Home » Arsip Pangarang: Ryan Salazar

Arsip Pangarang: Ryan Salazar

Partai NAB Tampilake: 2020 Dhaptar Acara Partai lan Nuli Sawise Jam Ora

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Yen kita ora nyebutake 2020 NAB Show After-Parties, kita bakal metu sekumpulan sing nyenengake sing ana gandhengane karo NAB Show! Katon ing ngisor iki lan klik ing rincian partai NAB Show kanggo informasi luwih lengkap, amarga sawetara ana pribadi, kanthi undhangan mung utawa duwe pangisian daya mlebu. Iki minangka dhaptar sing mlaku lan sing paling lengkap sing bakal ditemokake! ...

Read More »

Naga Ireng Disepak ing Suket :)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Saiki, kabeh wong wis krungu warta gedhe saka Black Dragon Capital sing ngumumake akuisisi siaran anjog lan produsen piranti lunak & produksi Produksi Grass Valley. Belden Inc., supplier global solusi solusi jaringan khusus, mlebu tandha persetujuan definisi kanggo adol bisnis Live Media Company ("Grass Valley") menyang Black Dragon Capital, perusahaan ekuitas swasta ...

Read More »

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nah, kene iki, nyedhak NAB Show! Sawise maneh, aku bakal nampilake, nuduhake Broadcast Beat Magazine, nalika aku meluncur liwat Show Floor, weruh apa aku bisa ndeleng kabeh prodhuk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan pasca produksi). Malah karo kabeh kasenengan sing Show ndadekke, tau wonder apa "NAB" utawa sing ...

Read More »

Restoran sing bisa nyenengake sajrone NAB Show

Restoran NAB Show
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Amarga sampeyan sejatine kudu 21 taun kanggo malah ambegan ing Las Vegas, kita wis milih 21 papan sing paling apik (ana sing kalebu "papan lokal", ora dihiasi kanggo para rawuh NAB Show) kanggo nemokake sing paling apik grub kasedhiya! Pikirane, ora kabeh wong sing seneng karo kabeh papan, nanging aku nemu pengalaman sing manggoni ing saben ...

Read More »

Dina 12 Dina Natal Natal 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Musim Natal iki wis kabeh wong ngrameke ing mode semangat liburan! Malah, nerd teknologi kaliber sing dhuwur kaya kita saka industri siaran lan produksi pasca siap kanggo Natal holly jagad lan ngarep! Minangka tetep karo tradisi liburan, aku njaluk pitakon marang para penyayang Natal ing pirang-pirang saluran media sosial kita: "Yen sampeyan bisa golek dolanan produksi sing nyenengake ing Natal iki, ...

Read More »

30,000 Feet up - Aku ing cara kanggo #NABShow! @NABShow

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

... Lan adoh kita pindhah! Saiki aku telung puluh ewu kaki ing udhara, ing dalan menyang "Sin City" - Las Vegas, Nevada, kanggo 2019 NAB Show! Minangka biasanipun, tingkat kesenengan saya ora bakal nglilani, supaya aku wis blogging nalika ing pesawat! (DEFINITELY iki minangka pakulinan, saiki !!!) Awit "Saben crita diwiwiti kene" (NAB Show's Theme ...

Read More »

Kekuwatan Crita

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sakdurungé Big Bang mumbul-mumbul menyang alam semesta dadi eksistensi lan manungsa wiwit metu saka muck, kita nyatakaké pikir lan perasaan sing paling jero sajroning seni crita. Kisah-kisah mbantu kita njelajah donya lan mbagi pikiran kita. Padha bisa nyenengake, ngandhani, lan mangu-mangu; kadhangkala, kabeh bebarengan. Cerita bisa akeh saka ...

Read More »

Trends and Has-Beens 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sadurunge nyedhiyakake artikel daging, aku arep nglebokake kowe karo bantahan ing ngisor iki. Sampeyan wis ngandika yen 'sampah siji wong iku bandha wong liya.' Iki uga bener ing dunyo tren. Tren siji bisa uga dadi 'wis-wis.' Dadi, nalika aku nyritakake sawetara perkara sing wis kejiret mripatku lan ...

Read More »