Home » Arsip Pangarang: MOG Technologies

Arsip Pangarang: MOG Technologies

Produktivitas Tim Kreatif Nggawe Produktivitas ing Adobe Workflows kanthi MAM4PRO anyar kanggo Produksi Media Digital

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Solusi produksi kunci komprehensif MOG Technologies, supplier ing saindenging jagad solusi kanggo penyiar lan media profesional, ngumumake saiki integrasi turnkey piranti lunak MAM4PRO anyar kanggo alat panyuntingan video Adobe®, kalebu Adobe Premiere® Pro, Adobe Audition® lan Adobe Sawise Effects®. MOG wis kerja sama karo Adobe wiwit taun 2012, nyepetake alur kerja media lan nggawe infrastruktur siaran tanpa bukti bukti kanggo loro SD lan HD. Saiki, kanthi MAM4PRO, pangguna bisa duwe kabeh nangani media ...

Read More »

MOG kanthi dhukungan format ProRes

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOG Technologies, supplier solusi mburi-kanggo-mburi kanggo penyiar lan media profesional, ngumumake dhukungan saiki kanggo format ProRes ing kabeh garis produk Produksi Media. Pelepasan produk kaya MAM4PRO, mDECK lan mxfSPEEDRAIL ngidini para pencipta konten lan produsen supaya encode asli lan dekoden konten ProRes sing bermutu kanthi kualitas, kanthi ukuran file video sing dikurangi kanthi signifikan nalika njaga ...

Read More »

MOG Partner karo Easyworks

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ningkatake alur kerja produksi end-to-end ing Wilayah Timur Tengah lan Eropa ing MOG Technologies, supplier ing saindenging jagad kanggo solusi penyiar lan media profesional, ngumumake saiki dadi kemitraan anyar karo Easyworks ing wilayah Timur Tengah lan Eropa. SimpleWorks nduwe peran penting ing wilayah kasebut, kanthi nggawa keahlian teknis kanggo mangsuli tantangan pelanggan nalika menehi wawasan proyek berprofil tinggi. ...

Read More »

MOG nampilake fitur VIZZI anyar ing IBC 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOG Technologies, supplier solusi akhir dunya kanggo media profesional, ngumumake introduksi fitur-fitur anyar ing platform VIZZI OTT. VIZZI minangka solusi kabeh kanggo nerbitake, nyebarake, ngatur lan ngethok isi media. Fitur anyar bakal ditampilake ing IBC taun iki, booth 7.A27. Platform VIZZI OTT minangka solusi mburi-mburi sing kalebu kabeh aspek ...

Read More »

MOG ngluncurake produk anyar ing IBC 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOG Technologies, supplier solusi akhir dunya kanggo media profesional, ngumumake saiki peluncuran alat dek media profesional, mDECK. mDECK minangka peralatan media profesional profesional paling utama sing digunakake kanggo ingest, transcode lan muter aliran video 4 QFHD ing puluhan format. Kanthi ndhukung konten basis baseband lan file ing wektu sing padha, bisa nindakake alur kerja hibrida luwih apik ...

Read More »

MOG ngluncurake MAM4PRO ing IBC 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

[Maia, 29 Agustus 2019] MOG Technologies, supplier ing saindenging jagad solusi kanggo mburi kanggo media profesional ngumumake saiki salah sawijining sorotan ing taun IBC Show. MAM4PRO minangka solusi perusahaan sing dirancang kanggo ngatur lan ngetrapake kabeh operasi media - Rekam, Ingest, Puteri, Stream, Encode, Transcode lan Decode - ing ekosistem produksi lan ekosistem produksi. Iku bakal menehi ...

Read More »

MOG ing IBC 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOG Technologies, supplier solusi ing saindenging jagad kanggo media profesional, bakal nampilake pangembangan paling anyar ing IBC 2019, njupuk 13 menyang 17 September, booth 7.A27, ing RAI Amsterdam. Fokus kasebut bakal dadi kemajuan paling anyar kanggo Plataran Manajemen Produksi karo MAM4PRO; Stasiun Media Media Profesional sing anyar; tambahan anyar kanggo VIZZI - Online ...

Read More »

MOG mitra karo LineUp ing SET EXPO 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOG Technologies, supplier solusi akhir dunya kanggo media profesional, dina iki ngumumake kemitraan karo LineUp, salah sawijining Sistem integrator utama ing pasar Broadcast Brasil. LineUp wis ana ing pasar luwih saka 28. Fokuse yaiku ing Integrasi Integrasi Sistem, Projek, Pemasangan lan Penjualan Produk, lan dhukungan teknis kanggo peralatan audio lan video. Saiki, LineUp ...

Read More »