Home » Arsip Panganggité: platformcomms

Arsip Panganggité: platformcomms

MediaKind ngluncurake solusi Aquila On-Demand kanggo ngirim pangolahan aset kanthi cepet babagan konten video OTT lan IPTV

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Aquila On-Demand ngidini encode, transformasi, pangolahan, kemasan lan pangiriman konten video adhedhasar file, ngatasi aplikasi VOD. Ngatasi tantangan kanggo ngirim pengalaman pangguna kanthi kualitas dhuwur kanthi kualitas premium kanthi OTT kanthi ngoptimalake biaya distribusi. Ngirim layanan premium kanggo njaluk layanan streaming nalika nyedhiyakake panentu cepet kanggo konten, skalabilitas pokok, kerumitan operasional lan pilihan penyebaran fleksibel. FRISCO, TEXAS - 5 Agustus 2020 - ...

Read More »

De Tune Mbantu Sekolah Umum Nganggo Acara Klien Virtual karo Platform Produksi Cloud Grass Valley

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MONTREAL - 29 Juli 2020 - Perusahaan hiburan langsung lan media basis Los Angeles, De Tune, wis milih Grass Valley bubar ngluncurake piranti lunak awan GV AMPP bubar minangka platform layanan (SaaS) kanggo ndhukung siaran nyata, live acara langsung. De Tune nate nyebarake Platform Pangolahan Media Agile GV kanggo mbantu Sekolah Umum, agensi kreatif sing diduweni dening Czarnowski Collective, kanthi sukses - lan cepet ...

Read More »

LTN Global lan Ngembangake Mitra Usaha

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

COLUMBIA, Md. - 22 Juli 2020 - LTN® Global, pimpinan industri ing teknologi media transformatif lan solusi jaringan transportasi video, lan perusahaan layanan media global Encompass Digital Media ngembangake hubungan liwat kemitraan multi taun anyar kanggo transportasi IP sing ngatur lan layanan pariwara maju. Minangka bagéan saka kemitraan kasebut, solusi LTN bakal asli dadi integral menyang global global Encompass ...

Read More »

Platform Pengalaman Video Anyar Nyepetake Konstitusi Pay-TV lan OTT

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Platform SaaS Fleksibel Nggabungake Fokus Konsumen karo Kecemerlangan Operasional Amsterdam, Belanda - 22 Juli 2020 - 24i, perusahaan pengalaman video global lan industri, dina iki ngumumake peluncuran Plataran Pengalaman Video (VEP), minangka SaaS sing cerdas lan efektif. platform kasebut, sapisanan, nindakake kabeh layanan sing dibutuhake kanggo konversi streaming Pay-TV, IPTV, lan OTT streaming. VEP ...

Read More »

Swaraj Express Milih Solusi Lembut Suket Kanggo Kapabilitas Ruangan Siap Mbukak

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MONTREAL - 20 Juli 2020 - 24/7 saluran warta India, Swaraj Express, wis nyebar macem-macem solusi Grass Valley kanggo operasi ruang kabar, nggunakake fleksibilitas lan skalabilitas luwih gedhe kanggo nggawe aliran kerja sing cocog karo kabutuhan saiki lan sesuk. Penyiar basa Hindi wis nggunakake platform playout integrasi iTX kanthi kontrol master kanggo fitur bukti-bukti ing masa depan, lan kemampuan kanthi efisien ...

Read More »

Acara Pratonton GRAS Lembu EDIUS X Terusake

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MONTREAL - 13 Juli 2020 - Versi panyuntingan penghargaan menang Grass Valley sing sabanjure, EDIUS X, bakal dibebasake ing September 2020. Sadurunge dibebasake, tim EDIUS ahli saka Grass Valley lan EDIUS.NET nampilake fitur ndhuwur lan Kapabilitas sing ditingkatake ing telung acara online. Sesi pisanan, nampilake inti anyar EDIUS, dumadi ing pertengahan wulan Juni 2020. ...

Read More »