Home » Arsip Pangarang: InGear

Arsip Pangarang: InGear

Gereja Urip Pilih Omah VITEC Solusi Aliran Nyembah

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

VITEC's MGW Ace Encoder lan Decoder Engage Life Church's Entire Congregation Across Multiple Campus With Stream Flawless Video ATLANTA - 8, 2019 - VITEC, pimpinan ing saindenging jagad babagan solusi enkoding lan streaming video lanjutan, dina iki ngumumake MGW Ace Encoder lan Decoder wis sukses diinstal. ing Life Church lan kampus satelit papat ing Memphis, Tenn. Bagéan saka VITEC ...

Read More »

Produk Videon ing 2019 NAB Show

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Videon bakal nuduhake inovasi paling anyar ing solusi live streaming kanggo pasar streaming lan acara streaming. Perusahaan kasebut bakal nyorot rong garis produk anyar sing inovatif: encoder VersaStreamer lan enkoder pengétokan pinggiran EdgeCaster sing menang. Garis Aliran Live VersaStreamer Anyar Nawakake fungsi lan kualitas gambar sing luwih apik kanthi rega rega sing nempatno ...

Read More »

Paling anyar Veritone aiWARE Enhancements Enable Customers kanggo Expand lan Akselerasi Adoption saka AI

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

COSTA MESA, Calif. - Maret 14, 2019 - Veritone Inc. (Nasdaq: VERI), dina iki ngumumake aiWARE ™ 2.0, nambah sistem operasi pertama ing donya kanggo intelijen buatan (AI). Rilis sistem operasi wutah industri industri Veritone anyar iki kalebu dandan luwih lengkap babagan fitur-fitur anyar sing diluncurake ing taun kepungkur, uga fitur lan alat anyar sing nggawe aiWARE gampang ...

Read More »

Teknologi InSync ngenalake FrameFormer Frame Rate Konverter Plug-in kanggo Adobe Premiere Pro Mac Pangguna

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PETERSFIELD, UK - Maret 13, 2019 - InSync Technology saiki ngumumake yen panel frame FrameFormer gerakan kompensasi gerak kompensasi perusahaan saiki kasedhiya minangka plug-in kanggo pengguna Adobe Premiere Pro Mac. Nggawe lan nyepetake penyebaran praane liwat setelan otomatis, FrameFormer nyedhiyakake konversi kanggo kabeh jinis isi saka sub-QCIF nganti 8K lan ngluwihi. "Konversi tingkat frame iku penting ...

Read More »

Layanan Pelanggan Black Box Entuk Penghargaan Stevie Coveted

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PITTSBURGH, Pa. - Maret 12, 2019 - Black Box Corporation of Pennsylvania ("Black Box"), panyedhiya industri ngarahake solusi manajemen lan distribusi, kalebu KVM lan pro AV, sistem, lan konektivitas lan infrastruktur IT produk, dina iki ngumumake manawa perusahaan kasebut dijenengake Pemenang Penghargaan Bronze saka Stevie® taunan taunan 13 ing Penjualan & Layanan Pelanggan. ...

Read More »

LTN Global ing 2019 NAB Show

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

2019 NAB Show bakal menehi tandha acara utama pertama kanggo LTN Global sawise akuisisi perusahaan Niles Media Group, perusahaan sing didhasarake Kansas City, Missouri sing khusus kanggo nggawe konten media lan produksi remot TV. Kanthi sumber daya kreatif lan teknis sing digabungake, LTN Global lan Niles posisi kanggo nggawa kecekapan anyar lan alur kerja pungkasan kanggo konten ...

Read More »