Home » Manajemen Konten » Panyimpenan Digital Ngaktifake Pasang Produksi Sajrone Pandemi

Panyimpenan Digital Ngaktifake Pasang Produksi Sajrone Pandemi


AlertMe

Tom Coughlin, Asosiasi Coughlin

Pandemi Covid-19 nyebabake akeh organisasi produksi pos kanggo kerja jarak jauh. Iki nyebabake pangowahan cara konten media disimpen. Salah sawijining elemen penting yaiku ketergantungan sing luwih gedhe ing panyimpenan awan, yaiku saka pusat data pribadi utawa liwat panyedhiya panyimpenan cloud hyperscale. Ing artikel iki, kita bakal ndeleng proyeksi babagan pertumbuhan panyimpenan pasca produksi kanthi sakabehe banjur penawaran lan wawasan saka IBC 2020, 2020 NAB Show New York lan macem-macem arahan perusahaan sing bakal mbantu fasilitas pasca produksi kanggo terus operasi, ngontrol biaya lan nambah produktivitas.

Gambar ing ngisor iki ngrancang permintaan tahunan kapasitas panyimpenan pasca produksi, kalebu NLE, ngilangi kapasitas panyimpenan langsung dipasang lan jaringan sing dipasang[1]. Kita kalebu breakout kapisah saka panyimpenan jarak jauh (cloud) kanggo alur kerja kolaboratif. Elinga yen amarga pandemi Covid-19 lan akeh wong sing kerja ing omah nganti pirang-pirang taun 2020 lan bisa uga bagean saka taun 2021, kita nggunakake panggunaan panyimpenan cloud kanggo pasca produksi wiwit taun 2020 dibandhingake karo taun 2019 (saka 8% nganti 20%) lan terus nambah nganti taun 2025.

Kanthi tuwuhing panyimpenan maya pasca produksi, dhisik bakal ndelok pangembangan sing nggabungake panyimpenan maya ing alur kerja media lan hiburan saka macem-macem vendor. 

Cloud Storage kanggo Produksi Pos Jarak Jauh

Bisa ugaSolusi panyimpenan Nexis 2020 nyedhiyakake alur kerja kolaboratif saka ngendi wae ing media kaya. Iki uga nyedhiyakake panyimpenan 40% luwih akeh ing jejak sing padha nggunakake HDD kapasitas sing luwih dhuwur, ngoptimalake mirroring konten kanggo ngilangi downtime lan rusak data lan panyimpenan panyimpenan fleksibel sing nggabungake sumber lokal lan sumber daya awan. Iki uga nyedhiyakake dhukungan sing luwih jembar kanggo alat pihak katelu.

Kapentingan nggunakake cloud ing alur kerja pasca produksi saya tambah.  Bisa uga nganakake survey marang para pelanggan ing taun 2020 sadurunge pandemi Covid-19 kena lan nemokake mung 20% ​​pelanggan ora ngrencanakake nggunakake cloud, dene 40% ujar yen bakal nggunakake kurang saka 100TB, 30% ujar manawa bakal nggunakake 0.5-1PB lan 10% ujar manawa bakal nggunakake panyimpenan awan luwih saka 1PB. Gambar ing ngisor iki nuduhake Bisa ugaantrian produk panyimpenan kalebu Bisa uga Nexis / Cloudspaces kanggo nggabungake ing lokasi kanggo panyimpenan cloud.

Bisa uga uga ujar manawa wis nglakokake peluncuran mlaku kanthi alus Bisa uga Media Composer ing mesin virtual lan nggunakake kontaner Kubernetes ing lingkungan suntingan, diakses nggunakake Teredici, kanthi panyimpenan cloud Nexis nyedhiyakake edit on-demand kaya ing ngisor iki.

Scale Logic ditampilake ing kono Remote Access Portal, alat 1U Linux sing ngidini akses jarak jauh menyang panyimpenan lokal kanggo alur kerja proxy lan resolusi dhuwur, kaya ing ngisor iki. Elinga yen HDD lokal utawa SSD lokal bisa dadi cache lokal kanggo nambah kinerja.

Proses sinkronisasi kedadeyan ing latar mburi tanpa editor kudu nindakake apa-apa lan proyek sing disimpen mbatalake nyinkronake menyang panyimpenan ing lokasi kanthi otomatis supaya wong liya bisa ndeleng pangowahan kasebut.

