Home » Jobs » Petugas Pematuhan Covid

Opsi Pakaryan: Petugas Pematuhan Covid


AlertMe

Petugas Pematuhan Covid

Company
Rahasia
Kutha, Kutha
Traverse City, MI
Duration
1 / 19 lan 1 / 20
Salary / Rate
$ 600 / 12
Proyek dikirim ing
01 / 13 / 21
Aplikasi dening
01 / 18 / 21
situs
ora kasedhiya
Share

Prakawis Proyek

Butuh Traverse City, kru lokal MI kanggo lokasi komersial 2 dina ing lokasi, Selasa 19 Jan & Rebo 20.

Produksi bakal kalebu jarak tempuh. Protokol kovalid wis kasedhiya lan bakal dileksanakake.

Posisi lan tarif kaya ing ngisor iki:

Petugas Kepatuhan Covid - 600/12
Mixer Audio nganggo gir - 850/12
PA - 225/12

Matur nuwun!

Tingkatno saiki kanggo katrangan luwih

Wis dadi anggota? Mangga mlebu Ing


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!