Home » News » Penyiar Belgian VRT Milih Monro Matrox EDGE kanggo Nyoba Produksi Jauh Konser sing Ora Bakal Ilang

Penyiar Belgian VRT Milih Monro Matrox EDGE kanggo Nyoba Produksi Jauh Konser sing Ora Bakal Ilang


AlertMe

Pasangan enkoder / decoder monarki EDGE nyedhiyakake transportasi video sing aman lan apik kanggo live streaming konser saka jaringan siaran publik Flemish sing misuwur ing Belgia

Kanthi cara sing padha kaya nomer musik kaya ora padha karo instrumen sing ilang, aman, transportasi video bermutu ora gampang lan terjangkau tanpa Matrox® Monarch EDGE. Kanggo Organisasi Penyiaran Radio lan Televisi Flemish (VRT), Monarch EDGE 4K / multi-HD enkoder lan dekoder minangka komponen utama sing nggawe tes produksi remot produksi (REMI) gampang.

Nggawe maneh alur kerja produksi langsung

Kaya kedadeyan ing akeh penyiar ing saindenging jagad, wiwitan pandemi COVID-19 meksa VRT kanggo nggawe alur produksi media langsung. Kanggo nanggepi, VRT miwiti seri simulasi kanggo nyoba peralatan produksi jarak jauh lan pungkasane golek cara anyar kanggo nuduhake critane. Sing ditemokake yaiku Monarch EDGE cocog kanggo fleksibel ngasilake produksi jarak jauh latensi sing murah lan murah. Kanthi latensi kaca-menyang-kaca sing sithik banget lan kemampuane ngirim stream video liwat jaringan umum, encoder Monarch EDGE lan pasangan decoder - VRT ditemtokake - bakal ngidini dheweke ngasilake video sing luar biasa nalika njaga staf tetep aman lan adoh saka sosial.

Produksi jarak jauh, disederhanakake

Pasangan enkoder lan dekoder Monarch EDGE nggawe debut karo VRT ngirim streaming langsung saka konser sing dianakake ing Ancienne Belgique (basa Prancis kanggo "Belgia Tua"), aula musik kontemporer sing misuwur ing dununge ing sejarah Brussels. Ing Ancienne Belgique, loro kamera SDI nyekel musisi individu lan band kasebut kanthi lengkap lan mlebu ing piranti enkoding 4-bit Monarch EDGE 2: 2: 10. Kangge, campuran stereo saka soundboard dikirim nggunakake input audio seimbang saka encoder Monarch EDGE. Rong kamera SDI lan mikropon. Enkoder Monarch EDGE banjur ngeterake feed kasebut nggunakake protokol streaming SRT ing 1080i lan 20 Mbps liwat internet umum. Umpan kasebut teka ing ruang kontrol produksi VRT - uga ana ing Brussels - lan ditampa dening piranti dekoding Monarch EDGE. Umpan sing didekode minangka output minangka SDI lan audio sing dipasang ing lingkungan produksi langsung ing ngendi produsen nggawe potongan ing antarane rong kamera, nambah grafis, lan liya-liyane.

Saka lingkungan produksi langsung, loro sinyal video SDI input ing encoder Monarch EDGE sing nomer loro; salah sawijining feed yaiku feed program sing diproduksi sing dadi saluran bali, dene feed liyane yaiku feed multiviewer gabungan kanggo kamera A lan B mentah. Enkoder EDGE Monarch banjur ngeterake feed kasebut liwat internet umum menyang Ancienne Belgique, maneh ing 1080i lan 20 Mbps. Ing Ancienne Belgique, piranti dekoding Monarch EDGE nemtokake loro feed bali. Decoder Monarch EDGE banjur ngasilake umpan balik program sing diproduksi menyang monitor sing nuduhake apa sing bakal ditonton para pamirso, lan stream multiviewer saka rekaman sing durung diproduksi saka rong kamera SDI.

Transportasi video sing fleksibel lan gampang dipasang

Sawise sukses pertama ngeterake stream video konser ing Ancienne Belgique, jelas yen Monarch EDGE nyedhiyakake sawetara kaluwihan kanggo VRT. Miturut Floris Daelemans, peneliti inovasi produksi ing VRT's Video Snackbar, encoder Monarch EDGE lan pasangan dekoder padha karo jaringan sing dibutuhake supaya bisa ngirim video siaran kanthi multi-kamera kanthi kualitas sajrone sesi uji coba, nalika njamin keamanan para staf. ngasilake lepen. "Matrox Monarch EDGE ternyata penting banget kanggo tes produksi jarak jauh," ujare Daelemans. "Kombinasi panyambungan SRT lan enkoding video kanthi ultra-low-latency, visual lossless ndadekake Monarch EDGE minangka alat sing kuat sing ngidini tim produksi media langsung nyoba kanthi gampang."

Follow Video Matrox:
@Dewahoya ing LinkedIn
@Dewahoya Twitter
@Komangtrisanthy ing YouTube


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!