Editshare dianugerahi NAB Show penghargaan produk taun ing konferensi NAB NY 2020. Perusahaan iki ngluncurake versi anyar sistem file EFS 2020 ing Juli 2020. Miturut perusahaan kasebut, "Sistem file sing dioptimalake kanthi media nampilake perbaikan keamanan ing saben lapisan lan kinerja sing ditingkatake ing papan kasebut. Saliyane alat manajemen panyimpenan sing kuat sing dibangun ing EFS, API RESTful anyar mbukak lawang kanggo para pelanggan lan mitra teknologi kanggo ngotomatisasi alur kerja manajemen penyimpanan canggih ing lingkungan sing aman. Kompatibel karo FLOW versi paling anyar, EFS mbisakake organisasi media nggawe alur kerja kolaborasi sing akeh, nglindhungi personel kreatif saka kompleksitas teknis sing ndasari nalika nglengkapi tim teknis kanthi alat manajemen media sing lengkap.

Versi EFS paling anyar ndhukung alur kerja cloud kalebu AWS, Tencent Cloud lan liya-liyane. Manajer lan pangurus TI duwe kontrol sing apik babagan konten, struktur folder, lan aliran konten supaya kolaborasi luwih apik ing operasi multi-situs lan multi-proyek.

EditShare uga ujar manawa mbantu para penyiar lan perusahaan media nambah output produksi konten jarak jauh kanthi solusi panyimpenan bareng EFS lan solusi manajemen media FLOW. Perusahaan kasebut ujar manawa sajrone pandemi, perusahaan Telpon Jarak Jauh Filipina (PLDT) ngetrapake solusi kolaborasi comnpany kanggo ngotomatisasi luwih saka 50 alur kerja manual lan nambah output konten produksi jarak adoh nganti 40%. Gambar ing ngisor iki nuduhake produksi pos adoh nggunakake EditShare produk

Facilis ana ing virtual taun 2020 NAB nuduhake NY  Facilis nyedhiyakake panyimpenan bareng kinerja dhuwur kanggo produksi media kolaboratif. Perkembangan pungkasan perusahaan kalebu versi 8.05 ing Facilis Shared Storage Systems, versi 3.6 saka piranti lunak FasTracker Media Asset Management lan sing anyar Facilis Edge Sync kanggo akses remot kanggo tampilan.

The Facilis Shared Storage Version 8.05 kalebu prioritas bandwidth sing ditetepake piranti lunak, tingkatan SSD lan paritas multi-disk. Prioritas Bandwidth menehi throughput lengkap kanggo kabeh workstation sajrone operasi normal, nanging prioritas workstation kanggo njaga output sing luwih gedhe nalika server mlebu kahanan beban tinggi. Setelan prioritas iki dinamis lan bisa mengaruhi kinerja klien sajrone detik aplikasi.

Parity Multi-disk sing ditetepake piranti lunak bisa diaktifake nganti 4 gagal drive saben klompok drive, adhedhasar basis volume, volume virtual adhedhasar. Teknologi iki ngidini pamilik sistem tuwa kanggo nglindhungi aset saka ilang data amarga kegagalan drive. Tingkatan SSD lan HDD dikembangake kanggo nyedhiyakake kacepetan khusus kanggo proyek sing butuh kinerja level SSD, lan tetep njaga kaca adhedhasar HDD

Facilis Edge Sync diwiwiti karo Facilis Piranti lunak Object Cloud sing nggunakake pribumi Facilis volume virtual minangka cache disk lokal lan nambahake database Azure Cosmos DB khusus kanggo nyinkronake macem-macem desktop dadi siji sistem file. Kanthi Facilis Edge Node sing diinstal ing lokasi sing adoh, dalan file media lan file proyek pancen padha, apa sampeyan lagi nggarap fasilitas utawa omah. Pangowahan utawa tambahan file project dianyari ing saben lokasi. Gambar ing ngisor iki

Cinesite bermitra karo Qumulo lan AWS supaya animasi lan pipa VFX duwe pengaruh QumuloLayanan data file hibrida kanggo ngirim video sing diwenehake 16K. Nalika ngadhepi masalah pembekuan intermiten kanthi pendekatan klompok panyimpenan sing bubar dituku Qumulo, sing kanthi cepet masang node perangkat keras ing situs lan nggawe perusahaan bisa mlaku maneh.

