Home » Arsip Panganggité: platformcomms

Arsip Panganggité: platformcomms

Solusi Produksi Urip Sukuk Gawe Utang Edge

MONTREAL - 8: 00 CET Agustus 22, 2019 - Kamera serbaguna Grass Valley wis dipilih dening Expert'ease, kanggo nambah penawaran produksi langsung. Solusi Grass Valley dipilih kanggo linuwih lan keterampilan sing wis kabukten lan bakal ngidini perusahaan audiovisual lan multimedia berbasis Montreal njupuk kapabilitas produksi ing tingkat sabanjure. Instalasi lan Komisi sistem anyar yaiku ...

Read More »

Grass Valley Mbisakake Produksi IP Open-Standards kanggo TV IBC

MONTREAL - 8: 00 CET Agustus 19, 2019 - IBC TV, saluran televisi resmi IBC 2019 (September 13-18, Amsterdam), nuli milih Grass Valley minangka mitra teknis, milih komprehensif alat produksi siaran lengkap kanggo nyengkuyung siaran langsung saka lantai pertunjukan. Saluran kasebut bakal melu luwih saka pamiarsa 55,000 IBC kanthi konten sing apik, lan dadi pertunjukan sing makarya ...

Read More »

VIMN lan ACCESS miwiti kemitraan ing Jerman kanggo nggawa pengalaman hiburan TV menyang industri otomatis

ACCESS TwineTM kanggo Sistem Mobil nampilake saluran linear MTV, Comedy Central lan Nickelodeon Tokyo, Agustus 19, 2019 - Netacom International Media Networks (VIMN) lan ACCESS CO., LTD ngumumake kemitraan supaya merek TV sing dikenal kanthi profesional Viacom kanthi global diakses para penumpang kendaraan. lewat ACCESS TwineTM kanggo Mobil (Twine4Car) ing Jerman. Ing syarat-syarat kesepakatan, ACCESS entuk hak nggawe feed linear MTV, ...

Read More »

Perangkat Lunak RT Nggabung Teknologi Teknologi Suket Lemak Kanggo Ndorong Inovasi lan Interoperabilitas

MONTREAL - 8: 00 EST Agustus 14, 2019 - Grass Valley, dina iki nambahake RT Software Ltd. minangka anggota pendiri Grass Valley Technology Alliance (GVTA), program anyar kanggo panyedhiya teknologi lan solusi sing nambah tuku kapercayan lan pilihan kanggo pelanggan. Program sertifikasi menehi penyiar lan organisasi media ngakses solusi sing bisa digandhengake karo sawetara ...

Read More »

Mitra Switch lan MTI Teleport kanggo nggayuh jangkauan global kanggo pangiriman konten langsung

Mitra Switch lan MTI Teleport kanggo nggayuh jangkauan global kanggo pangiriman konten langsung New York - 12 Agustus, 2019 - The Switch, minangka platform kanggo produksi lan transmisi video langsung global, wis bekerjasama karo MTI Teleport, operator tulang punggung utama ing Jerman, gabungke lan nggayuh jangkauan global layanan produksi loro lan jaringan transmisi perusahaan. Gerakane nggawe luwih gampang ...

Read More »

Vionlabs kanggo debut game Platform Discovery Konten-panguwasa AI-powered

Stockholm, Swedia, 12 Agustus, 2019 - Vionlabs ngumumake manawa Platform Discovery Content-Change Game sing nduwe game bakal nggawe debut ing IBC2019. Platform kasebut ndadekake operator bisa ngilangi panggunaan wektu kanggo golek konten, nyuda churn lan nambah metrik bisnis kunci. Iki uga menehi daya kanggo para operator supaya bisa nggawe katalog video sing paling akeh, kanthi ora bisa ditemokake link sing ora ditemokake ...

Read More »

Q India diluncurake ing ZEE5

Nasional, 7th Agustus 2019: QYOU Media (TSXV: QYOU; OTCQB: QYOUF) wis ngumumake peluncuran jaringan unggulan yaiku Q India ing ZEE5, platform OTT India sing paling cepet berkembang. ZEE5 nandhani peluncuran platform utama kaping enem kanggo The Q India lan perjanjian distribusi kapindho ing pasar OTT sing cepet berkembang ing India. Q India minangka jaringan fokus pemuda sing paling cepet ing Asia lan ...

Read More »

Gawa nggawa omah: Switch Ngembangake Layanan Produksi Ati kanggo Nggayuh Panjaluk Tumbuh Kanggo Live TV

New York - [00: 01 ET] Agustus 1, 2019 - The Switch, platform kanggo produksi lan transmisi video live global, wis nggedhekake layanan The Switch At-HomeTM kanthi tambahan produksi produksi omah-omah / remot tambahan. fasilitas ing Burbank, California. Investasi kasebut dirancang kanggo nyukupi permintaan kanggo konten langsung, didorong utamane dening acara olahraga. Penyiar lan hak ...

