Home » Bintang » Pengembang Real Estate South Carolina Masa Depan Bukti HQ Anyar Kanthi LG Display Tech Tampilan LG lan Ruang Konferensi BYOD

Pengembang Real Estate South Carolina Masa Depan Bukti HQ Anyar Kanthi LG Display Tech Tampilan LG lan Ruang Konferensi BYOD


AlertMe

Integrasi lokal Office People ngirimake sistem ruang konferensi sing intuisi sing mulus lan penting banget kanggo sukses nalika bledosan rapat virtual terus.

Kapan Perusahaan Pantai, perusahaan pangembangan real estate umur 75 taun ing Charleston, South Carolina, mutusake pindhah lan modernisasi kantor pusat, bangunan campuran anyar ing kutha sing diarani The Jasper nampilake lokasi sing ideal. Bisnis Charleston sing katon banget nganakake rapat, kunjungan mitra, lan kolaborasi virtual, mula dikontrak para ahli integrator teknologi lokal Wong Kantor kanggo ngrancang lan nginstal jaringan saka tampilan komersial LG canggih sing mbantu njamin kolaborasi virtual tanpa cacat karo kesederhanaan plug-and-play, nggawa kenyamanan piranti sampeyan (BYOD) lan siyap ing mangsa ngarep.

Ngrancang kanggo Mbesuk

Malah sadurunge budaya perusahaan global ganti kerja ing wiwitan taun 2020, Perusahaan Pantai wis nemtokake manawa HQ anyar bakal nggunakake teknologi AV komersial paling anyar kanggo ngapikake komunikasi, ndhukung kolaborasi modern lan nampilake swasana pikiran maju kanggo para pengunjung lan staf. Sawise kerja bareng karo The Office People kanggo ngrancang kebutuhan teknologi khusus saben ruangan, dadi jelas yen LG Electronics minangka siji-sijine pabrikan sing bisa menehi kabeh solusi utama kelas sing dibutuhake. Dheweke nyakup tampilan LED langsung kabeh-ing-siji LED (DVLED), tampilan LCD LCD 130 inci 98, tembok video LCD 4 × 3 sing kasusun saka sangang layar 3-inci 55K, sawetara konferensi 4 inci tampilan kamar lan tampilan wallpaper OLED 65 inci sing kandelane mung 65mm.

Miturut Jeff Hazelwood, Manajer Teknologi lan Informasi Informasi Perusahaan Pantai, papan sing wis rampung nggawe pernyataan canggih kanggo para pengunjung, menehi sesanti sing cocog karo kaendahan kutha kasebut. Lungguh udakara sak blok saka Kali Ashley lan manggoni jubin kaping lima lan enem, tampilan digital paling gedhe ing kantor kasebut pancen sregep lan padhang saengga katon jelas saka prau sing liwat.

"Kita ngrancang pengalaman AV ing The Jasper kanthi sawetara target," ujare Hazelwood. "Sampeyan kudu gampang digunakake, kanthi pengalaman pangguna sing akrab saka kamar menyang kamar, uga minangka bukti mbesuk. Ditambah maneh, kita pancen golek faktor 'wow'. Thanks kanggo para ahli ing The Office People, kita wis nggawe tampilan ing njero sing padha apik banget karo pemandangan Charleston sing apik ing njaba jendela. "

Ngalahake Srengenge

Gedung kasebut lungguh udakara blok saka Kali Ashley lan kantor sing manggoni jubin kaping lima lan enem, tampilan digital paling gedhe saka The Beach Company pancen sregep lan padhang saengga bisa dideleng saka prau sing liwat.

"Jasper minangka salah sawijining bangunan paling gedhe ing Charleston, lan Perusahaan Pantai wis misuwur, mula iki minangka tengara kanggo kutha kasebut," ujare Sean Mummert, CEO The Office People. "Yen sampeyan ana ing pelabuhan, sampeyan bisa ndeleng tampilan DVLED 130 inci kabeh saka prau, lan kita ngerti amarga ana wong sing menehi komentar babagan Jeff [Hazelwood]. Kita ngerteni DVLED minangka siji-sijine teknologi sing bisa ngatasi sinar matahari sing kebak ruangan iki sing ditampa dina sedina muput, lan isih puluhan taun dilakoni kanthi tanpa cacat. ”

Tampilan DVLED kabeh-siji saka LG Business Solutions dirating umure 100,000 jam kanthi padhang, sing padha karo luwih saka 11 taun sing mlaku 24 jam saben dina. Minangka salah sawijining model All-in-one LG sing anyar, tampilan kasebut dipasang kanthi lengkap, dikalibrasi lan siap dipasang lan digunakake kanthi meh ora ana persiyapan.

Nampilake tugas kaping pindho

Mummert nerangake manawa saben konferensi lan ruang rapat ing gedung HQ dijenengi kanggo proyek pangembangan sing kepungkur, lan kapan wae tampilan ora digunakake, fungsi kasebut minangka signage digital lan mbukak konten sing nyorot proyek kasebut. Nalika mayoritas ruang rapat nampilake tampilan 65K 4 inci, DVLED 130 inci lan tembok video 3 × 3 nyedhiyakake kanvas digital sing luwih gedhe. Tampilan ukuran gedhe kasebut mbuktekake alat sing apik banget kanggo mbisakake jarak sosial, kanthi kalorone kamar kasebut digunakake kanggo nyakup luwih akeh wong ing sawijining rapat.

Desain lengkap sistem nyedhiyakake mupangat utama, amarga saben tampilan digital disambungake liwat solusi AV liwat IP karo sistem kolaborasi nirkabel Barco sing mbisakake distribusi konten ing saindenging jaringan lan fungsi signage digital otomatis. Desain sistem uga nggawe swasana BYOD plug-and-play sejati, mula ora preduli sapa sing mbukak rapat, merek apa piranti pribadi utawa platform kolaborasi sing digunakake, bisa nyambung kanthi gampang lan cepet ing ruangan apa wae tanpa instruksi utawa pitulung. .

Disandangi Kanggo Ngesanake

Kesan pisanan penting, lan sing mesthi ditrapake kanggo kekuwatan estetis lan teknologi kantor. "Saben tampilan ing markas anyar The Beach Company pancen nggumunake dhewe, nanging angel banget mbayangake pengunjung saiki sing ora bakal kabur dening wallpaper LG OLED ing kantor CEO," ujare Mummert.

"LG ngarani 'wallpaper' amarga iku cara paling apik kanggo njlentrehake; kurang saka 4mm, umume dadi siji karo tembok. Nalika sampeyan dadi tuan rumah CEO lan pimpinan bisnis liyane, iki minangka pratelan profesionalisme lan ngarepake mikir manawa TV dhasar saka toko gedhe ora bisa diwenehake. ”

Direktur Teknologi People Office Joshua Gale uga nyathet manawa papan kasebut kebak karo layar digital, nyedhiyakake platform olahpesen sing apik banget kanggo komunikasi internal sing ana ing perusahaan kasebut.

"Sejatine ora ana ruang ing HQ anyar sing ora duwe tampilan digital sing paling apik, nggawe aplikasi signage digital dadi alat sing penting kanggo nggedhekake nilai jaringan lan nuduhake warta lan nganyari karo karyawan," ujare Gale.

Saliyane tampilan, The Office People uga nginstal kamera pan-tilt-zoom (PTZ) high-end anyar, mikropon, speaker, tablet tablet lan sistem jadwal / reservasi kamar sing nggunakake platform 365 Outlook.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!