Mengko, kanggo njeblug ing mega kanggo ngukur kemampuan rendering, perusahaan kasebut nggunakake impolasi Qumulo panyimpenan maya sing ngidini organisasi muter mesin lan nyimpen data ing AWS. A Qumulo studi kasus ujar manawa "QumuloPiranti lunak file hibrida mbukak sistem file perusahaan sing padha ing méga kaya sing wis ana sadurunge, lan data bisa ditiru kanthi asli lan lancar ing antarane instansi utawa ing wilayah. Bursting dadi 20, 200, utawa uga 2,000 node render kualitas tinggi ing AWS kanthi Qumulo supaya cocog karo kabeh kekuwatan kasebut ora ana masalah. Kadhangkala bisa ditrapake ing sawetara menit, lan dirusak kanthi cepet. "

Integrated Media Technologies (IMT) ngumumake manawa piranti lunak SoDA wis diintegrasi karo Dalet's Ooyala Flex Media Platform kanggo nyederhanakake transfer aman intelijen buatan lan konten worlflow pembelajaran mesin menyang awan. Integrasi piranti lunak IMT SoDA lan Platform Media Ooyala Flex Dalet ditawakake ing Amerika Serikat lan Eropa.

Solusi gabungan bakal ngatasi persyaratan manajemen data aset media kanthi nglancarake transfer alur kerja data sing akeh nalika menehi pendekatan gerakan data sing disederhanakake kanggo konten kreatif. Pelanggan produksi pasca produksi lan media bakal bisa prédhiksi biaya lan wektu kanggo mindhah file nggunakake SoDA sadurunge transfer panyimpenan, supaya bisa nggawe keputusan cerdas babagan manajemen data lan njaga biaya proyek ing anggaran utawa ing ngisor iki.

Tambah katergantungan ing awan kanthi karya kolaborasi jarak jauh bakal tuwuh ing tingkat sing luwih dhuwur sawise pengalaman pandemi saiki wis rampung. Apa ing awan utawa ing papan, macem-macem solusi panyimpenan negara solid bakal mbantu para editor ngatasi ukuran konten video sing luwih gedhe sing mbutuhake panyimpenan kinerja sing luwih dhuwur kanggo nyedhiyakake pengalaman nyata sing dibutuhake para profesional kasebut. Ayo goleki sawetara solusi panyimpenan negara solid paling anyar kanggo industri M&E.

Solusi Panyimpenan Negara Solid

Cloud Manager NetApp nyedhiyakake manajemen adhedhasar data babagan panyimpenan aplikasi lan data ing sawetara panyedhiya cloud umum lan lokasi ing lokasi. Spot by NetApp Product Suite nyedhiyakake analytics infrastruktur cloud, optimalisasi biaya, optimalisasi kapasitas lan optimalisasi beban kerja kanggo kontainer Kubernetes. ONTAP 9.8 perusahaan nyedhiyakake integrasi maya lan kasedhiyan data kanggo aplikasi perusahaan. ONTAP 9.8 nyedhiyakake arsitektur cache cloud hibrida, kasedhiyan terus-terusan lan manajemen data gabungan liwat SAN, NAS lan panyimpenan obyek.

NetApp wis suwe ndhukung animasi Dreamworks, sing mbutuhake saldo kapasitas lan kinerja panyimpenan. FAS500f anyar (ditampilake ing ngisor iki) yaiku kabeh panyimpenan berorientasi kapasitas flash (nganti kapasitas mentah 734TB kanthi rak ekspansi) nggunakake SSD flash QLC kanggo nyedhiyakake kapasitas sing luwih dhuwur. Produk iki wis rampung kanggo mungkasi dhukungan NVMe lan dikelola dening piranti lunak ONTAP NetApp. Produk kasebut ditargetake ing aplikasi data sing ora strukture kanthi volume dhuwur, kayata media lan hiburan lan animasi.

Ing IBC taun 2020, ATTO nuduhake piranti panyimpenan kinerja berbasis RAM SiliconDisk, kanthi kapasitas 128GB lan 512GB sing diiklanake. Nggunakake RAM, tinimbang memori flash, produk iki nyedhiyakake kinerja luwih dhuwur, kanthi rega.

Produk iki nyedhiyakake latensi kurang saka 600 ns lan nganti 6.4M 4K IOPS lan bandwidth transfer data nganti 25 GB / s. Kasedhiya 4 port Ethernet 100 Gb kanthi bandwidth 400Gb. Miturut perusahaan kasebut, "Data langsung disimpen lan dijupuk kanthi cepet banget supaya sampeyan bisa ngedit luwih akeh aliran video, njupuk conto data luwih akeh kanggo AI / ML, ngapusi luwih akeh set data, lan nyedhiyakake kinerja sing luar biasa kanggo telusuran indeks."

