Home » Bintang » Plura Kanggo Ngeculake Ground-Breaking Products ing #NABShow New York

Plura Kanggo Ngeculake Ground-Breaking Products ing #NABShow New York


AlertMe

Plura, produsen global terkemuka solusi siaran digital lan solusi produksi digital, bakal ngetokake loro produk ing taun iki NAB Show Acara New York. Line-up kalebu kabeh bukti anyar FUTURE PROOF SFP-H, Series Monitor Hibrida, ndhukung coax, Konektor Fiber & IP lan seri PRM-3G, kalebu PRM-224-3G, sing nyawiji desain slim elegan digabungake karo panel A Grade A-10 BIT OLED 24.5 sing ngasilake kinerja BLACK.

SFP-H digabungake karo platform H / W & S / W sing kuat kanggo ndhukung Coaxial Konektor 3Gb / s BNC I / O, Coaxial SFP I / O panyambungan, IP SFP + liwat dekoding "ST-2110 & ST-2022" karo Decoder Pihak Ketiga H / W lan modul "Plura IP Platform Module" PIPM NEW. Modul PIPM bisa dekode lan nganalisis maneka warna format media sajrone antarmuka IP dhuwur SFP + 10G. Modul bisa diintegrasi ing sembarang ukuran SFP-H monitor. Seri monitor SFP-H bakal kasedhiya ing macem-macem ukuran mulai saka 17 "kabeh cara kanggo 84".

• 4 × 4 Cross Point Solution
• LKFS * Audio Loudness Real-Time Monitoring & Logging • Katrangan Ketutup (708 / 608)
• Various SFP Modules
• (3) Programmable Presets & fitur liyane sing penting

"Plura tansah setya nggawa piranti paling anyar lan paling apik kanggo pelanggan nalika perlu. Kita weruh akeh adopsi IP ing industri kita lan seri SFP-H yaiku alat paling apik sing kasedhiya ing pasar kanggo ngawasi kabeh jinis format sinyal kanthi panyambungan sing beda ing siji piranti, " ngandika Ray Kalo, Presiden Plura Broadcast.

Kabeh seri PRM-3G anyar kalebu PRM-224-3G nawakake desain slim elegan digabungake karo Kelas A- 10 BIT OLED 24.5 " panel lan ngirim kinerja HD apik, HDR (High Dynamic Range), wektu respon cepet banget kanggo video Gamelan kanthi ora ana gerakan ora cetha, Kontras tinggi 5000: 1, sudut pandang lebar, reproduksi warna akurat lan konsistensi gambar sing kualitas kabeh HD Aplikasi SD & Pemantau. Seri PRM-3G uga kalebu PRM-217-3G, Plura 17 "FULL HD 1920 × 1080 Seri LCD Precision Broadband dibangun kanthi Grade A-10 BIT LED 17 ".

PRM-224-3G-O ora mung monitor video referensi; iku alat ngawasi rujukan lengkap kaya ora ana liyane. Iki diisi kanthi lengkap karo fitur canggih Plura paling anyar. , "Ujare Ray Kalo, Presiden Plura Broadcast.

Aja nyasar kesempatan iki kanggo ndeleng produk-produk sing ngetokaké industri kanthi Plura Broadcast at NAB Show New York. Perusahaan ngetokake ing Booth #N524. Sampeyan uga bisa visit Plura online ing www.plurainc.com.

page2image3676464

TENTANG Plura
Plura minangka prodhuksi global paling gedhé saka panampilan multi-fungsi dhuwur (nganti 86)) kalebu solusi 4K lan Timing / Sinkronisasi sing dirancang kanggo siaran digital lan produksi video profesional. Produk Plura nawakake set fitur sing ora kompatibel, kualitas gambar sing unggul lan nilai lan reliability sing luar biasa. Plura dikenal kanthi fitur-fitur dhuwur sing apik banget sing dibangun ing teknologi inti. Solusi perusahaan kalebu studio lan pamancar video portabel, timer produksi studio, Layar kode wektu-wektu & PCIecards wektu-kode, peralatan tes lan pangukuran lan piranti lunak, generator grafis sing digeret karakter / template, lan sistem signage digital.


AlertMe

Broadcast Beat Magazine

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo industri Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liyane!

Posting paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!