Home » Bintang » VIDEO ANYUAL TRAVEL AWARDS TO BE HELD AT 2019 NAB SHOW

VIDEO ANYUAL TRAVEL AWARDS TO BE HELD AT 2019 NAB SHOW


AlertMe

- Kemitraan ditambahi kanggo kalebu panel ing NAB Show New York -

WASHINGTON, DC - Video Video Awards (TVAs) bakal ditindakake maneh ing NAB Show ing April 9 ing Las Vegas. Digawe dening Citizine Networks, Inc., penghargaan iki ngasilake video perjalanan sing inovatif lan inspirasi sing dirilis ing 2018 dening pembuat film independen, industri perjalanan, perusahaan media lan merek gaya urip.

NAB Show narik media, hiburan lan teknologi 100,000 ing saindhenging donya lan bakal dadi sponsor sponsor program awards. NAB Show bakal dianakaké April 6-11 ing Las Vegas Convention Centre.

TVAs ngenali macem-macem konten video digital sinematik lan canggih ing rong trek. Proyili dibiayai dhewe bakal diakoni ing Lacak Independen. Proyek saka industri perjalanan, merek gaya urip lan perusahaan media bakal diakoni ing Lacak Industri. Pemenang saka saben trek bakal nampa penghargaan. Kajaba iku, pemenang Nomad Award lan loro pamirsa Anugrah bakal nampa hadiah awis.

"Anugrah Video Video pungkasan taun kalebu entri 400 saka negara 26 ing ndonya," ujare Citizine Founder lan CEO Philip DeBevoise. "We look forward kanggo mbangun sukses kasebut ing 2019 NAB Show lan nyambungake media perjalanan lan profesional video karo perusahaan ing mbesuk NAB Show New York. "

Citizine bakal saiki Kekuwatan Video ing $ 1 Triliun Industri Perjalanan ing Oktober 17 minangka bagéyan saka 2018 NAB Show New York program konferensi. Sesi kasebut bakal njlentrehake efek video ing pameran travel konsumen lan carane produser film, penyedia layanan media, merek lan influencer bisa luwih apik ngembangake lan monetise konten. Sawise sesi, Citizine bakal dadi tuan rumah Sambutan jaringan ing ngendi para pamiarsa bakal duwe kesempatan kanggo ketemu eksekutif kreatif lan marketing saka merek perjalanan lan kemewahan.

Kabeh pengiriman video kudu diterbitake utawa dianyari sacara digital antara Januari 1, 2018, lan Desember 31, 2018. TVA saiki nampa kiriman liwat Januari 13, 2019.

Informasi tambahan babagan penghargaan kasebut kasedhiya kene. Informasi tambahan babagan NAB Show New York punika kene.


AlertMe

Broadcast Beat Magazine

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo industri Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liyane!

Posting paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!