Home » News » Platinum Tools® Ngumumake Panel Patch Unloaded Anyar; Saiki wis ana

Platinum Tools® Ngumumake Panel Patch Unloaded Anyar; Saiki wis ana


AlertMe

NEWBURY PARK, Calif., Nov. 7, 2018 - Platinum Tools® (Www.platinumtools.com), pimpinan ing solusi kanggo nyiapake, instalasi, penundaan tangan lan pengujian kawat lan kabel, kanthi bangga ngumumake peluncuran baris Panel Patched Unwaed Patch. Anyar 24- lan 48-port baris saiki sing kasedhiya.

"Piranti Platinum dikenal minangka pimpinan ing nyediakake produk lan solusi kanggo jaringan jaringan data, suara, lan video," ujare Lee Sachs, presiden Platinum Tools, Inc. lan manajer umum. "Patch Panel Unloaded ndadekake integrasi media gampang, fleksibel, lan bisa dikonfigurasi dening ngembangake pelabuhan nalika dibutuhake."

Panel Patch Unloaded nggawe gampang kanggo nyampur lan cocog keystones, ngganti port sing rusak, lan nambah lintasan anyar. Padha uga nggawe upgrade kategori sing gampang, nggedhekake papan rak sing terbatas, lan sampurna kanggo aplikasi kantor studio, omah utawa cilik.

Panel Patch Unloaded 24 Port (p / n 641-24U):

  • Unshielded
  • 24 port, 1U, UTP, 19 ing.
  • MSRP: $ 25.25

Patch Panel Unloaded 24 Port (p / n 642-24SU):

  • Dilindhungi
  • 24 port, 1U, STP, 19 ing.
  • MSRP: $ 32.15

Panel Patch Unloaded 48 Port (p / n 643-48U):

  • Unshielded
  • 48 port, 2U, UTP, 19 ing.
  • MSRP: $ 47.95

Patch Panel Unloaded 48 Port (p / n 644-48SU):

  • Dilindhungi
  • 48 port, 2U, STP, 19 ing.
  • MSRP: $ 57.85

Fitur tambahan kalebu:

  • Kanggo nggunakake RJ45 Ethernet, HDMI audio / video, swara, USB, lan aplikasi liyane
  • Pelabuhan dicantumake kanggo identifikasi koneksi sing gampang
  • Tulis ing label kanthi tutup pelindung
  • Pasang menyang 1U / 2U saka standar EIA 19 ing. Rak 2-post utawa kandel rak tembok-tembok
  • Bar dhukungan lan manajemen bisa dicopot lan nyakup hubungan zip kabel kanggo ngamanake kabel

Kanggo pricing tambahan lan informasi luwih lengkap babagan Platinum Tools lan produk lengkap, monggo bukak Www.platinumtools.com, Telpon (800) 749-5783, utawa email Info@platinumtools.com.

Prakawis Platinum Tools

Piranti Platinum, sing diadegaké ing 1997, digawé adhedhasar rong tujuan sing prasaja banget. Pisanan, berkembang solusi paling apik sing mutlak kanggo persiapan, instalasi, lan pamblokiran tangan lan kabel. Kapindho, ngleksanakake prasarana operasional sing bisa ngirim produk kasebut kanthi efisien, tepat waktu, lan berkualitas.

Kabeh prodhuk kita kudu nemen ngilangi kritéria kritis kritis ... fungsi fungsi; Kualitas fungsi; Lan nilai ekonomi. Kita wong iku perusahaan kita. Wong uga kudu fokus lan bisa ngrampungake telung patokan kritis sing kritis ... kepuasan pelanggan; Pengetahuan lan keahlian produk; Lan kekarepan kanggo sinau lan ngganti.

# # #


AlertMe
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!