Home » Pangiriman isi » Tukaran konten antar-perusahaan kanggo rantai pasokan media modern: panjelasan

Tukaran konten antar-perusahaan kanggo rantai pasokan media modern: panjelasan


AlertMe

Rick Clarkson
Kepala Strategi Utama, Signiant

Ing industri media saiki, mindhah akeh konten kanthi cepet lan aman ing antarane mitra kritis. Pertukaran konten antar-perusahaan kanthi otomatis, ing antarane kabeh perusahaan ukuran lan geografi, penting banget kanggo produksi lan luwih-luwih utamane ing distribusi film dinamis lan maneka warna, acara televisi, game video, aset OTT / VOD, lan komponen sing ana gandhengane lan metadata kanthi pirang-pirang poin ing rantai pasokan lan liwat pirang-pirang platform.

Kasunyatan dhasar saiki yaiku ora ana organisasi sing dadi pulau. Liga olahraga bisa digunakake karo penyiar lan pemegang lisensi hak media ing saindenging jagad; studio nyebarke konten menyang bioskop, stasiun TV lan operator kabel, platform VOD, lan platform OTT; tentara pangembang game lan panguji ing saindenging jagad kerja sama kanggo ngasilake pengalaman game blockbuster. Iki ora bisa ditindakake tanpa pertukaran konten sing kuat lan aman sing bisa digunakake ing njero lan antarane perusahaan.

Ngalih lan ngakses konten ing antarane tim ing organisasi bisa uga dadi tantangan. Bisa nindakake ing macem-macem organisasi mung bakal nambah kompleksitas. Amarga status industri ing taun 2020, operasi antar perusahaan minangka norma lan perusahaan kudu bisa ngganti konten kanthi aman lan lancar - iku kudu ditindakake.

Tukaran konten antar perusahaan: kemitraan global, konten lokal

Perusahaan M&E ngerti manawa ana kebutuhan sing akeh lan driver bisnis sing mbutuhake kemitraan kanggo nggawe lan distribusi kontene. Tambah akeh panjaluk konten lokal ing macem-macem platform anyar, luwih lanjut nuduhake kebutuhan kemitraan sing gegandhengan ing rantai pasokan sing jembar lan kompleks. Apa perlune ngasilake konten kanggo distribusi ing skala global utawa liga olahraga sing menehi sorotan menyang jaringan mitra siaran, bisnis media lumrahe tambah akeh sesambungan, ekosistem lan simbolis, lan panjaluk kanggo mindhah konten luwih akeh. lan luwih penting. Web sing wis kusut saiki kalebu bledosan macem-macem format lan platform (bioskop, situs streaming, aplikasi media seluler) mung menehi tekanan marang organisasi kanggo nggawe pertukaran konten antar-perusahaan sing bisa adaptasi lan aman.

Distribusi ngoptimalake

Perusahaan M&E saiki bisa nyebar konten kanthi global ing macem-macem platform lan panyedhiya sing nggawe transfer antar perusahaan luwih penting tinimbang sadurunge. Apa platform VOD sing ngirim konten menyang operator kabel, omah distribusi film sing ngirim DCP menyang bioskop, utawa jaringan televisi sing muter konten dadi playout, distribusi modern mbutuhake rantai pasokan sing gegandhengan banget sing didhukung transfer otomatis antar perusahaan.

Pangembangan game tindakake-srengenge

Utawa, coba pangembang game sing nggarap studio beda kanthi judhul blockbuster paling anyar. Minangka tim ing sawijining organisasi nggawe pangowahan sing fokus, mitra kudu bisa yakin manawa bakal nampa versi game sing dianyari, supaya ora bisa nemokake jam kerja sing lagi wae dilebokake ana ing versi ketinggalan jaman. Iki utamane dibutuhake kanthi alur kerja tindakake-srengenge sing gumantung karo tim ing pirang-pirang zona wektu. Priksa manawa versi sing bener saka pambangun game ing endi sing kudu ditindakake nalika wong sabanjure lungguh kanggo nglakokake tugas penting banget kanggo nglancarake rantai pasokan sing rumit, nemoni tenggat wektu (utamane ing industri sing kondhang amarga tweaking menit terakhir) , lan njaga, apa sing bisa uga katon kaya lam, tertib lan efektif.

Set data kompleks kayata format frame-by-frame

Nalika ijol-ijolan otomatis, antar-perusahaan asring kedadeyan sajrone agregasi lan distribusi, bisa uga dadi tantangan sajrone proses nggawe konten. Nalika studio pasca produksi lan omah VFX bisa digunakake ing blokbuster utama, dheweke bakal asring nggarap format frame-by-frame kayata DPX utawa EXR. Ing kasus kasebut, folder kanthi jutaan file kudu dipindhah maneh menyang studio utawa malah menyang omah pasca produksi liyane, uga kanthi cara suntingan. Piranti standar perjuangan karo kumpulan data sing kompleks iki lan dadi piranti lunak sing cocog kanggo ngotomatisasi alur kerja kasebut dadi penting.

