Kisah-kisah Unggulan

News

Mitra kanaleg karo US Broadcast kanggo promosi solusi adhedhasar piranti lunak ing Amerika Utara

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Munich, Jerman, 20 Mei 2020 - Cinegy, pimpinan global kanggo piranti lunak playout siaran ing méga wis ngumumake kemitraan anyar karo Broadcast AS sing didhasarake ing New Hampshire, distributor siaran sing nggunakake marketing channel lan set skill teknis kanggo ngarang sales kanggo Pasar Amérika Lor. Broadcast US CTO Eric Pratt ujar, "Broadcast AS saiki dadi pengecer mbantu bantuan lan pelanggan kanthi tantangan teknis nyambungake alur kerja video lan audio, nggunakake keahliane ing video IP lan produksi remot kanggo ngrampungake masalah. Akhir-akhir iki, kita wis nambah panaliten karo pelanggan sing golek bantuan kanggo ngepang jarak ...

Read More »

Telestream Ngumumake Integrasi Integrasi Ad-ID Vantage kanggo Ndhaptar lan njamin Penempatan Iklan sing bener

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nevada City, California, 19 Mei 2020 - Telestream, panyedhiya anjog otomatis aliran kerja, pangolahan media, pemantauan kualitas lan solusi pangukuran lan pangukuran kanggo produksi lan distribusi video, dina iki ngumumake Integrasi Vantage Ad-ID anyar. Ad-ID minangka standar industri kanggo ngenali aset iklan ing kabeh platform media. Integrasi Ad-ID Vantage ngidini Vantage ngesahake manawa iklan sing bener ditindakake ing panggonan sing bener ing wektu sing tepat. Fitur anyar bisa digabung menyang aliran kerja Vantage standar lan bisa digunakake minangka bagean ingest ing papan komersial kanggo operasi televisi utawa kabel. Pangguna ...

Read More »

Engineer Audio Produksi Raymond Anderegg Ngrungokake Swara Televisi Swiss karo Lectrosonics

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Zurich, CH (19 Mei 2020) - Kabeh perkara Swiss, saka jam tangan paling apik ing jagad nganti bank paling aman, dikenal kanthi tliti. Jurutera audio produksi utama, Raymond Anderegg ngetrapake kesempurnaan sing padha karo karyane ing acara TV paling gedhe, film, lan komersial ing Swiss - lan ngeyel peralatan nirkabel Lectrosonics sacara eksklusif. Cache kasebut kalebu telung panrima SRC dual-saluran lan pemancar spektral SMB lan SMDB ing Eropa, uga panrima UCR411a lan widebandhang pemancar SMWB lan SMDWB. Pemancar LT lan wektu panrima LR sing diuji digunakake minangka koms lan hops kamera, uga pemancar plug-on HMa kanggo ...

Read More »

Paramour ing Cirque Du Soleil Nggawe Debut Eropa kanthi HelixNet sing jelas-Com lan GratisSpeak II

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Teater Panggung Hamburg, Neue Flora, ngandhani solusi nirkabel digital Clear-Com's kanggo produksi musik anyar Cirque Du Soleil, Paramour. Produksi minangka gabungan unsur musik tradisional, keagungan kaya sirkuit, lan akrobatik sing apik banget, digawe saka kemitraan antarane Cirque Du Soleil lan perusahaan produksi langsung, Stage Entertainment. Musik kasebut wis ngalami sukses gedhe ing Broadway lan wis maju kanggo perdana Eropa ing salah sawijining teater panggung paling gedhe ing Jerman. Neue Flora wis dilengkapi interkabel nirkabel digital Gratis-FreeSpeak II® kanthi jelas, nanging perlu ditambahi kanggo nyukupi syarat-syarat pagelaran kaya Paramour, sing mbutuhake kebutuhan komunikasi sing kompleks. ...

Read More »

Siaran Parlemen Catalonia Live HD Broadcasting kanthi Solusi AJA kanggo Rekaman, Konversi lan Sinkronisasi Bingkai

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Wiwit taun 2002, Parlemen Catalonia ngasilake feed televisi institusi minangka sumber publik lan sumber pendhidhikan gratis kanggo warga lan organisasi media. Disenengi dening tim siaran khusus lan rekayasa khusus, Parlemen sing berpangkalan ing Barcelona ngurus kabeh aspek produksi lan ngirim 150 video konten langsung saben wulan. Dumunung ing Taman Ciutadella sing bersejarah, fasilitas produksi Parlemen kalebu wolung ruangan patemon, pitu kamar kontrol televisi, rong studio audio khusus, ruang kontrol master lan Suite Pengeditan, omah kabeh peralatan video sing dibutuhake kanggo nyebarake nganti enem feed program kanggo .. .

Read More »

Desain Blackmagic Digunakake kanggo Nyambung Live SiriusXM saka Siaran Radio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 19 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa C&I Studios nggunakake switching produksi televisi Studio Pro 4K ATEM lan liyane kanggo njupuk video saka siaran langsung SiriusXM saka Radio Row kanggo acara tahunan paling gedhe ing bal-balan. Radio Row nglumpukake stasiun radio Dhiskusi siaran saka pusat media minggu sadurunge game bal-balan juara taunan. Kanthi luwih saka 20 acara urip sing beda saben dinane, agensi penciptaan konten global C&I Studios tanggung jawab njupuk siaran luwih saka 80 jam ing ngarep pamirsa urip sajrone limang dina suwene tumuju game kasebut. ...

Read More »

MediaKind lan kolaborator ndhukung Festival Film Chattanooga kanthi acara digital sing fokus ing seni

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kolaborasi sing unik antara MediaKind, Microsoft Azure, Evergent, Slalom lan VisualOn kanggo ngirim versi digital saka Film Film Chattanooga, ndhukung komunitas panyipta konten konten kontinen patang dina kanggo muter konten langsung lan konten sing mandhiri nganti 30,000 pamirsa sing winates. pamiarso, dikembangake dening MediaFirst TV Platform, karo Microsoft Teams sing nawakake fungsi interaktif Ngaktifake produser film kanggo nampilake karya lan entuk umpan balik utama saka komunitas film FRISCO, TEXAS - 19 Mei 2020 - MediaKind, pimpinan teknologi media global, dina iki ngumumake yen lagi makarya nganggo Microsoft, Evergent, Slalom lan VisualOn ngembangake platform Interaktif, Langsung-kanggo-Konsumen (DTC) sing interaktif.

Read More »

Stargate Studios Nggawe lingkungan Virtual Wektu Nyata nggunakake Desain Blackmagic

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - Senen, 18 Mei 2020 - Desain Blackmagic ngumumake dina iki yen menehi penghargaan kanggo efek efek visual Stargate Studios nggunakake macem-macem produk Desain Blackmagic nggawe "ThruView", pinggiran ngethok perusahaan, sistem produksi virtual proprietari proprietary. Pangadeg Stargate lan penghasil kesan visual sing menang Sam Nicholson, ASC, asliné ngrancang konsep komplek wektu nyata ing wiwitan taun 2000an, nalika produksi wis rampung mandheg amarga tanggal 9/11. "Acara adhedhasar lokasi remot tiba-tiba ora bisa lelungan menyang lokasi masing-masing," ujare Nicholson. "Dadi, pitakon kasebut, apa kita bisa yakin nggawe ER ing Chicago, CSI lan Ugi ...

Read More »

Posting Paling anyar