Read More »

Pipa Produksi Pos Sing Duwe-Bukti Kanthi Suket Lemak Rio 8K

MONTREAL - 8: 00 BST Agustus 1, 2019 - fasilitas produksi bespoke sing adhedhasar London, The Look, wis nganyarke enem Grass Valley Rio kanthi panyuntingan online lan sistem produksi produksi postingan ndukung kaping pirang-pirang, aliran 4K lan puter maneh 8K. Rio mbentuk pipa produksi produksi posby sing disedhiyakake Dolby Vision bebarengan karo mesin alur kerja kolaborasi Rio Connect ...

Read More »

IBC2019 ndeleng solusi adhedhasar awan demo Simplestream sing njamin perusahaan media lan hiburan tetep maju ing kurva teknologi.

THURSDAY, 01st Agustus 2019 - LONDON – Simplestream, pimpinan live, 2-VOD lan layanan OTT sing dituntut, bakal ucul maneh menyang IBC kanggo nampilake kepiye solusi kanggo menehi penyiar, pamilik konten lan telekomunikasi kanggo terus maju kurva teknologi lan sukses ing lingkungan media lan hiburan sing kompetitif lan cepet. "Pengunjung kanggo ngadeg ing IBC bakal sinau luwih akeh ...

Read More »

Bitmovin nampilake masa depan streaming video ing IBC 2019

Amsterdam - 30 Juli 2019 –Bitmovin, pimpinan jagad ing solusi streaming video berbasis awan kanthi inovatif bakal mbukak ing IBC Show 2019 (Hall14.E12) kepiye para pangembang bisa muter, ngodhe lan nganalisa video kanthi lancar, ing siaran kualitas, ing endi wae . Pengunjung bakal ndeleng rolas demonstrasi anyar sing nuduhake kepiye pengalaman hiburan sing bisa dipotong bisa dikirim menyang pamirsa kanthi nggunakake produk Bitmovin: ...

Read More »

Make.TV minangka pertunjukan Live Video Cloud ing IBC2019

Make.TV, sing digunakake dening para pemimpin ing warta, esport, olahraga lan hiburan kanggo nangani video langsung ing méga bakal ing IBC2019 (stand # 14.A24) kanggo nampilake solusi Live Video Cloud. Make.TV mbukak kesempatan kanggo para penyiar saka kabeh ukuran kanggo ndarbeni, ngrawat, program lan nyebar sumber video langsung hyper-lokal saka ngendi wae ing donya menyang tujuan apa wae. ...

Read More »

Digital Airways lan ACCESS Twine for Car bisa ngaktifake layanan pesenan lan pembayaran ing mobil sing aktif

Tokyo, Jepang, 2ndJuly 2019 - ACCESS CO, LTD saiki ngumumake kerjasama kanggo nganyari pesenan sing didhukung voice lan inisiatif Digital Airways sing inovatif kanggo ACCESS Twine ™ kanggo Platform Layanan Mobil lan Layanan Konten. Kemitraan anyar mbisakake vendor otomotif OEM lan Tier-1 kanggo nyebarke solusi terpadu sing nyedhiyakake pembalap lan penumpang nganggo layanan ritel mobil, kayata booking lan mbayar ...

Read More »

Lembaran Play-Defined Software Grass Valley Ngasilake Kebebasan lan Fleksibilitas kanggo Lab Pike Media

MONTREAL - 8: 00 MSK, Juni 27, 2019 -Pike Media Lab wis ditransfer menyang piranti lunak mung solusi playout saka Grass Valley. Tengah kanggo kemampuan playout anyar yaiku ICE SDC, sing ndhukung aliran video 2022-6 sing ora dikompres lan mbisakake panyedhiya layanan media Rusia kanggo ngukur model komersial lan operasional anyar uga nangani isi saka meh wae sumber lan ...

Read More »

Mitra Q India lan Mediologi ing penjualan Ad

TORONTO lan LOS ANGELES, 27, JUNE 2019 - QYOU Media (TSXV: QYOU; OTCQB: QYOUF) ngumumake wis partnered karo Mediologi kanggo ngarahake penjualan iklan kanggo The Q India sacedhake macem-macem distribusi seluler lan OTT. Mediologi ndarbeni lan ngoperasikake jaringan iklan vernakular India paling gedhe ing Readwhere AdExchange. Readwhere AdExchange uga Partner Google Certified Channel paling gedhé India. Ing Readwhere AdExchange uga dienggo langsung karo merek lan ...

Read More »

Grass Valley lan CenturyLink Nduduhake Kapabilitas Produksi Remot Liwat 100G Berkelajuan Tinggi

MONTREAL - 8: 00 EST Juni 25, 2019 - Grass Valley wis nyetujoni posisine minangka frontrunner ing transisi industri kanggo IP karo terobosan liyane ing produksi video IP terpencil. Perusahaan iki gabung karo perusahaan teknologi CenturyLink kanggo kasil mbukak uji bandwidth ultra-tinggi langsung saka kamera ing Stadion Hard Rock ing Miami Gardens, Florida kanggo ...

Read More »