Home » Arsip Pengarang: Langsung

Arsip Pengarang: Langsung

Ngalih Media Ngeculake VOD2Live kanggo Cepet Langsung Saluran OTT Saluran Langsung

Switch Media, pimpinan jagad teknologi video online, wis ngluncurake VOD2Live, solusi anyar sing cerdas supaya para penyiar lan pamilik konten kanthi cepet mbukak saluran linear live live dinamis kanthi sawetara menit. Nganggo perpustakaan VOD sing nduweni pamilik konten, VOD2Live nggawe saluran sing padha karo siaran sing ora perlu piranti lunak playout, enkod video langsung utawa kanggo sinau maneh media. ...

Read More »

TV Insight Ngumumake Produksi Coal karo VICE Studios kanggo Streetkings ing Jail

Insight TV, siaran 4K UHD HDR sing misuwur lan produsen konten UHD asli, ngumumake detail Streetkings seri ing Jail, sawijining kerjasama karo VICE Studios, perusahaan produksi saka VICE. Ndhaptar episode menit 4 x 44, Streetkings in Jail bakal diluncurake ing Insight TV tanggal 10th. Lintang bal-balan saka saindenging jagad ...

Read More »

TV Insight Ngumumake Charlotte van Bochove minangka Manajer PR Global

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake Charlotte van Bochove minangka Pengurus PR Global, efektif Agustus 1st. Ing peran anyar dheweke, van Bochove bakal ngatur kegiatan komunikasi saben dina Insight TV, makarya kanthi agensi eksternal kanggo promosi merek Insight TV lan ngasilake saluran sing luwih akeh ...

Read More »

Insight TV kanggo debut 'Mobil Crews karo Supercar Blondie'

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake manawa acara Car Crews anyar karo Supercar Blondie, dibintangi selebriti sosial lan penggemar supercar Alex Hirschi - aka Supercar Blondie - diluncurake ing Insight TV ing 22nd Agustus. Acara anyar sing paling gedhe ngrayakake mobil, driver lan budaya motor sing ora biasa ...

Read More »

Insight TV mrodhuksi seri babagan Tomorrowland lan DJ sing kondhang ing donya

Insight TV, penyiar 4K UHD HDR ning dunya, lan produser saka konten UHD asli, bakal nggawe rong seri musik karo festival musik sing misuwur ing dunya Tomorrowland minangka latar mburi. Produk HDR 4K apik gayane bakal fokus marang kahanan kacilakan wong-wong sing bakal bali menyang taun festival dongeng taun iki, uga ing ...

Read More »

Videosys Broadcast IBC 2019 Preview

Videosys Broadcast minangka pemasok terkemuka sistem kontrol kamera kualitas, pranala RF lan kamera mbantu panyedhiya penyiaran njaba. Ing ngarep ing inovasi teknologi, Videosys Broadcast wis kasil makarya karo perusahaan-perusahaan teknologi terkemuka kalebu, DTC, Gelombang Tengah, Hitachi, Panasonic, Ikegami, lan Grass Valley. Perusahaan ngatur proyek lan rancangan saka konsep menyang artikel rampung saka ...

Read More »

Ngalih Media Nglayokake Alat Encoding Canggih Watcha kanggo Piranti Lengkap MediaHQ Product

Switch Media, pimpinan donya ing teknologi video online wis ngluncurake Watcha, fitur anyar tombol kanggo produk, MediaHQ, sing diumumake ing NAB taun iki. Alat Watcha menehi penyiar lan panyedhiya isi kanthi solusi sing otomatis nyorot lan nglapurake masalah sajrone proses enkoding. Iku dirancang kanggo njawab kabutuhan ganti si penyiar ...

Read More »

Insight TV, 4K UHD Producer lan Channel Provider, Partners with Monster Energy for Jndia, The Fast Life

TV Insight, penyiar utama lan produser olahraga petualangan 4K UHD lan gaya gaya urip pribumi, wis gabung karo perusahaan minuman beralkohol Energy Monster kanggo mrodhuksi Jndia, The Fast Life, film dokumenter sing nuduhake crita luar biasa wadon pembalap Jndia Erbacher. Dokumenter, kang premieres 17 Agustus ing Insight TV, yaiku paling anyar ing ...

