Home » News » PNYA's “Post Break” Presents “We Are All Entreprenoror, Part II”

PNYA's “Post Break” Presents “We Are All Entreprenoror, Part II”


AlertMe

Konferensi video gratis dijadwalake dina Kamis, 6 Meith jam 4:00 sore EDT

KOTA NEW YORK — Pasca Alliance New York (PNYA) bakal nampilake bagean kapindho ing seri babagan wirausaha ing industri pasca produksi ing edhisi sabanjure Pasang Break, seri webinar gratis. Trio pro, kanthi pengalaman minangka freelancer lan pamilik bisnis, bakal nyritakake babagan carane ngluncurake karir lan nemokake sukses, lan menehi saran kanggo wong liya sing pengin ngetutake. Kanthi langkah-langkah pandemi sing nyuda, kesempatan anyar ing industri pasca produksi saya rame, nggawe iki sesi sing tepat wektu.

Kita Kabeh Pengusaha, Bagean II dijadwalake dina Kamis, 6 Mei jam 4:00 sore EDT ing Zoom. Sawise webinar, pamiarso duwe kesempatan kanggo gabung karo grup breakout virtual cilik kanggo diskusi lan jaringan.

Panelists

Sienna Jeffry lan Cherelle Cargill minangka pendiri aktris HR Casting lan SAG / AFTRA kanthi 20 taun plus pengalaman ing iklan, televisi, film, teater lan ADR. Pengalaman minangka pemain grup loop ing Wolung Samodra, Bu Maisel sing Nggumunake, Kimmy Schmidt sing Ora Bisa Dipecahake, supaya dheweke mbentuk perusahaan sing nyedhiyakake bakat ADR sing "nambah tekstur swara kanggo film lan proyek televisi sing ngidini para pamirsa bisa nggambarake adegan kaya ana ing kana." Proyek anyar HR Casting kalebu Gagal Timmy, Daya Proyek, Para Glorias, Ngisor Ireng Ma Rainey, Yudas lan Mesias Ireng lan The Nyamuk Coast.

Bob Pomann minangka desainer swara sing menang, mixer lan editor swara sing ngawasi, lan pangadeg Pomann Sound. Perusahaane nyedhiyakake layanan rekaman, campuran lan desain swara kanggo acara sing menang Emmy Doug, Einsteins sithik lan Bill cilik. Kredit film lan televisi uga kalebu Wuta (Amazon), Rajapati ora sampurna (Netflix), The Kayaking Mati (AMC), Sekretaris Madame (CBS), Urip Sawise Ngunci (WE tv), 90 Dina Fiancé́ (TLC) lan Star Wars Sekitare (Hiburan LucasArts). Pomann saiki lagi dadi supervisor editor swara ing seri anyar kanggo Apple amarga wulan September.

moderator

Chris Peterson (Sekretaris Dewan PNYA / Anggota Dewan Eksekutif lan Produsen Eksekutif) wis kerja dadi Produsen Eksekutif lan teknolog media ing fasilitas pasca produksi, toko VFX, omah swara / musik, lan integrator sistem. Kredit kalebu Hereditary, Absen (Sony/ Amazon), Wanita Troy (HBO), lan wisata lan film konser Roger Waters. Sadurunge, dheweke dadi produser / videografer / editor kanggo The Howard Stern Show lan ing lokasi kanggo seri kabel ing Brasil, Argentina, Trinidad, lan ing sekitar Amerika Serikat. Dheweke dadi tuan rumah seri webinar populer PNYA Pasang Break, sing wis nyedhiyakake informasi lan komunitas pasca-Covid sing tepat wektu kanggo industri pasca produksi wiwit April 2020.

Nalika: Kamis, 6 Mei 2021, 4:00 EDT

Title:  Kita Kabeh Pengusaha, Bagean II

DAFTAR KERE

Rekaman swara saka sesi Post Break kepungkur kasedhiya ing kene: www.postnewyork.org/page/PNYAPodcast

Sesi postingan Break kepungkur ing format blog video kasedhiya ing kene: www.postnewyork.org/blogpost/1859636/Post-Break

Babagan Kiriman Alliance New York (PNYA)

The Post New York Alliance (PNYA) minangka asosiasi fasilitas pasca produksi film lan televisi, serikat pekerja lan profesional pasca operasi ing Negara Bagian New York. Tujuane PNYA yaiku nggawe lapangan kerja kanthi: 1) nggedhekake lan ningkatake Program Insentif Pajak Negara Bagian New York; 2) majeng layanan sing diwenehake industri produksi New York Post; lan 3) nggawe dalan kanggo macem-macem bakat kanggo mlebu ing Industri.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!