Home » Pengarang Arsip: Artisans PR

Pengarang Arsip: Artisans PR

Seksi Hollywood SMPTE Kanggo Ngatasi Transisi Nganggo Gamut Wide Colour ing Rapat September

LOS ANGELES - Bagian Hollywood SMPTE®, organisasi sing mbesuk babagan masa depan crita, bakal njelajah tekane gamut warna lan pengaruhe ing gambar gerakan lan produksi televisi ing rapat saben wulan, Rebo, September 25, ing Akademi Gerak Seni lan Ilmu Gambar, Los Angeles. Gamut warna sudhut sing diwenehake dening standar HDR paling anyar ...

Read More »

Francesca Milde Digunakake Latihan ing RSP Education kanggo Miwiti Karir sing Sukses minangka Artis VFX

Mantan Siswa RSP Bali ing RSP minangka Kompositor Adelaide, Australia Kidul-Sithik luwih saka telung taun menyang karir profesional, Francesca Milde wis nglumpukake dhaptar kredit sing apik minangka kompositor visual. Pribumi Adelaide, sing seneng karo Gambar Rising Sun ing wulan iki sawise ana ing Luma Pictures, Melbourne, wis nyumbang kanggo film kayata Alien: ...

Read More »

Mitra Tracks Killer karo Komposer Sebastian Robertson kanggo Miwiti Rekam Sonic Beat

Initial release includes more than 170 albums of original music SANTA MONICA — — Killer Tracks, a Universal Publishing Production Music company, has partnered with composer and music producer Sebastian Robertson to launch joint production music label Sonic Beat Records. The initial release includes more than 170 albums covering a vast range of contemporary styles, genres, themes, moods and emotions. ...

Read More »

1606 Studio Marang Pengetan enem wulan kanthi Pakaryan kanggo BMW, UCSF Health, Carl Jr lan Liyane.

Creative studio has four edit suites operating at capacity and plans to grow. SAN FRANCISCO— Six months after its launch, creative post-production boutique 1606 Studio has completed the initial build-out at its space in a century old structure in San Francisco’s North Beach neighborhood. It’s also finished a slew of projects for Bay Area agencies Goodby, Silverstein & Partners, DDB, ...

Read More »

Cara Undhang-undhang Lewi Carson Cara Sukses Minangka Artis VFX ing Pendhidhikan RSP

"Aku tresna!" Adelaide, Australia Kidul-Lewie Carson minangka komposer junior ing Metode ing Melbourne, ing pundi piyambakipun nate damel film studio kalebet Men in Black: International, John Wick: Bab 3 - Parabellum, Makam Raider, Christopher Robin, Aquaman lan AXL. Asli saka Melbourne, Lewie ngrampungake Program Lulusan Siswa Siswa Rising Sun Gambar ing Komposisi lan Pelacak ing 2016. Ing RSP, ...

Read More »

Sim New York, Nambahake Sumber swara lan gambar

Tahap campuran anyar, ADR, suite warna lan ruangan panyuntingan disesuaikan karo alur kerja tivi televisi. NEW YORK CITY - Sim wis ngrampungake ekspansi utama fasilitas produksi pos ing New York City. Tambahan kalebu telung campuran audio siaran, siji karo kemampuan Dolby Atmos, studio rekaman ADR / VO, rong warna koreksi sing didadekake lan finalis editorial online ...

Read More »

Pencipta Tim "Iki Ora Aku" karo SATU WULAN NAKA FILMS Nggawe TV ing TV

Pariwara komedi babagan pria homo sing menehi tutug pemuda trans wis menang penghargaan senar ing festival festival. SAN FRANCISCO - Penulis Ben Kawaller lan sutradara Adrian Rojas Elliot wis kerja bareng karo Siji Puluh Puluh Filem kanggo ngembangake film cekak penghargaan sing dudu Iki Aku dadi seri televisi. Komedi babagan wong lanang sing ora duwe tujuan (Kawaller) sing dadi ...

Read More »

Veteran Sound Artists Rick Ash lan Ron Eng Gabung Periscope Post & Audio, Hollywood

HOLLYWOOD - pro-menang swara swara Rick Ash lan Ron Eng gabung karo tim swara ing Periscope Post & Audio, Hollywood. Ash, mixer rekaman maneh sing menang Emmy Awards amarga karyane ing mini-Bury My Heart at the Wounded Knee, Warm Springs lan Live saka Baghdad, nggawa kridit 200 ngliwati fitur independen, televisi dawa, dokumenter lan episodik televisi. ...

