Home » Arsip Pangarang: Ryan Salazar

Arsip Pangarang: Ryan Salazar

Nelpon Kabeh NAB Show Foodies: Restoran Las Vegas! #NABShow @NABShow

Awit sampeyan wis mesthine kudu umur 21 nganti meh urip ing Las Vegas, wis milih 21 panggonan sing paling apik (sawetara ana panggonan "lokal", ora diombe kanggo wisatawan) kanggo nemokake grub paling apik kasedhiya! Pikiran sampeyan, ora saben wong bakal seneng saben panggonan, nanging aku wis nemokake pengalaman apik ing saben-saben awak! ...

Read More »

30,000 Feet up - Aku ing cara kanggo #NABShow! @NABShow

... Lan adoh kita pindhah! Saiki aku telung puluh ewu kaki ing udhara, ing dalan menyang "Sin City" - Las Vegas, Nevada, kanggo 2019 NAB Show! Minangka biasanipun, tingkat kesenengan saya ora bakal nglilani, supaya aku wis blogging nalika ing pesawat! (DEFINITELY iki minangka pakulinan, saiki !!!) Awit "Saben crita diwiwiti kene" (NAB Show's Theme ...

Read More »

Kekuwatan Crita

Sakdurungé Big Bang mumbul-mumbul menyang alam semesta dadi eksistensi lan manungsa wiwit metu saka muck, kita nyatakaké pikir lan perasaan sing paling jero sajroning seni crita. Kisah-kisah mbantu kita njelajah donya lan mbagi pikiran kita. Padha bisa nyenengake, ngandhani, lan mangu-mangu; kadhangkala, kabeh bebarengan. Cerita bisa akeh saka ...

Read More »

Trends and Has-Beens 2019

Sadurunge nyedhiyakake artikel daging, aku arep nglebokake kowe karo bantahan ing ngisor iki. Sampeyan wis ngandika yen 'sampah siji wong iku bandha wong liya.' Iki uga bener ing dunyo tren. Tren siji bisa uga dadi 'wis-wis.' Dadi, nalika aku nyritakake sawetara perkara sing wis kejiret mripatku lan ...

Read More »

Satelit: Lingkungan Orbital Surgawi

Ora akeh sing ditinggal sing bisa njamin 1945 minangka taun sing penting - nyumurupi konflik global sing paling gedhé ing ndonya; Presiden Amerika paling dawa sadurunge Franklin Delano Roosevelt (presiden 32nd kita) liwati ing kalanggengan lan diganti dening Wakil Presiden Harry S. Truman; Perserikatan Bangsa-Bangsa wis diusulake lan didhekake

Read More »

Apa Sampeyan Bisa Deleng Lampu? Mung karo Lensa tengen!

Lensa artifisial paling tuwa ditemokake, adoh, yaiku Layard Lens (alias: "The Nimrud Lens"); iki ditemokake dening AH Layard ing 1853 lan watara taun 3000 (babagan 750BC-710BC ing Kakaisaran Neo-Assyria). Iki ditemokake ing Kalhu, kutha kraton Tiglath-pileser (ing modern dina, yaiku Nimrud ing Irak) ing Istana Barat Lor. Penemu ...

Read More »

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

Nah, kene iki, nyedhak NAB Show! Sawise maneh, aku bakal nampilake, nuduhake Broadcast Beat Magazine, nalika aku meluncur liwat Show Floor, weruh apa aku bisa ndeleng kabeh prodhuk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan pasca produksi). Malah karo kabeh kasenengan sing Show ndadekke, tau wonder apa "NAB" utawa sing ...

Read More »

Aimée Ricca Diakui kanggo Nglampahi Praktek Marketing Cutting-Edge ing SMPTE!

Gambar Society of Motion Pictures and Television Engineers (SMPTE) wis entuk manfaat saka strategi marketing lan praktik marketing, sing ningkatake penempatan editor media kanthi luwih saka 1,200% ing pasar global. Aimée Ricca ngetokake marketing lan komunikasi kanggo SMPTE (pusat film lan siaran dunia wiwit 1916), lan dheweke wis dadi perintis usaha pemasaran. Kanggo ...

