Home » Author Archives: MOG Technologies

Author Archives: MOG Technologies

MOG mitra karo LineUp ing SET EXPO 2019

MOG Technologies, supplier solusi akhir dunya kanggo media profesional, dina iki ngumumake kemitraan karo LineUp, salah sawijining Sistem integrator utama ing pasar Broadcast Brasil. LineUp wis ana ing pasar luwih saka 28. Fokuse yaiku ing Integrasi Integrasi Sistem, Projek, Pemasangan lan Penjualan Produk, lan dhukungan teknis kanggo peralatan audio lan video. Saiki, LineUp ...

Read More »

MOG nyawiji NewTek NDI® dadi mxfSPEEDRAIL

MOG Technologies, panyedhiya solusi solusi end-to-end ing dunya kanggo media profesional, saiki ngumumake dhukungan lengkap ing NDI® NewTek, teknologi IP sing paling akeh diadopsi lan digunakake ing donya kanggo ngirim video, audio lan metadata liwat standar 1Gb. Jaringan Ethernet. Integrasi kuwi tegese solusi ingest tengah MOG saiki bisa ndhukung input / output NDI kanggo rekaman lan produksi urip kanthi mxfSPEEDRAIL ...

Read More »

MOG nyedhiyakake learning machine ing NAB kanthi mediaANALYTICS lan editorsPERFORCECE

MOG Technologies, panyedhiya solusi solusi end-to-end ing dunya kanggo media profesional saiki ngumumake peluncuran rong modul anyar kanggo platform analytics produksi. mediaANALYTICS lan editorsPERFORCE bakal nyorotake pemahaman sing bisa diduweni dening pengguna saka kabeh lingkungan produksi. Donya wis maju dadi analytics luwih lanjut. Kanthi nggunakake teknik-teknik pinggiran getih sing wis ana, para pembuat keputusan bisa njamin ...

Read More »

MOG Technologies nggarap SDK anyar kanggo Interoperable Master Format (IMF) [Las Vegas, 01-04-2019] MOG Technologies, panyedhiya solusi solusi end-to-end ing dunya kanggo media profesional saiki ngumumake peluncuran Software Development Kit anyar sing ndhukung Format Master Interoperable (IMF). Kutipan saka MXF Libraries sing dikembangake dening MOG saiki bakal nyakup set alat kanggo muxing ...

Read More »

MOG Technologies nduduhake kemajuan ing alangan kerja berbasis file ing NABSHOW 2019

[Portugal, 28-03-2019] – MOG Technologies, the worldwide supplier of end-to-end solutions for professional media, will be presenting the latest developments at NAB 2019, taking place 8 to 11 April, booth SU7510, at the Las Vegas Convention Centre. The focus will be in the latest advances taken for file-based workflows, the new analytics modules to track editing suites performance and workstations ...

Read More »

MOG Central Ingest System kanthi langsung mlebu menyang Adobe Creative Cloud

MOG lan AdobeCreativeCloud

[Portugal, Januari 8, 2019] MOG Technologies, pemasok solusi akhir kanggo akhir kanggo media profesional, saiki ngumumake integrasi penuh saka piranti panggul tengah - loro kanggo mxfSPEEDRAIL lan produk SKYWATCH - nganggo Adobe® Creative Cloud® . Profesional media ngadhepi pasar sing nuntut banget kanthi panyebaran teknologi, sistem, platform lan piranti anyar. Njupuk isi siap karo ...

Read More »

MOG lan Panasonic bebarengan ing 4K Workflows

[Portugal, 10 Desember 2018] MOG Technologies, supplier ing solusi ing saindenging jagad kanggo media profesional dina iki ngumumake gabung karo Panasonic "4K Workflows Partners". MOG wis kerja sama karo Panasonic wiwit langkah pisanan ing 2007. Perusahaan kasebut minangka P2, lan Partner AVC-Ultra amarga pangembangan sing digawe ing perpustakaan media MXF lan sistem ingest pusat mxfSPEEDRAIL ...

