Vionlabs wiwit perusahaan berkembang menyang wilayah kasebut kanthi janjian saka Kevin Odden minangka Presiden Sales Amérika ing Oktober 2019. Perpustakaan isi sing akeh kasedhiya liwat layanan streaming tegese ...

Read More »

Atomos Ninja V ngaktifake rekaman Apple ProRes RAW 5.9K kanggo Panasonic LUMIX S1H kanthi nganyari gratis

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

24 April 2020 - Atomos lan Panasonic dina iki nggawe impen video RAW resolusi resolusi ultra-dhuwur saka kamera tanpa pigura lengkap. Kaloro perusahaan kasebut wis ngumumake pembaruan kanggo recorder monitor V VRRRR HDR lan penghargaan LUMIX S1H sing menang kanthi rekaman 5.9K file Apple ProRes RAW langsung saka sensor kamera. Asil kasebut minangka gambar video kualitas paling dhuwur sing katon saka kamera tanpa pangilon. www.atomos.com/cameras/panasonic-s1h Jeromy Young, CEO Atomos, ujar: "Kami bungah babagan kombinasi Ninja V lan LUMIX S1H sing diwenehake kanggo pangguna. Nyedhiyakake pilihan kanggo ngrekam ProRes 10-dicokot ...

Read More »

Posting Paling anyar