Kisah-kisah Unggulan

News

Daya Operasi Virtual Pisanan 24/7 Jaringan Anak Kenyan Gratis-kanggo-Udara

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

20 Mei 2020 - Miwiti jaringan televisi ora kanggo ati-ati, malah sajrone jaman ekonomi. Nanging ngluncurake pandemi global minangka wiwitan ing negara kanthi gangguan tenaga sing asring njupuk 'guts' menyang tingkat liyane. Nanging, sing persis karo Pendhiri Jeff Schon lan Jesse Soleil karo New York City lan Akili Network sing didhasarake Nairobi. Jaringan bocah-bocah pendidikan pendidikan sing pertama lan mung ing Kenya diluncurake ing 24 Maret. Akili Kids! siaran campuran program kanggo bocah sekolah lan bocah sekolah pra-sekolah. CEO Schon lan Soleil (Presiden) pindhah saka AS kanggo manggon ...

Read More »

Spotify Dadi Dhaptar kanggo DPA kanggo Ngrekam Dhaptar Dhaptar 'Spotify Singles

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Produser Mimpin William Garrett gumantung ing Brand kanggo Nangkep Crystal Clear Instrumentals NEW YORK, MAY 20, 2020 - Dhaptar lagu "Spotify Singles" sing unik wiwit jaman vinyl, kaset lan CD single, yaiku koleksi musik streaming sing sampurna kanggo nglengkapi lingkungan kerja ing omah. Luwih saka lagu 600 wis direkam wiwit koleksi sing diluncurake ing taun 2016, lan arusane wis nganti luwih saka telung milyar pangguna Spotify. Produser Senior Spotify William Garrett ngawasi produksi, ngrekam lan nyampur dhaptar lagu, sing ngemot rong lagu saka saben seniman sing ditampilake; siji yaiku rekaman anyar asli ...

Read More »

NAGRA Watermarking Forensic NAGRA Mengko Loro Menehi Anugerah Paling Anyar ing NAB Show Express

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

NexGuard ClipMark menang Future Best of Show Award sing dipersembahake dening TVBEurope NexGuard Plug-In kanggo Editing Software menang Future Best of Show Award sing diwenehake dening Digital Video Solutions dirancang kanggo ngrusak lan pertempuran perompak ing macem-macem tahap rantai produksi konten, kalebu pre-release lan produksi produksi Cheseaux, Swiss, lan Phoenix, Arizona - May20, 2020 - NAGRA, perusahaan Kudelski Group (SIX: KUD.S) lan panyedhiya mandhiri mandhiri utama lan solusi televisi multisreen, dina iki ngumumake manawa forensik NexGuard paling anyar Solusi watermarking menang kaping pirang-pirang penghormatan ing NAB Show Express Special Edition Best of Show Awards 2020, sing dituduhake ...

Read More »

Dejero kanggo Ngirim Futeos Bersejarah Bali ing pesawat Angkasa Manungsa saka Lemah Amerika

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dejero bakal nyedhiyakake distribusi transisi lan distribusi video IP IP global lan peluncuran NASA lan SpaceX saka Kennedy Space Center Waterloo, Ontario, 20 Mei 2020 - Dejero, produsen solusi sing bisa dikelola maya sing nyedhiyakake pemenang video transportasi Emmy® lan konektivitas Internet nalika mobile utawa ing lokasi sing adoh, wis nggabungake konsorsium panyedhiya teknologi sing ngirim macem-macem teknologi siaran kanggo mitra media lan para pelanggan Dejero, kanggo nggampangake liputan sejarah NASA lan SpaceX ing Mei 27th saka astronot AS pisanan saka Amerika Serikat wiwit taun 2011. Dejero's teknologi bakal ngaktifake distribusi feed ing saindenging jagad ...

Read More »

SubtitleNEXT dipilih dening Universitas Warsaw kanggo kursus subtitling langsung -

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Copyright University of Warsaw 20 May 2020, Warsaw, Poland - Anggota PBT EU anggota IABM seneng ngonfirmasi yen Departemen Interpretasi Kajian lan Terjemahan Audio-visual (ISAT), minangka bagean saka Institut Linguistik Applied University of Warsaw's - SubtitleNEXT sing dipilih kanggo kursus subtitling sing. Institut Linguis Terapan ing Universitas Warsaw minangka pusat utama ing Polandia sing tanggung jawab nglatih penerjemah audio visual lan spesialis aksesibilitas. Nanggapi panjaluk sing akeh kanggo sinau luwih akeh ing lapangan iki, lembaga kasebut melu kursus ing subtitling inter-lingual ing pirang-pirang basa, kalebu kursus sing melu subtitling kanggo ...

Read More »

Meja Desain Audio Ngumumake Peluncuran Alat Audio Menang Penghargaan kanthi versi Gratis kanggo Pencipta

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Los Angeles, CA - 20 Mei 2020 - Meja Audio Desain, jenis Digital Digital Workstation anyar sing nggunakake alat penciptaan konten AI dibantu para pembuat film, editor, perancang swara lan pangripta ngasilake swara kanthi kualitas sinema ing sawetara detik, dina iki ngumumake peluncuran perangkat lunak sing menang penghargaan lan versi desain audio sing luar biasa kanggo pencerita visual, Juru Desain Audio. Rilis iki ditrapake ing Pro Sound News sing menehi Audio Design Desk sing nampa penghargaan NAB Future Best of Show. Meja Desain Audio kalebu luwih saka 500 elemen desain swara ...

Read More »

Solusi Dalet Entuk sertifikasi Keamanan DPP 2020 kanggo Produksi lan Broadcast

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Paris, Prancis - 20 Mei 2020 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan pinunjul kanggo penyiar lan profesional konten, terus menehi komitmen marang standar keamanan sing paling dhuwur, entuk Markas Keamanan kanggo Produksi lan Broadcast DPP ing 'DPP Dipasihake kanggo Keamanan' program. Tandha kasebut nyatakake yen kabeh produk lan solusi Dalet dikembangake, dikonfigurasi lan ditrapake miturut praktik paling apik keamanan keamanan DPP ing R&D, safety kode, lan langkah operasional. Minangka penerapan pematuhan lan inisiatif keamanan DPP, Dalet, lan Ooyala - saiki bagean Dalet - wis kerja bareng karo DPP ing sertifikasi lan ...

Read More »

DeckLink Desain Blackmagic Digunakake Kanthi Sistem Produksi Video MultiCAM lan Medialooks

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 20 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen Sistem MultiCAM, minangka salah sawijining sistem produksi video terpadu, nggunakake kertu vidéo lan Decback gelaran DeckLink kanthi nggunakake sistem MultiCAM kabeh ing siji sistem video. The DeckLinks digunakake magepokan karo video medialooks SDK sing ngidini MultiCAM nggunakake kit produksi kanthi gampang kanggo ngrebut video lan audio, nyampur lan muter maneh. MultiCAM Systems minangka perusahaan Prancis sing gampang nggunakake sistem produksi video sing dikirim ing saindenging jagad. Produk sing dituju ing radio, medis, siaran, pasar, konferensi, lan pasar produksi video, nyedhiyakake kamera robots PTZ lan ...

Read More »

Posting Paling anyar