Read More »

Kamera BrightVR 360 4K saiki kasedhiya kanggo Pre-Order

- Kampanye pra-urutan kalebu akses gratis kanggo platform streaming Vizzi live supaya saben gawe bisa cepet entuk lan ngirim isi produksi 360 - [Amsterdam, 12-09-2018] - MOG Technologies, panyedhiya solusi end-to-end donya kanggo media profesional, saiki ngumumake peluncuran periode pra-dodolan kanggo akuisisi kamera BrightVR 360 4K. Periode pre-sales ...

Read More »

MOG ngresiki Vizzi Online Video Platform ing IBC 2018

MOG presents Vizzi Online Video Platform at IBC 2018 Platform video online kanthi dhukungan penuh kanggo 360 [Maia, 06 September 2018] MOG Technologies, panyedhiya solusi solusi end-to-end ing dunya kanggo media profesional nyedhiyakake salah sawijining highlights ing taun iki IBC Show. Vizzi minangka solusi kabeh-ing-siji kanggo nerbitake, nyebarake, ngatur lan monetise isi media. Ing ...

Read More »

MOG Technologies announces IP Live Production at NABSHOW 2018

MOG Technologies, the worldwide provider of end-to-end solutions for professional media, announced today the release of IP Live support for its acclaimed mxfSPEEDRAIL Central Ingest Platform. The broadcast market has been evolving to an IP based infrastructure and today it is common to have video signal carried over IP networks. Therefore, MOG recently added to its centralized ingest platform the ...

Read More »

MOG ngumumake dhukungan penuh kanggo 8K lan Social Media

Central Ingest karo Dhukungan 8K lan Social Media

MOG Technologies, panyedhiya solusi pungkasan ing media kanggo media profesional, dina iki ngumumake rilis versi anyar kanggo platform mxfSPEEDRAIL lan SKYWATCH. Versi anyar kalebu dhukungan kanggo format, codec lan protokol inovatif, njamin interoperabilitas sing dhuwur karo jaringan sosial. Kabutuhan kanggo nggayuh akeh platform lan piranti wis dadi tantangan kanggo profesional media lan ...

Read More »

Watesan wates ing 360 ing NABSHOW NY

The latest solutions to streamline production workflows, deliver efficiency and save on resources will be showcased at NABSHOW New York, booth N864. With an extended product portfolio, MOG is currently delivering end-to-end solutions that perfectly cover every step of the process, from capture, creation, publishing, distribution and management for both live and VoD. MOG’s goal is to end with technology ...

Read More »

Datos Media install MOG F1000 as multiformat gateway in Movistar+

mog datos media movistar

The requirements of the audiovisual market change at the same rate as the technological developments. The multiformat, in content as well as in support, is one of those audio-visual requirements. This is the reason why it is crucial to have the most efficient tools available to carry out the operations with quality, safety and in an smooth and immediate way. ...

Read More »

MOG delivers a fast & ultra-compact Video Editing Shared Storage solution

– High-performance Shared Storage from MOG that holds your data-intensive content with an option for direct playback of your media – MOG, the leading provider of MXF development tools and centralized ingest solutions today announced the availability of a fast and ultra-compact Video Editing Shared Storage solution that helps broadcasters and post-production houses to face today’s highly demanding media workflows. ...

Read More »

360º stream ing IBC karo MOG Advanced Technology kanggo end-to-end New Media Channels

MOG New Media Channels

– MOG will be streaming 360º live feeds from its booth at IBC, while presenting the most advanced and affordable cloud technology to build your OTT channel – MOG Technologies, the leading provider of MXF and centralized ingest solutions today announced the launch of MOG end-to-end new media channels technology at IBC 2016. The company will be showcasing an agile ...

Read More »

MOG ndadekake analytics menyang produksi alur kerja ing IBC 2016

MOG ndadekake analytics menyang produksi alur kerja ing IBC 2016

- Demonstrasi iki bakal nuduhake cara penyiar bisa ngerteni pemahaman babagan sumber daya produksi - MOG, panyedhiya utama MXF lan solusi ingest terpusat, bakal nuduhaké cara prasaja kanggo ndharat data wawasan lan dashboard berharga apa wae kinerja lingkungan produksi, sistem partai, lan panggunaan sumber daya liwat platform tunggal lan manunggal. SKYWATCH ...

Read More »