Home » Bintang » VIDEO ANYUAL TRAVEL AWARDS TO BE HELD AT 2019 NAB SHOW

VIDEO ANYUAL TRAVEL AWARDS TO BE HELD AT 2019 NAB SHOW


AlertMe

- Kemitraan ditambahi kanggo kalebu panel ing NAB Show New York -

WASHINGTON, DC - Video Video Awards (TVAs) bakal ditindakake maneh ing NAB Show ing April 9 ing Las Vegas. Digawe dening Warga Jaringan, Inc., penghargaan ngajukake video perjalanan inovatif lan inspirasi dirilis ing 2018 dening pembuat film independen, industri perjalanan, perusahaan media lan merek gaya urip.

NAB Show narik kawigaten media, hiburan lan teknologi 100,000 profesional saka sak ndonya lan bakal manunggal maneh minangka sponsor acara program penghargaan. NAB Show bakal dianakaké April 6-11 ing Las Vegas Convention Centre.

TVAs ngenali macem-macem jinis video digital sinematik lan canggih ing rong trek. Proyèk-proyèk dibiayai dhéwé bakal diakoni ing Lacak Independen. Proyek saka industri perjalanan, merek gaya urip lan perusahaan media bakal diakoni ing Lacak Industri. Pemenang saka saben trek bakal nampa penghargaan. Kajaba iku, pemenang Nomad Award lan loro pamirsa Anugrah bakal nampa hadiah awis.

"Anugrah Video Video pungkasan taun kalebu entri 400 saka negara 26 ing ndonya," ujare Citizine Founder lan CEO Philip DeBevoise. "We look forward kanggo mbangun sing sukses ing 2019 NAB Show lan nyambung media perjalanan lan profesional video karo perusahaan ing mbesuk NAB Show New York. "

Citizine bakal muncul Kekuwatan Video ing $ 1 Triliun Industri Perjalanan ing Oktober 17 minangka bagéyan saka 2018 NAB Show New York program konferensi. Sesi kasebut bakal njlentrehake efek video ing babagan lelungan travel konsumen lan carane produser film, penyedia layanan media, merek lan influencer bisa luwih apik ngembangake lan monetise konten. Sawise sesi, Citizine bakal dadi tuan rumah Sambutan jaringan pamiarso bakal duwe kesempatan kanggo ketemu eksekutif kreatif lan marketing saka merek perjalanan lan kemewahan.

Kabeh pengiriman video kudu diterbitake utawa diterbitake kanthi digital antara Januari 1, 2018, lan Desember 31, 2018. TVA saiki nampa kiriman liwat Januari 13, 2019.

Informasi tambahan babagan penghargaan kasebut kasedhiya kene. Informasi tambahan babagan NAB Show New York punika kene.


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)