Read More »

Insight TV Launches Fourth Installment of Power & ... With Power & ... Football Series That Airs on September 19th

Insight TV, penyiar 4K UHD HDR lan produser saka konten UHD asli, ngurusi serial 4th saka seri-gaya dokumenter, multi-episode lan topical populer, Power & ..., sing ngemot wong biasa kanthi urip sing luar biasa . Pertunjukan anyar, disebut Power & ... Sepakbola, sing diluncurake ing Insight TV ing September 19th, nggambarake carane sepak bola nyatu dunya ora kaya ...

Read More »

Globecast nampani Berto Guzman minangka VP, Kepala Konten Penggabungan Konten lan Distribusi kanggo Amerika

Globecast, panyedhiya solusi global kanggo media, lan salah sijine distributor konten paling gedhe ing donya kanthi portofolio jaringan 250 ing basa 19, wis ngumumake Berto Guzman minangka Wakil Presiden, Kepala Konten Penggabungan lan Distribusi Penggabungan (CAAD) kanggo Amerika, efektif langsung. Guzman tanggung jawab kanggo programmer kemitraan lan distribusi platform kanggo mbangun marang ...

Read More »

Globecast ndadekke Piala Afrika Paling Bangsa kanggo donya ing 4K bebarengan karo nggawe konten VOD

Globecast ndawakake hubungane karo penyelenggara lan pemegang hak Piala Negara Afrika Total ing Mesir, nggawa acara 2019 ing donya. Turnamen wiwit ing Juni 21st kanthi final ing Juli 19th. Globecast nggarap kerjasama karo Komite Pandhangan Lokal Mesir (LOC), Lagardère Sports, manajer lan pemasar olahraga ...

Read More »

LiveU Matrix Ndhudohake Siaran Gratis kanggo NASA TV's Apollo 11 50th Anniversary Live Feed

Ana, Juli 19th, NASA TV bakal nyiutake "Raksasa NASA NASA: Past lan Masa Depan - Ngerayakake Apollo 50th nalika Kita Nerusake menyang Bulan", sing nyoroti misi sing paling misuwur kanggo bulan. Broadcasters bakal duwe kemampuan kanggo njupuk feed NASA resmi liwat IP kanthi gratis liwat manajemen konten LiveU Matrix lan distribusi ...

Read More »

Insight TV Launches on Delta Fiber Netherlands 'Delta and Caiway Networks

Insight TV, panyedhiya konten global, saluran lan distributor wis nandatangani perjanjian distribusi karo operator Telekom Belanda Delta Fiber, sing bakal nonton peluncuran Insight TV ing jaringan Delta lan Cai. Pelanggan Delta lan Caiway ing saindhenging Walanda bakal bisa nonton portofolio Insight TV saka pameran lan seri populer ing HD, 24 / 7 saka 17th June. Pengumuman iki ...

Read More »

Globecast IBC 2019 Preview

Ngadeg: 1. Debuting A29 di IBC 2019 Globecast Managed Cloud Network (Globecast MCN): Feed diperluas ndhukung kontribusi olahraga global Anyar ing IBC tahun iki Global Globecast Managed Cloud Network (Globecast MCN). Iki minangka respon kanggo tekanan ing pasar olahraga sing nyedhiyakake supaya bisa ngirim feed spesifik / beda, biaya-efektif, sing afiliasi bisa milih, tinimbang kudu ngirim kabeh ...

Read More »

RASCULAR IBC 2019 PREVIEW

Think Control, Think Rascular Rascular iku perusahaan desain lunak sing nggawe aplikasi kontrol presisi kanggo teknologi video pihak katelu, profesional. We work across broadcast, streaming and A / V sectors. Luwih gampang utawa ora, aplikasi kita bisa digunakake sajrone teknologi SDI lan IP, kalebu protokol NDI® Newtek, nyedhiyakake panel basis pangguna utawa pangguna sing ngidini akses menyang kabeh fungsi sing dibutuhake, menehi pangguna ...

Read More »

LIVEU IBC 2019 PREVIEW

Lokasi LiveU - Ngadhepi 3.B62 LiveU bakal nampilake portofolio solusi-aktif 5G kanggo live newsgathering lan dinamis olahraga jangkoan kanggo saben jinis acara. Nggoleki game 2020 ing Tokyo, LiveU wis siap kanggo ndhukung atusan pelanggan kanthi teknologi HEVC sing menang. IBC highlights kalebu: Nggawe: HEVC 4K kolom Unit LiveU kang kapal penggedhe LU600 4K HEVC ...

Read More »