Kisah-kisah Unggulan

News

Rilis Facilis Rilis versi 8 saka Sistem Panyimpen Sing HUB lan Versi 3.5 saka FastTracker MAM karo Proxy Encoding Kanggo Cloud kanggo Aliran Lokal

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

HUDSON, MA (7 April 2020) - Facilis, panyedhiya solusi panyimpenan internasional sing larang regane regane regane akeh kanggo jaringan produksi media kolaboratif, ngumumake dina iki rilis versi 8 saka Sistem Panyimpen Bersagi Facilis, Versi 3.5 saka Piranti lunak Manajemen FastTracker Media Asset, lan alur kerja jarak adoh Objek Cloud anyar. Iki kasedhiya langsung lan gratis kanggo pelanggan Facilis sing cocog karo kontrak dhukungan piranti lunak saiki. "Pembebasan iki nggantosi pembangunan rong taun kanggo nambah daya tahan, fleksibilitas lan manajemen bandwidth produk," ujare Shane Rodbourn, Kepala Pegawai Operasional ing Facilis Technology. ...

Read More »

Nevion mbantu transisi Saluran Olahraga Al Kass saka SDI menyang IP

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nevion, panyedhiya penghargaan kanggo solusi produksi media virtualisasi, wis ngumumake Saluran Olahraga Al Kass, panyedhiya layanan siaran umum informasi pamrograman lan hiburan olahraga ing Qatar, wis milih produk kapal penggedhe produk Nevion VideoIPath lan Virtuoso kanggo nyambungake fasilitas utama karo telung siaran liyane fasilitas ing saindhenging negara liwat infrastruktur jaringan media basis IP fleksibel. Saluran Olahraga Al Kass nyakup acara olahraga utama ing Qatar lan negara Teluk, kalebu Piala Emir, Piala Qatar, Piala Teluk, lan kanca-kanca bal-balan bal-balan internasional. Sadurunge, saluran kasebut wis ngganti media ing antarane Qatar Television (QTV), Menara Al Bidda ing Corniche lan BeIn Sports ...

Read More »

'Negara Urip' Ganti Sajrone Krisis COVID-19

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kesehatan lan safety saiki dadi prioritas nomer global ing panyebaran virus COVID-19. Panyebaran sosial, kunci lan quarantine nambah kabutuhan nglaporake babagan remot, njaluk panjaluk live streaming, aplikasi seluler lan solusi enggo bareng video live IP. LiveU saiki nyedhiyakake laporan 'Negara Urip' interim sing nuduhake tren sajrone limang minggu kepungkur amarga koronavirus terus menehi pangaruh ing jagad iki. Laporan LiveU khusus iki adhedhasar data sing digawe saka pangkalan pelanggan global. Sesi langsung liwat platform manajemen LiveU Central duwe luwih tikel, kanthi jumlah pangguna tambah ...

Read More »

Jaringan Media Telstra Global ngliwati nggayuh kemitraan lan kemampuan anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perusahaan telekomunikasi lan teknologi utama, Telstra, ngumumake kemajuan lan kemitraan menyang Telstra Global Media Network (GMN) liwat solusi gateway awan lan layanan data media, uga minangka sambungan saka Partner Alliance GMN karo rong mitra anyar, PSSI lan Intelsat. Asli disetel bakal diumumake ing NAB 2020 lan diluncurake ing April 2020, solusi gateway awan anyar, sing dikenal minangka GMN MediaNet, ngembangake jaringan, media lan satelit media Telstra GMN kanthi menehi gateway saka media "on-net" sing duwe hak kanggo para panuku media "off-net", nggunakake infrastruktur awan. Telstra uga nambah kapabilitas adhedhasar data, ...

Read More »

Topik Topik Kanthi 24i

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

First Look Media ngluncurake layanan video streaming OTT anyar kanggo 'budaya cravers' ing topic.com, Apple TV lan iOS, Android, Amazon Fire TV lan Roku. Amsterdam, Belanda - 7 April 2020 - 24i, perusahaan pengalaman video sing misuwur ing industri, dina iki ngumumake manawa Topik, layanan streaming hiburan anyar saka First Look Media, wis milih 24i kanggo ngetrapake pengalaman video streaming anyar ing topik.com, Apple TV lan iOS, Android, Amazon Fire TV lan Roku. 24i nyedhiyakake Topic karo langganan account anyar lan aplikasi video sing didhukung iklan masing-masing kanthi pengalaman video sing konsisten, intuisi tanpa preduli saka ndeleng platform utawa piranti. ...

Read More »

Marco Lopez Rejoins Grass Valley kanggo nyetir Bisnis Produksi Langsung nganti Tataran Sabanjure

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MONTREAL - 7 April 2020 - Grass Valley dina iki ngumumake manawa Marco Lopez wis bali menyang perusahaan kasebut minangka wakil presiden senior produksi, kanthi nggunakake keahliane kanggo nyolong unit bisnis liwat fase sabanjure sajrone evolusi. Girang Lembah Suket saka ChyronHego, Lopez bakal tanggung jawab kanggo nyepetake inovasi ing wilayah strategis utama, kayata produksi remot, alur kerja langsung sing gegandhengan karo IP lan alur kerja media virtualisasi. Tanggung jawab dheweke kalebu solusi nggawe konten Grass Valley kayata kamera, produsen produksi lan muter maneh ditambah solusi manajemen produksi kalebu alat manajemen aset produksi, otomatisasi produksi lan suntingan. Duwe dadi presiden Miranda Technologies and Grass Valley ...

Read More »

Pimpinan Corporate lan Education kanggo ngrembug Dampak COVID-19 babagan Pendhidhikan Sajrone Konvensi Virtual sing Diselenggarakake dening Discovery Education

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Stakeholder diundang Gabung Kepemimpinan saka Sekolah Umum Miami-Dade County, Microsoft, lan Yayasan Dewan Perdagangan AS tanggal 9 April ing 1:30 PM Lan Percakapan Terbuka babagan Kesinambungan Pembelajaran Tanggal 9 April jam 1:30, AND, Discovery Education, a Pimpinan global ing sumber kurikulum digital sing didadekake standar, konten sing migunani, lan sinau profesional kanggo ruang kelas K-12, bakal nganakake diskusi virtual antarane pimpinan perusahaan lan pendhidhikan babagan pengaruh pandemi COVID-19 ing sistem pendhidhikan AS. Agen lengkap lan informasi registrasi bisa ditemokake ing kene. Obrolan sing unik iki bakal disederhanakake dening Kamar Perdagangan Yayasan AS ...

Read More »

Florical Welfare Jeff Halapin minangka Manajer Layanan Pelanggan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

GAINESVILLE, Florida - Sistem Florical seneng ngumumake lan menehi sambutan karo Jeff Halapin minangka Manajer Layanan Pelanggan. Jeff bakal mimpin departemen layanan pelanggan Florical, uga ngawasi penyebaran sistem anyar. Ing jabatane, Jeff nggawa luwih saka telung puluh pengalaman pengalaman siaran lan operasi menyang jabatan kasebut. Sadurunge sadurunge Florical, Jeff nyekel sawetara Direktur Teknik ing Swedia Televisi lan Manajer kanggo operasi Operasi kanggo NBC Broadcast HUB. Jeff bakal dadi tanggung jawab kanggo operasi layanan pelanggan saben dinane lan mesthekake yen pendekatan Florical tetep dadi pusat pelanggan. Kajaba iku, Jeff bakal ngatur kabeh aspek pamasangan anyar lan Komisi, ...

Read More »

Posting Paling anyar