SiliconDisk kalebu pangoptimal wektu nyata sing nyedhiyakake analisis kinerja ing sambungan jaringan panyimpenan, panggunaan panyimpenan, lan kinerja data SiliconDisk sakabèhé. Iki uga duwe akselerasi xCORE I / O, nangani maos lan nulis kanthi meh nol proses tambahan. Kajaba iku, nggunakake DRAM, tinimbang memori flash, sistem ora prelu ngatur media busana.

Excelero ngumumake manawa DigitalFilm Tree nggunakake panyimpenan NVMe elastis (NVMesh) kanggo nyedhiyakake proses rendering 10X luwih cepet lan 100X panyimpenan luwih cepet. Miturut perusahaan kasebut, "panyimpenan pamblokiran sing ditetepake piranti lunak NVMesh kanggo beban kerja komputasi kanthi kinerja dhuwur bisa nguatake pangguna liwat panyimpenan sing luwih apik. Pelanggan entuk manfaat saka sumber daya NVMe sing dituduhake ing jaringan, akses kanggo mbusak NVMe kanthi kacepetan lokal - lan kinerja sing ngluwihi watesan kapasitas lampu kilat lokal ing server.

Ing NVMesh, data-path mlaku sacara eksklusif ing sisih klien, ora kalebu siklus CPU ing sisih server. Iki menarik banget kanggo aplikasi hyperscale amarga ora ana efek tanggi sing rame. Komponen penting ing arsitektur NVMesh yaiku TOpology MAnager (TOMA), komponen manajemen cluster cerdas sing nyedhiyakake fungsi pesawat kontrol volume lan ngidini layanan data kayata RAID, coding pambusakan lan nuduhake data (ing antarane mesin klien). Jalur data efektif langsung saka aplikasi menyang panyimpenan NVMe digambarake kaya gambar ing ngisor iki.

Minangka conto NVMesh ing papan kerja, tim sing ngasilake Rewind Perdana: Nang Bocah lanang, acara sadurunge kanggo musim ke 2 superhero Amazon Prime Video lan seri waspada Cah-cah lanang, Sistem DFT ngadhepi uji coba kanggo solusi panyimpenan sing didukung Excelero sing anyar. Tim produksi kudu ngolah 40 jam dailies sing diunggah klien, gawe serep, nggawe proksi kanggo nyunting kanthi cepet, proses lan dikirim menyang departemen editorial - mung 10 jam.

VAST nawakake apa sing diarani Data Universal Storage sing digunakake Intel Optane NVMe SSD minangka lapisan cache kanggo lapisan panyimpenan QLC NVMe kaya ing ngisor iki. Perusahaan kasebut ujar arsitektur penyimpanan iki nyedhiyakake panyimpenan biaya murah sing luwih dhuwur sing digunakake ing studio animasi, liga olahraga lan siaran.

Ing wiwitan IBC, Cloudian ngumumake manawa piranti lunak panyimpenan obyek HyperStore saiki dioptimalake kanthi flash, supaya perusahaan bisa nyukupi kabutuhan beban kerja sing intensif nalika nggunakake flash lan node adhedhasar HDD kanthi arsitektur hibrida adaptif ngidini pelanggan nyuda total regane 40% kanthi undakan data sing kurang digunakake ing panyimpenan HDD. HyperStore kasedhiya minangka solusi mung piranti lunak utawa ing prabot sing wis diatur, seri HyperStore Flash 1000. HyperStore Flash 1000 nawakake kapasitas 77TB lan 154TB ing bentuk 1U lan ditampilake ing ngisor iki.

Miturut perusahaan kasebut, "Piranti lunak anyar sing dioptimalake flash Cloudian nyedhiyakake kinerja sing dibutuhake nalika nyedhiyakake kabeh kaluwihan platform panyimpenan obyek kelas perusahaan Cloudian, kalebu kompatibilitas S3 asli, keamanan industri lan fitur manajemen canggih kayata multi-tenancy kualitas-layanan. HyperStore sing dioptimalake kanthi flash nggunakake profil flash media I / O sing dikurangi ing hardware standar industri, ngirim maos obyek parsial lan akses data latensi kurang ing skala. Platform Cloudian disertifikasi karo pemasok NVMe kayata Intel lan Kioxia lan yaiku Intel Optane-siap kanggo kinerja sing luwih gedhe. ”

Open Drive ngumumake kasedhiyan platform piranti lunak Atlas 2.1 sing mbukak solusi panyimpenan OpenDrives. Piranti lunak anyar dioperasikake ing platform Ultra Hardware perusahaan sing bubar, ditampilake ing ngisor iki, sing saiki kalebu NVMe SSDs ing produk Ultimate lan imbang karo HDD ing produk Optimum. Iki ditampilake ing ngisor uga produk array Momentum HDD.

