Home » News » Panasonic Kanada dadi mitra premium Quicklink

Panasonic Kanada dadi mitra premium Quicklink


AlertMe

Quicklink, panyedhiya solusi hardware lan software global terkemuka kanggo kontribusi video lan audio, ngumumake kemitraan karo Panasonic Kanada kanggo nyebarake solusi Quicklink. Kemitraan iki luwih ngiyatake operasi Quicklink ing wilayah kasebut.

Ing wulan Februari, Quicklink ngumumake pembukaan kantor AS ing Hackensack, New Jersey, kanggo nggawe luwih cepet dodolan, layanan, lan operasi dhukungan ing Amerika Utara. Pengumuman dina iki luwih akeh nambah pertumbuhan Quicklink.

 

Richard Rees, CEO Quicklink ujar, "Kita seneng banget ngumumake kemitraan karo Panasonic Kanada sing bakal dadi mitra premium Quicklink."

Richard terus, "Quicklink ngalami pertumbuhan gedhe ing Amerika Serikat. Saliyane mbukak kantor AS Quicklink, kemitraan karo Panasonic Kanada bakal luwih ngiyatake anane Quicklink lan kasedhiyan ing Amerika Utara."

Michael Fawcett Manajer Bisnis kanggo Imaging Profesional ing Panasonic Canada Inc. ujar, "Kita seneng banget karo status Mitra Premium Quicklink anyar ing Kanada. Kaya ngono, Panasonic bakal nyebar distribusi produk Quicklink menyang jaringan reseller gedhe ing Kanada. Quicklink duwe produk berkualitas tinggi kanggo panggunaan Profesional ing pungkasan kanggo mungkasi komunikasi video lan nggunakake Kamera Profesional Panasonic kanggo digunakake ing kabeh aplikasi perangkat keras. Kamera AWHE38,40, 42 lan UE70 PTZ minangka kamera sing disenengi kanggo ST500 Studio ing produk kothak lan Kamera PTZ profesional bisa digunakake ing produk hardware liyane. Iki nyedhiyakake platform sumber, pangiriman lan panrima berkualitas tinggi kanggo digunakake ing Broadcast, Pendidikan Tinggi, House of Worship lan komunikasi Perusahaan sing nyedhiyakake pengalaman kelas paling apik sajrone nantang iki."

Quicklink, sing bermarkas ing Inggris, nyedhiyakake luwih saka 800 perusahaan kanthi solusi piranti lunak lan solusi IP hardware sing menang. Minangka Emmy Award lan Queen's Award kanggo pemenang Inovasi, Quicklink bangga bisa diakoni kanggo solusi sing dikembangake ing skala global.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Quicklink, klik kene.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Panasonic Kanada, klik kene.


AlertMe
Tindakake kita
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!