Home » Pengarang Arsip: Artisans PR

Pengarang Arsip: Artisans PR

Kiriman New York Alliance (PNYA) kanggo nliti Produksi Pasca ing Donya Pasca-COVID

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sesi gratis sing diluncurake kanggo dina Kamis, Agustus 6 ing 4:00 WIB-YORK NEW - Apa sing bakal ditindakake ing industri pasca produksi New York nalika COVID-19? Panel ahli industri bakal menehi peta dalan menyang jagad pas-pandemi - lan menehi saran babagan cara navigasi kasebut - ing edisi Post Break paling anyar, seri konferensi video mingguan sing diprodhuksi dening Post ...

Read More »

Stephen Arnold Music lan TradeCafe ™ Nggunakake Kekuwatan Branding Sonic

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Platform awan Bassett & Walker kanggo komoditas tetanèn dagang duwe sonic sing ujar "kapercayan, linuwih lan keamanan." DALLAS - Minangka bagean saka platform dagang awan awan anyar, TradeCafe ™, pedagang komoditas pertanian internasional Bassett & Walker Inc. njaluk Stephen Arnold Music nggawe merek sonik sing ora bisa dilalekake, dikirim keamanan, kapercayan lan integritas, lan nyenengake ...

Read More »

Lokal 695 kanggo Host Livestream ing "Bhinéka"

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Profesor UCSB Anna Everett dadi tuan rumah insinyur warna swara lan video kanggo diskusi babagan nambahake kerajinan Hollywood. NORTH HOLLYWOOD, Calif. — Ing dinten Sabtu, 1 Agustus, IATSE Panitia 695 sing mentas kawangun ing Equity, Diversity & Outreach bakal dadi acara live-stream, live umum babagan tantangan sing diadhepi dening insinyur swara lan video warna ing industri hiburan. Irah-irahan ...

Read More »

Kaiser Comm Construction Inc. Mbantu Periscope Post & Audio Nggawe fasilitas Swara kelas donya

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perusahaan manajemen konstruksi Swara mbangun telung panggung campuran Dolby ATMOS kanggo fasilitas Hollywood. LOS ANGELES - Periscope Post & Audio sing berpusat di Chicago ngluncurake fasilitas Hollywood taun kepungkur, kanthi target bojone Selatan California ing produksi film lan televisi. Fasilitas persegi 22,000-kothak nawakake sumber daya finansial lengkap lan gambar sing cocog karo standar saiki, utamane ing antarane layanan streaming kaya Netflix lan Amazon, sing ...

Read More »

Gambar inspirasi nunjuk James Martin minangka Kepala Pegawai Strategi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Mantan eksekutif Sim International bakal ngarahake upaya ekspansi lan macem-macem anyar. VANCOUVER, SM - Gambar sing inspirasi, panyedhiya premiere saka sewa sewa peralatan lan layanan produksi kanggo industri film, televisi lan siaran, wis milih James Martin minangka Kepala Sastranegara Strategi. Eksekutif industri 20 taun, Martin bakal fokus utamane babagan ekspansi lan macem-macem bisnis. Dheweke bakal mimpin upaya anyar kanggo ngembangake ...

Read More »

Nggawe Musik George Arnold ing Penghargaan Penyiaran Broadcast kanthi Papat Wins

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DALLAS - Stephen Arnold Music muncul ing Anugerah Produksi Broadcast Production taunan NewscastStudio, njupuk papat penghargaan - kalebu Gunakake Musik Paling Dhuwur kanggo Dhebug Pilihan Choice CNN America "Super Open", skor musik sing wis digawe kanthi lengkap, telung aktor. Kepujian liyane teka kanggo karya studio kanggo Jaringan Televisi Global China (CGTN), Stasiun Televisi Scripps lan WDAF / FOX 4 Kansas City. Saiki ing ...

Read More »