Read More »

NAB Show Parties: 2018 NAB Show Party & After-Hours List Events

Yen kita ora nyathet 2018 NAB Show After-Parties, kita bakal nyisir akeh potongan fun sing digandhengake karo NAB Show! Deleng ing ngisor iki lan klik rincian NAB Show party kanggo katrangan liyane, amarga sawetara ana pribadi, kanthi undhangan mung utawa duwe pangrungon. Iki daftar sing mlaku lan sing paling lengkap sampeyan bakal nemokake! Kita nganyari ...

Read More »

Canon Burbank Dadi Reality

Aku bubar menehi pakurmatan ngunjungi fasilitas anyar Canon (12,000 square ft), "Canon Burbank" - Pusat Teknologi & Dhukungan Profesional sing dumunung ing 3400 West Olive Ave., Burbank, California lan nduweni lokasi sing cedhak karo The Burbank Studios lan Warner Brothers. Canon Burbank nduweni kabeh teknologi anyar lan apa sing menarik yen fasilitas iki mbukak kanggo masyarakat Hollywood! Apa tegese iki? Acara pendidikan, ...

Read More »

2017 #NABShow - Day 2 Wrap-up

TODAY iku dina kapindho The 2017 NAB Show - lan apa aku bisa ngomong? Broadcast Beat wis dina JUMLAH PELANGGAN Show ing wingi, lan bakal dadi malah BIGGER lan BETTER saiki! Staff BB iki mlaku - banget instrumental ing ngijini kita kanggo njaluk tembung metu babagan Tampilake lan kabeh produk ...

Read More »

2017 #NABShow - Day 1 Wrap-up

TODAY iku dina pisanan ing 2017 NAB Show - lan LEVEL EXCITEMENT is OFF SCALE !!! Pintu-pintu wis dibuka sacara resmi - nanging kula lan kru wis ana ing kene kanggo JAMAN wis, ngatur lan ngumpul kabeh kabar NAB kita bisa! Aku ora bisa ngomong apa tegese NAB Show kanggo kula! Kula sampun ...

Read More »

30,000 Feet Up & 2200 Miles to 2017 #NABShow

... Lan adoh kita pindhah! Kéwan Fort Lauderdale saiki wis telung puluh èwu kaki ing udhara lan kita wis pindhah menyang "Sin City" - Las Vegas, Nevada! NAB Show HERE WE COME! Minangka biasanipun, tingkat kesenengan saya ora bakal nglilani, supaya aku wis blogging nalika ing pesawat! (Iki mesthine kabiasaan ala, nanging paling ora aku ...

Read More »

Rayleigh (Resolusi) Barrier Broken!

Nah, wis rampung. Nalika sampeyan lagi turu lan ora ngerti apa-apa (nanging dikenal kanggo kula), padha pungkasanipun ngilangi "penghalang resolusi" - aka "The Rayleigh Limit." Sing gedhe, sampeyan ngomong. Nanging apa sing dadi "résolusi resolusi?" Maca, kanca-kanca, lan aku bakal nepungi sampeyan ... Pungkasan, "Rayleigh Limit" dijenengi sawise penemu (minangka akeh perkara) ...

Read More »

SPROCKIT ing Pocket Panjenengan! #NABshow 2017

Unduh SPROCKIT Brosur kene! Miwiti perusahaan gampang. Mbangun perusahaan sing bisa ngukur lan ngganti donya hard! Duwe gagasan gedhe sing ngrampungake masalah gedhe, mbangun tim All Star lan raising modal mung awal. Sampeyan kudu njaluk prodhuk ing ngarep perusahaan tengen, ing panggonan tengen ing ...

Read More »

Lampu kanggo Broadcast (aka "Lighting 101") katon ing #NABShow

Lampu modern kanggo siaran kasebut pancen entuk ing 1938 kanthi tampilan televisi warna. Siji kasunyatan sing dianggep wong akeh yaiku panggung lan pencahayaan film sing beda-beda. Lampu sing tepat ora saklawasé kaya ngarahake lampu lan ngowahi. Kabeh transmitters mewah lan kamera ora ateges bab yen sampeyan ora bisa ...

Read More »