Nyambungake bisnis media paling gedhe karo mitra SMB

Salah sawijining tantangan sing ngganggu industri yaiku teknologi canggih sing digunakake dening perusahaan gedhe ora mesthi diakses jaringan panyedhiya cilik sing penting kanggo industri kasebut. Kemajuan teknologi cloud, khusus solusi SaaS, mbantu ngrusak alangan kasebut, nawakake alat sing luwih cilik kanggo bisnis supaya luwih gampang melu rantai pasokan global. Tantangan keamanan bakal saya gedhe nalika makarya karo macem-macem perusahaan, sing umume sithik. Duwe alat sing umum kanggo memenuhi standar keamanan dhuwur sing dibutuhake industri saiki dudu kemewahan, nanging sarat. Alat kasebut ora mung kudu ngamanake konten sing ditukar, nanging uga gampang dipasang, dikelola, lan ukuran sing bener lan regane bisa digunakake dening bisnis ukuran.

Kepiye Signiant nggampangake pertukaran konten antar-perusahaan

Signiant wis suwe dadi broker sing dipercaya kanggo pertukaran konten lintas perusahaan ing industri. Produk Manager + Agents digunakake dening perusahaan media paling dhuwur ing donya kanggo ijol-ijolan konten kanthi otomatis ing njero lan antarane perusahaan. Produk Media Shuttle ngidini wong ngakses lan nuduhake konten ing saindenging jagad lan saiki wis nyambung luwih saka 25,000 bisnis kanthi kabeh ukuran.

Nalika ngluncurake Signiant Jet ™ pungkasan taun, kita nggabungake keahlian ing gerakan file sistem-menyang-sistem otomatis kanthi kepemimpinan SaaS asli awan. Sing nggawe teknologi otomatisasi lan akselerasi canggih Signiant bisa diakses dening kabeh perusahaan ukuran lan nyuda gesekan kanggo perusahaan media paling gedhe ing donya nalika nggawe pertukaran konten kanthi otomatis karo mitra sing luwih cilik.

Awal taun iki, Signiant nambah kapabilitas antar-perusahaan, nambah mekanisme sing entheng nanging aman kanggo Jet kanggo pertukaran isi kanthi otomatis ing antarane perusahaan. Kanthi iki, loro perusahaan sing duwe Jet bisa kanthi gampang lan aman nyiyapake salib, sing dikelola kabeh saka awan. Kajaba iku, kanthi luwih akeh bisnis sing nggunakake Jet, perusahaan bisa nggawe titik pungkasan ing platform cloud kita sing luwih gampang nggawe pertukaran antar-perusahaan kasebut.

Sawise kapercayan salib digawe ing antarane rong perusahaan, dheweke bisa nyiyapake kerja bareng sing disepakati ing saben pihak bisa njaga kontrol lengkap ing panyimpenan lan jaringan dhewe. Ora mbutuhake nuduhake sandhi utawa informasi sensitif liyane amarga jabat tangan kabeh dikelola kanthi aman ing méga. Iki minangka mupangat utama lan mbedakake platform SaaS hibrida paten Signiant ing endi pesawat kontrol cloud nawakake orkestrasi, visibilitas lan kontrol akses nanging konten pindhah langsung saka panyimpenan siji perusahaan menyang liyane.

Ganti konten antar-perusahaan kanggo jaman modern

Industri media lan hiburan durung nate luwih macem-macem, luwih global, utawa luwih dinamis tinimbang saiki, lan tren iki mung bakal nyepetake. Pandemi lan pengaruhe ing industri nuduhake kudu fleksibel, lincah, lan bisa nyambung menyang rantai pasokan sing luwih gedhe lan maneka warna. Dadi, apa sing kudu dipikirake kanggo nyiyapake sampeyan ing acara sing nduwe pengaruh industri sabanjure?

Ngalih data kaya sensitif, gedhe, lan kompleks ing antarane perusahaan ing jaman modern mbutuhake pendekatan anyar. Sampeyan mbutuhake piranti lunak sing bisa digunakake kanggo bisnis ukuran apa wae, sing bisa njupuk bandwidth sing kasedhiya, lan bisa digunakake kanthi jinis panyimpenan. Sampeyan kudu nyedhiyakake keamanan lan visibilitas tingkat perusahaan; solusi sing nawakake linuwih nalika tenggat wektu ketat lan kahanan ora ngepenakke. Mesthi gampang dipasang lan dioperasikake lan ngidini perusahaan bisa lincah lan nanggepi sifat industri sing dinamis. Signiant Jet kanthi kapabilitas antar-perusahaan dirancang persis kanggo nyukupi kebutuhan kasebut.

Kasengsem sinau luwih akeh babagan Jet lan bisa dideleng?

 


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!