Atlas 2.1 nduweni fitur sing ngidini perusahaan ngukur skala kanthi massal nalika njaga kinerja skala. Fitur kasebut kalebu: kluster panyimpenan, sistem file sing disebarake, wadah, otomasi bersyarat, manajemen lan visibilitas terpusat, dhukungan panyimpenan awan, lan kasedhiyan dhuwur.

Storage Clustering ngidini piranti skala-munggah, utawa simpul, bisa digabung dadi kluster. Arsitektur distribusi paralel iki ndadekake beban kerja sing seimbang ing antarane kelenjar klaster tanpa ngorbeni hit kinerja kayata latensi sing tambah.

Containerization nggawa fungsi kayata komputasi lan aplikasi kasebut luwih cedhak karo lokasi data ing panyimpenan. OpenDrives nyedhaki kontainerisasi saka sudut pandang panyimpenan. Liwat iki, perusahaan ujar manawa OpenDrives bisa entuk bathi kinerja gedhe kanthi ngirim data menyang kontainer kanthi cerdas lan efisien.

Otomatisasi bersyarat minangka fitur komplementer kanggo wadhah, saéngga tumindak sing micu, kayata tumindak adhedhasar wektu utawa adhedhasar file, kanggo nggawe tugas otomatis sing murup lan bisa mandhiri mandhiri tugas liyane. Manajemen lan visibilitas terpusat liwat panel kaca mung menehi katrangan marang operator babagan efisiensi infrastruktur panyimpenan lan mbantu ngatur setelan sing luwih apik kanggo nyetel simpul lan klompok panyimpenan.

Dhukungan panyimpenan cloud ngidini pangguna ngirim lan nampa data ing lokasi lan data cloud liwat protokol S3 lan nuduhake target remot S3 liwat Blok Pesen Layanan (SMB) kanthi lokal. Kasedhiyan dhuwur bisa ngatur kesinambungan operasional dadi pelanggan bisa ngonfigurasi simpul siyaga sing diaktifake nalika piranti utami mati.

Cloud lan panyimpenan negara solid ngganti cara kita nggarap konten media. Nanging kanggo profesional sing makarya ing omah utawa ing fasilitas cilik, panyimpenan lokal bisa menehi kinerja paling dhuwur. Ayo goleki penawaran panyimpenan lokal sing anyar lan anyar kanggo aplikasi M&E.

Produk Panyimpenan Alur Lokal Lokal

Teknologi Janji ngenalake PegasusPro, ing IBC 2020, sistem gabungan Thunderbolt 3 DAS lan NAS kanggo nambah efisiensi alur kerja ing kolaborasi media digital. Produk kasebut nyedhiyakake transfer data kanthi cepet saka DAS menyang 10GbE NAS lan baline nggunakake teknologi FileBoost perusahaan. Perusahaan kasebut ujar manawa akeh wong bisa nyambung langsung menyang PegasusPro liwat Thunderbolt 3 lan bareng kerja bareng karo kontributor tim liyane liwat NAS. Lini produk PegasusPro kapacak ing ngisor iki.

Seagate nawakake EXB HDD JBODs lan uga Nytro All flash arrays.

One Stop Systems nindakake tur virtual ing IBC 2020. Perusahaan kasebut ujar manawa, "ngrancang lan ngasilake sistem khusus kinerja tinggi kanggo industri media, hiburan lan visualisasi, nggunakake kekuwatan PCI Express, akselerator GPU paling anyar lan panyimpenan NVMe kanggo mbukak aplikasi komputasi sing nuntut kalebu rendering bingkai pungkasan, acara skala gedhe visualisasi, realita lengkap wektu nyata lan pasca produksi video sing ditingkatake AI. Penawaran OSS kalebu industri pertama PCIe Gen 4 adhedhasar akselerator lan perekam video kanthi kaping pindho bandwidth sistem sing ana lan nganti 16 NVIDIA A100 GPUs ing sawijining sistem. OSS ngirim AI ing Fly ™ nggawa kinerja datacenter menyang alur kerja ing lokasi lan ing studio. ”

