Home » Arsip Pengarang: Langsung

Arsip Pengarang: Langsung

Globecast nyedhiyakake playout lan distribusi kanggo saluran pendhidhikan pop-up Mindset sajrone COVID-19

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Johannesburg, Afrika Kidul, 21 Juli 2020 - Globecast, panyedhiya solusi global kanggo media, ngumumake yen wis kerja bareng karo panyedhiya konten jangka panjang lan panyedhiya pendidikan, Mindset, nggawe saluran pendidikan pop-up tambahan kanggo bocah-bocah ing saindenging Sub- Afrika Sahara. Nalika kunci kunci ana ing Kidul-Afrika amarga COVID-19, Mindset, sawijining NGO sing kerja karo pamrentah, donor institusi lan perusahaan, ndeleng ...

Read More »

Calrec: Wawancara Kerajinan, Patrick Castonguay, A1

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Minangka A1 sing wis tuntas sajrone 20 taun saiki, Patrick Castonguay sing adhedhasar Kanada seneng banget tantangan kanggo nggawe kreatif karo saben campuran urip sing diasilake. Dheweke nggarap acara olahraga berprofil tinggi kalebu Olimpiade (saben taun wiwit taun 2002) lan game NHL lan CFL ing Kanada, uga Penghargaan JUNO. Konsol Calrec pisanan sing tau digunakake yaiku T ...

Read More »

Virgin Media milih Globecast kanggo playout saluran olahraga HD pop-up 'Entuk Movi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

London, tanggal 14 Juli 2020 - Globecast, panyedhiya solusi global kanggo media, ngumumake manawa Virgin Media, sawijining pelanggan sing wis ana, wis mupangat menyang perusahaan kasebut nyedhiyakake solusi playout sing kuat lan fleksibel kanggo saluran latihan HD 'pop-up' sing Njaluk Ngalih . Sajrone kaping Covid sing angel, kelas olahraga online lan TV lan rekomendasi latihan langka wis dadi populer banget ...

Read More »

BoifiNet milih Globecast kanggo nggawe TV OTT Saiki ing Botswana

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Paris, tanggal 7 Juli 2020 - Globecast, panyedhiya solusi global kanggo media, ngumumake manawa perusahaan produksi berbasis Botswana Plastique nduwe Globecast minangka mitra teknis kanggo nyedhiyakake layanan OTT turnkey kanggo Botswana Fiber Networks (BoFiNet), panyedhiya grosir Botswana nasional lan internasional infrastruktur telekomunikasi. Fase pertama proyek kasebut kalebu nyalur langsung saluran linear live lan enggo bareng video ...

Read More »

Calrec: Wawancara Kerajinan, John Hunter, Campuran A1

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Jurutera audio lepas (A1) kanggo Dome Productions ing Kanada, John Hunterfirst nemokake minat kanggo audio kanthi musik langsung. Pungkasane, jalur dheweke nyebabake olahraga lan dheweke (ing wektu normal) nyampur saben game ngarep Toronto Raptors ing TSN lan Sportsnet lan wis lelungan karo tim produksi supaya bisa main game playoff, kalebu final NBA NBA. Dheweke ...

Read More »

Globecast Amerika ngumumake Chris Pulis minangka CTO anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Los Angeles, CA, 24 Juni 2020 -Globecast, panyedhiya solusi global kanggo media, ngumumake Chris Pulis dadi Kepala Teknologi Teknologi anyar (CTO) kanggo Amerika, bisa langsung. Minangka CTO, Pulis tanggung jawab kanggo kabeh aspek teknis kanggo Amerika kalebu kalebu visi lan pertumbuhan Globecast liwat panggunaan sumber teknis. Pulis duwe pengalaman 25 taun ing bisnis lan ...

Read More »

Rascular Ngembangake Piranti Kanggo NDI Kanthi Nganyarke Nganyarake Ngalih Rilis Ultra-Cepet

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Rascular, desainer aplikasi kontrol lan pemantauan adhedhasar piranti lunak kanggo teknologi video pihak katelu, profesional video, saiki wis ngumumake upgrade pinunjul kanggo aplikasi kontrol RouterMaster router sing kuat, ngembangake kapabilitas rute virtual kanggo aliran NDI® NewTek bebarengan karo merek antarmuka pangguna anyar. RouteMaster saiki entuk manfaat saka kemampuan ngaktifake ultra-cepet NDI sing misuwur ing pasar, nyedhiyakake panggunaan solusi rute ing udara sing cocog. ...

Read More »