Kisah-kisah Unggulan

News

Asisten Produksi Produksi / Berita

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sinclair Broadcast Group & Local 12 WKRC-TV duwe pambuka langsung kanggo Asisten Produksi Televisi full time! Tanggung jawab bakal kalebu operasi peralatan studio, kalebu kamera, teleprompter, lan arahan arah lantai. Mesthi uga bisa mbantu para kreta langsung, njawab komunikasi, crita riset, lan tanggung jawab liyane kaya sing diutus. Kita ngupaya wong sing uga bakal bisa digunakake minangka bagean saka meja penugasan ruangan newsletter kita. Pelamar kudu duwe pengalaman makarya ing studio produksi televisi lan ruang tamu siaran.

Read More »

Asisten Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

-Hasil crita riset, riset database komputer lan priksa fakta -Menehi bahan produksi - kaset, foto, lan sapiturute lan gawe lan nganyari log sing cocog karo bahan kasebut -Performasi dhasar edit -Untuk nggunakake rundown, arsip, lan program lunak telusuran CNN. hak hak karo pengacara CNN -Penggunaan musik -Mrilis b-roll -Tulis wawancara kamera. -Sistem ing ekstensi media digital lan media pertunjukan -Mrujuk karo klompok liyane ing CNN & Turner (Operasi, PR, lan sapiturute) -Pengarang perpustakaan lan njaba sumber video / film sumber -Menehi bêsik rampung -College jurusan karo penekanan utama ing olahraga , komunikasi, produksi TV, jurnalisme utawa studi media massa utawa pakaryan ...

Read More »

Internship Produksi Pos

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Butik Post Production nggoleki intern editorial kanggo kantor Chelsea kita. Perusahaan kita kerja utamane karo klien film independen lan manca kanggo nggawe trailer teater, featurette konco-film lan promos siaran. Interns duwe kesempatan kanggo ndeleng tangan pertama kepiye fungsi fasilitas produksi produksi saben dinane lan mbantu nyunting proyek sing dipilih. Iki minangka internship sing ora dibayar kanggo siswa utawa lulusan anyar sing kasengsem ing karir kanggo ngedit, grafis gerakan lan pemasaran film. Kita nggoleki wong sing bisa nindakake siji utawa rong dina seminggu ing kantor kita kanggo semester mbesuk. Keahlian karo Akhir ...

Read More »

Manager Produksi Associate

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kepemimpinan sing kuat lan keterampilan nggawe keputusan sing cepet. Lisensi driver karo rekaman nyopir lan akrab karo Excel, aplikasi Google, lan piranti lunak akuntansi dibutuhake. NGALAMI nyopir van lan truk gedhe ditambah. Calon sing cocog bakal duwe pengalaman manajemen produksi sadurunge. Posisi diwiwiti Mei lan pungkasan wulan Oktober. Upah kompetitif, lan lingkungan kerja dadi positif, tantangan, lan duwe integritas seni sing dhuwur.

Read More »

Produksi Intern

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Produksi Intern bakal makarya langsung karo Stage Manager, Production Production lan anggota tim kreatif, mirsani lan melu pangembangan produksi lengkap. Cocog kanggo wong sing kasengsem ing kabeh aspek desain, administrasi lan eksekusi ing perusahaan téater kolaboratif lan seniman. Interns diwenehi tanggung jawab sing signifikan lan kudu kasedhiya kanggo produksi lengkap. Kemampuan kanggo ngoperasikake papan entheng, program lan / utawa mbukak swara uga lukisan set, tukang kayu dhasar, lemari klambi lan pengalaman kru minangka tambah, nanging ora dibutuhake. Kepinginan kanggo sinau babagan kabeh aspek ...

Read More »

Asisten Produksi (Part Time)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

WBFF duwe pambuka langsung kanggo Asisten Produksi Part Time. Tugas utama kalebu kamera studio lan teleprompter kanggo berita langsung lan tugas liyane kaya sing diutus. Posisi level entri iki bakal nampa pelatihan, nanging sawetara pendhidhikan ing produksi televisi dianjurake banget. Kesempatan majeng. Jam Umum: 4: 30pm - 11: 30pm (jam 24-28 saben minggu). Pelamar sing layak kudu bisa sore, bengi, akhir minggu lan preian.

Read More »

Asisten Produksi / Runner

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

NBCUniversal minangka salah sawijining perusahaan media hiburan lan hiburan ing saindenging jagad ing pembangunan, produksi, lan pemasaran hiburan, warta, lan informasi menyang pamirsa global. NBCUniversal ndarbeni lan ngoperasikake portofolio jaringan televisi warta lan hiburan sing terkenal, perusahaan gambar gerakan utama, operasi produksi televisi penting, grup stasiun televisi sing misuwur, lan taman tema sing misuwur ing jagad. Iki minangka kabijakan bisnis afiliasi NBCUniversal lan NBCUniversal kanggo nimbang kabeh pelamar sing mumpuni kanggo golek tenaga kerja tanpa nganggep bangsa, warna, agama, asal usul, jinis (kalebu meteng) orientasi seksual, umur, cacat, status para veteran utawa ciri liyane sing dilindhungi hukum. TANGKAP KERJAYA NGANGKALKE ...

Read More »

Asisten Produksi Produksi editorial

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Asisten Produksi Editorial kanggo Akses Hollywood tanggung jawab kanggo ndhukung produsen pertunjukan kaya sing dibutuhake, lan kanggo ngangkut barang kabeh sing dijaluk dening Manager. Tanggung jawab: Ngewangi prodhusen kanggo nemokake lan entuk rekaman lan swara swara. Log bahan liyane yen perlu dening produsen pertunjukan. Transkripsi Verbatim kaset kothak Akses Hollywood lan feed mlebu. Layar macem-macem acara & sinopsis. Tugas liyane minangka ditugasake Manager.QUALIFICATIONS / Keperluan Kualifikasi: gelar sarjana saka kuliah utawa universitas akreditasi. Pengalaman taun paling minimal 1 sing nggarap Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, lsp). Syarat Kelayakan: Calon sing berminat bisa ngirim resume kanggo ...

Read More »

Posting Paling anyar