Home » Arsip Pengarang: Caroline Shawley

Arsip Pengarang: Caroline Shawley

Klompok Maju Ngumumake Wujud Campuran Realitas Campuran sing Penting ing Versi Pixotope 1.3

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Integrasi piranti lunak nelusuri obyek kita ngidini pangguna tekan tingkat kebebasan anyar nalika sesambungan karo unsur virtual ing OSLO, NORWAY - 23 Juli 2020: The Future Group, nitahake sistem produksi virtual foto-realistik nyata Pixotope®, dina iki nerbitake versi paling anyar 1.3 piranti lunak sing nampilake macem-macem kemajuan sing bisa ningkatake kepiye pengaruh lingkungan virtual ...

Read More »

Dejero Rilis piranti lunak inti paling anyar kanggo Ngunggah Solusi Pengangkutan Video lan Aliran Lancar Video Langsung

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Inti 5.4 mbisakake enkoding / dekoding UHD 4K, nambah saluran komunikasi loro-lorone, lan nambah encryptions aliran Waterloo, Ontario, 15 Juli 2020 - Dejero, inovator ing solusi sing dikelola awan sing nyedhiyakake transportasi video sing menang Emmy® lan Internet panyambungan nalika seluler utawa ing lokasi sing adoh, wis ngumumake versi piranti lunak inti paling anyar. Inti 5.4 bakal entuk manfaat kanggo sing nggunakake ...

Read More »

Proses kolaborasi kreatif Dejero lan First Mile kanggo produksi film, TV lan produksi komersial sajrone COVID-19 lan luwih

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kunci transmisi video real-time Dejero sing paling apik kanggo nggawe Desjardins 'Kirimi Virtual Solo' nalika pandemi Waterloo, Ontario, 08 Juni 2020 - Dejero wis nggawe bisnis bisa melu bisnis konektivitas integritas terpadu First Mile Technologies kanggo bisnis. Konektivitas panyambungan, keamanan lan sinkronisasi tim sing muncul lan produksi pas produksi nalika bubar ...

Read More »

Dejero kanggo Dhukungan Liputan Maret Séptémber

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Panganggone Teknologi Blending Smart 'mbukak kesempatan anyar ing donya' kanggo produksi remot langsung kanggo Artistik Visual Studios nalika padha nyiyapake kanggo multi-kamera livestream saka 'Opal's Walk to DC' Waterloo, Ontario, 19 Juni 2020 - Dejero, sawijining produser ing solusi sing bisa diatasi awan sing nyedhiyakake transportasi video penghargaan Emmy® lan konektivitas Internet nalika mobile utawa ing lokasi sing adoh, ...

Read More »

Dejero ngluncurake Komplek WayPoint 50 lan CuePoint 50 kanggo Produksi Remot lan Bisnis Lanjut

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Penerima faktor cilik lan server video / teleprompter bali cocog kanggo relokasi kanthi cepet ing kit flyaway portable lan kendaraan produksi Waterloo, Ontario, 9 Juni 2020 - Dejero, produser ing solusi sing dikelola maya sing nyedhiyakake transportasi video sing menang Emmy® sing menang Konektivitas internet nalika mobile utawa ing lokasi sing adoh, wis ngenalake versi cekak anyar saka WayPoint 1U rak sing dipasang ...

Read More »

Otoritas Broadcasting Saudi Milih Mbayangno Komunikasi kanggo Ngirim Jaringan Multichannel Integrasi lan Playout Solution

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Instal, komprehensif piranti lunak entuk efisiensi liwat alur kerja terpusat DUBAI, 4 Juni 2020 - Saudi Broadcasting Authority (SBA), minangka bagean saka Kementerian Pengajian Media ing Kerajaan Saudi Arabia, ngganti teknologi playout kanggo saluran utama kanthi terintegrasi solusi saka Mbayangno Komunikasi. SBA, salah sawijining penyiar sing paling bergengsi ing wilayah Teluk, ngupayakake ...

Read More »