Home » News » Lembaran Play-Defined Software Grass Valley Ngasilake Kebebasan lan Fleksibilitas kanggo Lab Pike Media

Lembaran Play-Defined Software Grass Valley Ngasilake Kebebasan lan Fleksibilitas kanggo Lab Pike Media


AlertMe

MONTREAL - 8: 00 MSK, Juni 27, 2019 -Lab Pike Media Lab wis transisi menyang piranti lunak mung solusi playout saka Grass Valley. Intine kanggo kapabilitas playout anyar yaiku ICE SDC, sing ndhukung stream video 2022-6 sing ora dikepengini lan ngidini panyedhiya layanan media Rusia nggunakake model komersial lan operasional anyar uga nangani konten saka meh wae sumber lan nyebarake kanthi cepet menyang platform apa wae.

Pike Media Lab nyedhiyakake layanan playout menyang kabel lan platform OTT ing Federasi Rusia bebarengan karo akses menyang saluran Rusia kanggo pamirsa sing nganggo basa Rusia ing Amerika Utara. Nggunakake katrampilan bisnis sing diwenehake solusi sing ditetepake piranti lunak, panyedhiya layanan media saiki bisa cepet lan cepet nggulung layanan anyar, ndhukung rencana perusahaan kanggo nambah saluran liyane ing Rusia lan Amerika Lor ing taun-taun sing bakal teka.

Kemampuan unik Grass Valley kanggo ngirim solusi playout lengkap karo manajemen aset media terpadu (MAM) lan automation minangka faktor utama kanggo Pike Media Lab. Bebarengan karo ICE SDC, sing nggunakake teknologi automasi Morpheus, panyedhiya layanan media wis diinstal Manajemen aset media wawata, IQ Modular lan proses ngolah solusi lan Vega pambiji routing.

"Jinis-jinis layanan sing dikarepake konsumen terus ganti, dadi kita butuh sistem playout lan manajemen media sing dinamis sing bisa adaptasi karo model layanan anyar lan ndhukung cara kerja sing inovatif," ujare Andrey Kovalenko, CEO Pike Media Lab. "Kita duwe hubungan dawa karo Grass Valley lan duweke mung solusi sing ngidini kita masang sistem kanthi cara sing dikarepake. Grass Valley uga menehi kamardikan lengkap kanggo ngetrapake hardware komoditas off-the-rak (COTS) sing dipilih, nyedhiyakake solusi mung piranti lunak sing menehi kapabilitas sing dibutuhake ing budget. Tim Lembah Grass uga nggarap kolaborasi sing cedhak karo kita kanggo njamin kita duwe fasilitas lakon sing pas kanggo bisnis. Saiki kita duwe operasi sing bisa ndadekake para pelanggan nanggapi apa sing dikarepake dening konsumen - dina iki lan sesuk. "

Sifat skalable, fleksibel kanggo operasi playout ngidini Pike Media Lab nggedhekake ngasilake investasi, tanpa kompromi babagan kemampuane nyritakake crita sing dikepengini. Momentum MAM lan mesin alur kerja nyedhiyakake keluwesan ditambah, supaya tim produksi ngasilake alur kerja sing cocog karo syarat tartamtu.

Tim Banks, wakil presiden dodolan, EMEA, Grass Valley nambahake: "Amarga penyiar lan perusahaan media kudu adaptasi kanthi cepet kanggo ngganti permintaan konsumen, solusi adhedhasar piranti lunak dadi relevan karo operasi kabeh ukuran, ngirim infrastruktur sing dinamis lan lincah sing bisa ditambahi kanthi cepet - tanpa biaya gedhe. Proyek iki karo Pike Media Lab kanthi sampurna nggambarake kepiye pendekatan iki ing macem-macem aplikasi lan nduduhake carane Grass Valley bisa kerja rapet karo para pelanggan kanggo menehi solusi sing cocog karo kabutuhan khusus. Kita seneng yen Pike Media Lab sepisan maneh menyang Grass Valley amarga njupuk langkah penting ing evolusi kasebut, njamin operasi siap ing ngarep sing bakal tuwuh wutah ing taun-taun ngarep. "


AlertMe