Read More »

MTI Film Paten Paten kanggo Alat sing Dolby Dolby Vision HDR Packaging

HOLLYWOOD- MTI Film, pembuat piranti lunak CORTEX solusi perangkat lunak work-to-screen, wis diwenehi US Patent 10,349,097 kanggo Solusi Grafik Editing kanggo Metadata HDR. Piranti lunak menehi cara prasaja kanggo mesthine yen metadata HDR didadekake gegayutan karo video HDR sing gegandhengan. Ngirit wektu lan ngilangi kasalahan ing nyiapake fitur film lan konten televisi ...

Read More »

Rising Sun Pictures Journeys to Another Dimension with "Spider-Man: Far From Home"

Ing kontes pisanan ing franchise Spider-Man, studio ngasilake hologram sing ngetokake asal saka Elementals. Adelaide, Australia Selatan-Rising Sun Pictures ngasilake luwih saka efek gambar visual 100 kanggo kolumnis Columbia Pictures 'lan epik superhero Marvel Studios. Spider-Man: Far From Home, salah sawijining blockbusters sing paling diantisipasi taun iki. Karya studio nyakup urutan holographic sing mengeti ...

Read More »

Alchemy Post Sound nampilake Best Foot Forward ing Delivering Foley kanggo FX's "Fosse / Verdon"

Pakaryan Foley kolaborasi karo Pengawas Sound Editors Daniel Timmons lan Tony Volante nyiptakno swara Broadway lan tenunan film dirajut dening koreografer legendaris lan aktris musikal. Westchester, New York- Alchemy Post Sound ngetokake sepatu taps (lan luwih akeh) kanggo nyiptakake swara Foley kanggo Fosse / Verdon, seri FX sing paling diakoni sacara kritis babagan koreografer Bob Fosse ...

Read More »

Produksi Gambar Siaran Sony Pictures Ngenali Web Swara Gemet Kanggo Spider-Man ™: Jauh Saka Ngarep

Culver City, Calif.- Suara pasca produksi blockbuster panas musim panas saka Columbia Pictures, kanthi asosiasi Marvel Studios, Spider-Man: Far From Home, dirampungake dening Sony Pictures Post Production Services. Supervising Sound Editor & Sound Designer Steven Ticknor, Re-Rekaman Mixer lan Pengawas Sound Editor & Sound Designer Tony Lamberti lan Mixer Re-Rekaman Kevin O'Connell mimpin tim swara veteran ...

Read More »

Rich Ellis Mimpin Sales ing Periscope Post & Audio, Hollywood

Periscope Post dan Audio HOLLYWOOD-Chicago wis milih Rich Ellis minangka Executive Sales Manager ing fasilitas bubar kasebut ing Hollywood. Veteran industri sing nduweni pengalaman luwih saka rong dekade, Ellis bakal ngedol dodolan kanggo fasilitas kaki persegi 22,000 sing anyar, sing nyedhiyakake layanan pasca-produksi swara lan gambar kalebu koran, editor, grading warna, editing suara, lan pencampuran . Periscope Post & ...

Read More »

Alkemy X nyebabake Rich Shurtliff minangka Direktur IT

Insinyur veteran njupuk alih pensiun VP of Engineering Bob Pyle. NEW YORK CITY- Perusahaan media premier antariksa Alkemy X saiki ngumumake janjian Rich Shurtliff minangka Direktur Teknologi Informasi. Shurtliff, sing nyedhiyakake pengalaman jero IT kanggo efek visual, desain lan produksi, bakal ngawasi strategi, layanan lan operasi teknologi informasi perusahaan ing Philadelphia, ...

Read More »

ONE TWENTY NINE FILMS Launches in New York

Robert Mulligan rawuh minangka produser eksekutif Pantai Timur minangka perusahaan prodhuksi ing basis iklan lan terus berkembang isi asli. SAN FRANCISCO-Satu Puluh Nine Film berkembang ing Pesisir Wétan lan ngembangake jangkauane ing njaba niche ing produksi iklan dadi konten asli. Perusahaan wis nyewa produser veteran Robert Mulligan kanggo ngawula ...

Read More »

Periscope Post & Audio Launches in Hollywood

Industri dokter umum Ben Benettetti tapped kanggo mimpin fasilitas anyar sing menehi layanan swara lan gambar lengkap layanan. Periscope Post & Audio, berbasis ing HOLLYWOOD-Chicago wis ditambahi ing Panté Kulon, mbukak kothak kaki lan fasilitas finishing kothak 22,000 ing Hollywood. Situs anyar, sing dumunung ing 6860 Lexington Avenue cedhak Highland, bakal nyedhiyakake kabeh layanan pos kalebu surat kabar, editor, warna ...

Read More »