Sinologi ngumumake DS1621xs + ing IBC 2020. Miturut perusahaan kasebut, "DS1621xs + nuduhake prosesor Xeon kuat sing ditemokake ing piranti pusat data Synology liyane. Swara 3.1 GB / s seq. maca lan 1.8 GB / s seq. nulis kinerja tegese bisa ngatasi set data sing luwih gedhe lan ngatasi pangguna sing luwih akeh, kanthi kecepatan sing cepet banget. Iki uga dipasangake karo memori ECC kanggo katergantungan maksimal, lan yen dikombinasikake karo Btrfs lan opsi cadangan data lengkap liyane, pangguna bisa yakin datane aman. ” Produk kasebut kapacak ing ngisor iki.

Enem teluk HDD internal 3.5 "ngaktifake kapasitas panyimpenan mentah nganti 96TB. Unit ekspansi ngidini nambah iki dadi 16 teluk lan kapasitas 256TB. NIC 10GbE tambahan bisa nyepetake proyek rendering utawa nyedhiyakake transfer luwih cepet kanggo macem-macem mesin virtual. Produk kasebut nyedhiyakake layanan NAS lokal, sanajan ngidini ngakses jarak jauh karo browser web utawa aplikasi seluler.

Symply ngenalake SymplyWORKSPACE sing dianyarke kanggo IBC virtual taun 2020, sistem panyimpenan multi-pangguna Thunderbolt 6 SAN desktop StorNext3 sing nganggo poros ai manajemen aset media adhedhasar AI taun 2020 kanthi kapasitas panyimpenan saka 48 TB nganti 366 TB, kapacak ing ngisor iki. Perusahaan ujar manawa unit iki bisa ndhukung nganti 8 pangguna simultan sing kolaborasi ing proyek 4K lan ndhukung akses jarak jauh, saengga pangguna bisa ngakses proxy ing sistem saka omah. Proteksi RAID Adv aced mbantu nglindhungi aset media lan panggunaan panyimpenan solid state bisa nambah kinerja sistem kanthi sakabehe. Poros ai mlaku ing mesin virtual Linux ing prosesor WORKSPACE Xeon.

Penyimpanan Digital ing Laporan Media lan Hiburan 2020

The Penyimpanan Digital kanggo Laporan Media lan Hiburan 2020, saka Coughlin Associates, nyedhiyakake 251 kaca analisis mendalam babagan peran panyimpenan digital ing kabeh aspek media profesional lan hiburan. Proyeksi diwenehake nganti 2025 kanggo panjaluk panyimpenan digital ing panangkepan konten, pasca produksi, distribusi konten lan pengarsipan konten diwenehake ing 62 tabel lan 129 gambar.

Laporan kasebut entuk bathi saka input saka akeh ahli ing industri kalebu pangguna pungkasan lan panyedhiya panyimpenan, sing uga analisis ekonomi lan publikasi lan pengumuman industri, digunakake kanggo nggawe data kalebu ing laporan kasebut. Minangka asil pangowahan ekonomi piranti panyimpenan, panyimpenan solid-state kinerja sing luwih dhuwur bakal duwe peran luwih gedhe ing mbesuke. Panyimpenan méga lan hibrida kalebu méga nganggep penting banget kanggo alur kerja sajrone pandemi Covid-19. Nalika pandemi liwat, panggunaan panyimpenan maya bakal terus saya maju ing pasar panyimpenan media lan hiburan.

Sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap lan pesen langsung ing tomcoughlin.com/product/digital-storage-for-media-and-entertainment-report/

[1] Panyimpenan Digital 2020 ing Media lan Hiburan, Coughlin Associates, tomcoughlin.com/product/digital-storage-for-media-and-entertainment-report/

About penulis

Tom Coughlin, Presiden, Coughlin Associates minangka analis penyimpanan digital lan konsultan bisnis lan teknologi. Dheweke wis luwih saka 39 taun ing industri panyimpenan data kanthi posisi teknik lan manajemen ing sawetara perusahaan. Coughlin Associates takon, nerbitake buku lan laporan teknologi lan teknologi lan nggawe acara berorientasi panyimpenan digital. Dheweke dadi panyumbang biasa lan memori kanggo forbes.com lan situs web organisasi M&E. Dheweke dadi kanca IEEE, Presiden Presiden IEEE-USA lan aktif karo SNIA lan SMPN. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Tom Coughlin lan publikasi lan kegiatan dituju www.tomcoughlin.com.

 


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!